Verificare bilet Superbet - afla rezultatul biletelor jucate la pariuri online si offline

Fie ca esti pasionat de pariuri sportive, loterii internationale, loterii virtuale sau sporturi virtuale, la casa online Superbet poti verifica destul de usor rezultatele. Nu trebuie neaparat sa tii minte pariul/biletul pe care l-ai plasat pentru a-l putea verifica, ci sunt suficiente cateva clickuri pe siteul superbet.ro pentru asta.

Modalitati de pariere

La Superbet poti plasa pariuri atat online, din confortul casei tale, cat si offline, de la agentiile de pariuri stradale. Online este mai simplu, insa, in cazul in care nu stapanesti prea bine tehnica online, nu ai card de credit pentru pariuri sau, pur si simplu, doresti sa iei o gura de aer, sucursalele Superbet iti stau la dispozitie.

Sunt foarte multe agentii Superbet in Romania, lista lor putand fi consultata pe site-ul online al casei de pariuri. De altfel, cand vine vorba de agentii offline Superbet este preferata romanilor. Spre exemplu, pe retelele de socializare majoritatea biletelor jucate in agentii de catre utilizatori si postate mai apoi, sunt de la Superbet.

De asemenea, la Superbet poti efectua depuneri, dar si retrageri, in si din contul tau online direct din agentii. Pentru a depune nu trebuie decat sa te prezinti la o agentie cu documentul de identitate. Pentru a retrage selecteaza in prealabil sucursala de la care doresti sa efectuezi retragerea, putand apoi sa retragi de la acea sucursala in mai putin de 24 ore din momentul cererii.

Superbet verificare bilet - pariuri plasate in agentie

Daca plasezi un pariu bilet la o agentie stradala Superbet, atunci poti apela la Superbet verificare bilet online. Nu trebuie decat ca pe siteul online sa introduci un cod al biletului plasat offline. In acest fel nu trebuie sa mai cauti secunde sau poate chiar minute printre rezultatele de pe siteurile de specialitate.

Pas 1: Gaseste codul de pe bilet

Fiecare bilet plasat in agentiile Superbet dispune de o serie formata din doua bucati. Prima bucata cuprinde 4 cifre, a doua bucata fiind o combinatie de litere si cifre. Seria poate fi gasita in partea stanga sus a biletului.

Pas 2: Introducerea codului pe site

Introdu acel cod pe siteul Superbet, in casuta langa care este scris “Verificare bilet”. Apoi apasa pe sageata mica din dreptul casutei, care are rolul de “Enter”, 

Pas 3: Afla daca ai castigat

Iti va aparea apoi o fereastra cu biletul plasat de tine si cu alte detalii, inclusiv statusul meciului (bilet castigator/pierzator/in asteptare). In acest fel poti verifica rapid rezultatele pariurilor plasate de tine, fara a le cauta pe site-uri de specialitate.

Superbet verificare bilet - pariuri plasate online

In cazul plasarii unor pariuri online este foarte usor sa verifici rezultatele. Indiferent ca vorbim despre meciuri de fotbal, tenis sau alte sporturi, la cateva secunde/minute dupa incheierea partidei respective  rezultatul este validat de Superbet, specificandu-se astfel daca pariul tau este castigator sau nu. Sigur, in cazul in care te-ai decis sa plasezi un pariu, din fotbal mai ales, de prin esaloanele inferioare ale unor tari din afara Europei, s-ar putea ca rezultatul sa fie validat ceva mai greu, referindu-ne aici la cateva zeci de minute.

Rezultatul meciului pe care ai pariat il gasesti in contul tau, pe care il poti accesa din partea dreapta a paginii Superbet. Astfel, vei sesiza o lista cu ajutorul careia vei putea depune, retrage, vizualiza biletele sau vei putea vedea istoricul tranzactiilor. Pentru a afla rezultatul pariului plasat de tine acceseaza campul “Biletele mele”.

5b83bf81224f7_1535360897.jpg

Superbet verificare rezultate

De asemenea, daca doresti pur si simplu sa consulti rezultatele unor meciuri si nu numai, fara sa fi plasat pariuri pe acele meciuri, site-ul online Superbet iti ofera ocazia de a o face. Cum? Alegand subcategoria “Rezultate” de pe pagina principala. Aici poti vedea nu numai rezultatele meciurilor care s-au incheiat, ci si rezultate ale meciurilor live, ale loteriilor internationale, ale loteriilor virtuale sau chiar ale sporturilor virtuale.

Copy the token