Superbet - verificare bilet online. Iti explicam pas cu pas cum sa afli rapid daca ai castigat.

Fie ca esti pasionat de pariuri sportive, loterii internationale, loterii virtuale sau sporturi virtuale, la casa online Superbet poti verifica destul de usor rezultatele. Nu trebuie neaparat sa tii minte pariul/biletul pe care l-ai plasat pentru a-l putea verificat, ci sunt suficiente cateva clickuri pe siteul superbet.ro pentru asta.

Superbet - Verificare rezultat pariu online

In cazul plasarii unor pariuri online este foarte usor sa verifici rezultatele. Indiferent ca vorbim despre meciuri de fotbal, tenis sau alte sporturi, la cateva secunde/minute dupa incheierea partidei respectiv rezultatul este validat de Superbet, specificandu-se astfel daca pariul tau este castigator sau nu. Sigur, in cazul in care te-ai decis sa plasezi un pariu, din fotbal mai ales, de prin esaloanele inferioare ale unor tari din afara Europei, s-ar putea ca rezultatul sa fie validat ceva mai greu, referindu-ne aici la cateva zeci de minute.

Rezultatul meciului pe care ai pariat il gasesti in contul tau, pe care il poti accesa din partea dreapta a paginii Superbet. Astfel, daca vei muta cursorul pe avatarul tau, aflat langa numele tau de utilizator si suma pe care o ai in cont, vei sesiza o lista cu ajutorul carei vei putea depune, retrage, vizualiza biletele sau vei putea vedea istoricul tranzactiilor. Pentru a afla rezultatul pariului plasat de tine selecteaza campul “Biletele mele”.

5b83bf81224f7_1535360897.jpg

Verificare rezultatului pentru un bilet plasat la o agentie stradala Superbet (offline)

Daca plasezi un pariu bilet la o agentie stradala Superbet, atunci poti apela la Superbet verificare bilet online. Nu trebuie decat ca pe siteul online sa introduci un cod al biletului plasat offline, cod care poate fi gasit in partea stanga sus a biletului. Introdu acel cod pe siteul Superbet, in casuta langa care este scris “Verificare bilet”.

5b83bfb27735b_1535360946.jpg

Apoi apasa pe sageata mica din dreptul casutei, care are rolul de “Enter”, dupa care iti va aparea o fereastra cu biletul plasat de tine si cu statusul meciului (bilet castigator/pierzator/in asteptare).

thumb_5b83bfd8a02cb_1535360984.jpg

Verificarea rezultatelor pe site-ul Superbet

De asemenea, daca doresti pur si simplu sa consulti rezultatele unor meciuri si nu numai, fara sa fi plasat pariuri pe acele meciuri, site-ul online superbet.ro este locul ideal in care o poti face. Cum? Alegand subcategoria “Rezultate” de pe pagina principala. Aici poti vedea nu numai rezultatele meciurilor care s-au incheiat, ci si rezultate ale meciurilor live, ale loteriilor internationale, ale loteriilor virtuale sau chiar ale sporturilor virtuale.

thumb_5b83c06fa89be_1535361135.jpg

Care este cea mai eficienta metoda de verificare a rezultatului unui pariu?  

Pana acum am discutat despre modalitatile prin care iti poti verifica statusul unui bilet la superbet.ro, iar in finalul articolului iti oferim un sfat - pariaza online, daca nu o faci deja. Probabil o mare parte din cei care ati ajuns la acest articol sunteti interesati de rezultatul unui bilet plasat offline, la o agentie stradala Superbet. 

Despre avantajele pariurilor online am discutat in nenumarate randuri pe site-ul Legalbet si reamintim cu aceasta ocazie cele mai importante 3 avantaje: 

  • Poti paria din confortul propriei case, din autobuz, de la cumparaturi; pe scurt - oriunde, oricand, intrucat toate casele de pariuri online dispun si de o aplicatie de mobil sau macar o versiune web optimizata pentru mobil. 
  • Taxe mai mici - pe langa taxa pe castiguri care este similara atat pentru pariurile offline cat di pentru pariurile online si despre care am vorbit mai multe in acest articol, in cazul pariurilor offline vei plati si o taxa de 5% din miza. Daca pariezi 100 RON, 5% din aceasta suma reprezinta taxa. Practic, in acest exemplu, miza reala va fi de 95 RON. 
  • Bonusuri la inregistrare - casele de pariuri online ofera se intrec in bonusuri, atat ca si client nou, cat si atunci cand esti deja inregistrat. Iti recomandam sa consulti ratingul caselor de pariuri in functie de bonsuri pentru a afla exact cum poti incasa cele mai tari bonusuri la pariuri online din Romania la ora actuala.

Vezi care este pozitia Superbet in topul preferintelor pariorilor din Romania