La Superbet primesti bonus de inregistrare pentru primele 3 depozite

Incepand cu jumatatea lunii trecute casa de pariuri online Superbet ne ofera un nou bonus de inregistrare, care se va cumula in urma primelor 3 depozite. Concret, bonusul maxim care se poate obtine este de 500 lei.

 Astfel, in urma fiecaruia din primele doua depozite vei primi 50% pana la 200 lei, in vreme ce pentru ultimul depozit vei primi 100% pana la 100 lei. Astfel, pentru a profita la maxim de bonus, fiecare din primele doua depozite ale tale la Superbet trebuie sa fie de 400 lei, in vreme ce al treilea depozit trebuie sa fie de 100 lei.

5ba3821906c04_1537442329.png

La Superbet primesti bonus de inregistrare pentru primele 3 depozite, fiecare bonus fiind creditat in cont imediat dupa depunere, in cazul in care nu ai altele active. Pentru a transforma balanta bonus in balanta reala trebuie sa rulezi bonusul de 6 ori pe o cota minima de 1.6, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6.

Fiecare dintre cele 3 bonusuri trebuie rulate in maxim 7 zile de la primirea lui in cont. Bonusul nu poate fi folosit pentru plasarea de pariuri in sectiunile “Virtuale” si “Loto”.

De asemenea, nu se iau in considerare la rulaj bilete care contin meciuri de la “Super Cota”. In cazul pariurilor tip sistem, pariul e luat in considerare doar in cazul in care cota totala a celei mai mici combinatii este 1.6. Pariurile contribuie la rulaj in momentul validarii, nu in momentul plasarii lor.


Consulta aici alternativele oferite de alte case online privind bonusul de inregistrare >>>