Primul pariu la Superbet

Superbet este un operator de jocuri de noroc la distanță care a obținut dreptul de organizare și exploatare de jocuri de noroc online prin licența nr. L1160659W000328, emisa de Oficiul National pentru Jocuri de Noroc, valabila din data de 01.09.2016, pana la 31.08.2026.

Pasul 1: Inregistrarea contului

Site-ul oficial al casei de pariuri online Casa Pariurilor – www.superbet.ro

Pentru a va deschide un cont online nou la Superbet trebuie sa dati click pe butonul "Inregistreaza-te" situat in partea centrala sus.

Ulterior vi se va deschide un formular de inregistrare unde va trebui sa completati urmatoarele informatii necesare pentru creare cont: nume de utilizator, parola, email, nume, prenume, CNP si adresa.

Superbet pariuri sportive

Este necesar sa folositi numai date reale la inregistrare. Ulterior, vi se vor solicita documente pentru verificarea identitatii si a adresei, pe care daca nu le veti oferi, nu va veti putea folosi contul de pariuri si in final contul va va fi inchis.

Pasul 2: Verificarea contului

Conform legii in vigoare, verificarea contului trebuie efectuata in maxim 30 de zile de la inregistrare. In caz contrar, contul va fi inchis si fondurile vor fi virate la bugetul de stat (detalii aici). Va recomandam sa faceti verificarea inainte de prima depunere

Pentru verificarea identitatii si activare cont, de cele mai multe ori, este suficienta o copie dupa cartea de identitate. Nu este exclus insa, chiar daca ati efectuat deja retrageri din cont, Superbet sa va solicite la un moment dat o copie care sa ateste adresa dvs curenta sau o poza dupa cardul pe care il folositi la pariuri.

Nu veti putea solicita nicio retragere pana nu veti avea identitatea verificata.

Verificarea contului poate dura pana la 3 zile. In cazul in care timpul de asteptare depaseste 3 zile este recomandat sa luati legatura cu Superbet prin intermediul echipei de relatii clienti.

Pasul 3: Alimentarea cu bani a contului de pariuri

Superbet ofera urmatoarele metode de depunere:

 • Card bancar
 • Transfer bancar
 • Skrill
 • Neteller
 • Paysafecard
 • Agentie
La Superbet puteti efectua o depunere in contul online si direct in agentia stradala cea mai apropiata de dvs.

Asadar, beneficiati de cele mai uzuale metode de depunere, si la fel ca si in cazul altor case de pariuri online care ofera servicii si in offline, la Superbet puteti face depuneri si direct in agentia stradala cea mai apropiata de dvs. Va este necesar un buletin si suma pe care vreti sa o depuneti in cont.

pariuri sportive Superbet

Depunere minima: suma minima pe care o puteti depune in contul dvs Superbet este de 20 RON, cu exceptia depunerilor direct in agentie unde minimul este de 10 RON. Nu se percepe comision depunere. Depunere maxima - 20.000 RON

Afla care este depunerea minima la toate casele de pariuri 100% legale din Romania

Pasul 4: Plasarea primului pariu

Raportat la site-urile online de top din Romania, interfata casei de pariuri online Superbet este una decenta, dar nu se ridica la nivelul caselor online din Romania. Rareori, au fost semnalate situatii in care site-ul s-a blocat pentru cateva secunde cand s-a dorit plasarea unui pariu.

La Superbet se pot plasa pariuri simple si pariuri combinate. Cat despre validare, procesul este destul de rapid si castigurile sunt virate in cont in aproximativ un minut de la aflarea rezultatului evenimentului pe care ati pariat.

Recomandarea noastră este să încercați și primul pariu pe mobil, folosind Superbet aplicație, experiența de joc va fi una cu mult îmbunătățită deoarece Superbet app este o aplicație foarte bine optimizată. Dacă nu ai deja, descarcă Superbet apk direct din AppStore dacă folosești iOS sau din PlayStore pentru Android, durează doar căteva minute și nu veți regreta după ce ați plasat primul pariu.

Spre deosebire de alte case de pariuri online, la Superbet miza pe care o pariati pe un bilet in sistem este miza totala, si nu reprezinta miza pentru fiecare combinatie in parte. Miza totala se va imparti la numarul de combinatii.
Miza minima pe care o puteti paria pe un bilet de pariuri la Superbet este de 2 RON.

Pentru mai multe informatii cu privire la particularitatile fiecarui tip de pariuri va recomandam articolul "Tipuri de pariuri".

Pasul 5: Retragerea fondurilor din contul de pariuri

La Superbet puteti efectua retragere bani prin intermediul urmatoarelor metode:

 • Card bancar
 • Transfer bancar
 • Skrill
 • Paysafecard
 • Neteller
 • Agentie
Suma minima pe care o puteti retrage din contul dvs Superbet este de 50 RON (card, transfer sau portofele electronice), cu exceptia retragerilor direct din agentie unde minimul este de 40 RON. Nu se percepe niciun comision la retragere.

Pentru a face o retragere direct din agentia stradala cea mai apropiata de dvs trebuie mai intai sa faceti o programare pe site. Ulterior, puteti retrage banii imediat din agentia respectiva.

Pentru detalii cu privire la taxele percepute de stat pe castigurile de la pariuri online va recomandam articolul “Legea pariurilor online - impozitul pe castiguri”.

Copy the token