Los Angeles Lakers — Denver Nuggets
Incheiat

Los Angeles Lakers — Denver Nuggets: ponturi NBA

Acțiune

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida LA Lakers - Denver Nuggets, din NBA.

Marti dimineata, de la ora 05:00, in “Staples Center”, avem meciul Los Angeles Lakers - Denver Nuggets, din NBA.

Los Angeles Lakers - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

LA Lakers au pierdut si noaptea trecuta si au ajuns la trei infrangeri consecutive. A fost 114-121 cu Toronto Raptors, iar revenirea lui LeBron nu pare sa fie inca salvatoare. Kuzma a dat 24 de puncte, 3 recuperari, Drummond a pus 19 puncte, 11 recuperari si o pasa, iar James a inregistrat 19 puncte, 7 recuperari si 6 pase. Campioana se afla acum pe locul 5 in Vest, cu 36W - 28L.

Denver Nuggets - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Denver Nuggets au cinci victorii consecutive si noua succese in ultimele 10 partide, asta desi se afla fara Murray. Precedentul succes a venit contra celor de la LA Clippers, 110-104. Jokic a dat 30 de puncte, 14 recuperari si 7 pase, in timp ce Porter a ajutat cu 25 de puncte, 7 recuperari si 5 pase. Campazzo a avut 10 puncte, 3 pase si 3 recuperari. Nuggets sunt pe 3 in Vest, cu 43W - 21L. Morris si Barton sunt in continuare si ei absenti.

LA Lakers - Denver Nuggets: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Integrarea lui Rivers in roster s-ar putea sa mai scada din ce reuseste Campazzo pe parchet, insa argentinianul a aratat ca poate sa fie si in “double digits” la capitolul pase, daca este seara lui. Are o medie de doar 3.3 assisturi, dar cu Morris, Barton si, mai ales, Murray out, Facundo prinde lejer 30 de minute in meciuri.

Ponturi
Campazzo peste 4,5 pase decisive
Cf
Cote
1.65
Ponturi pentru Baschet Ponturi pentru NBA
Va fi acest pariu castigator?
Campazzo peste 4,5 pase decisive
90%
9 voturi
Da
10%
1 vot
Nu
Total voturi: 10

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Paul
Tipster
-1
Salut. Fan Lakers, cumva? Analizele sunt scurte, deci nu obisnuim sa dezvoltam anumite detalii, mai ales daca nu au legatura cu pronosticul oferit. Ca James ar fi fost pe parchet sau nu, pronosticul nostru nu era aproape deloc afectat. Si la orele la care scriem articolele, e destul de greu sa anticipam corect cine lipseste sau care reuseste o revenire miraculoasa, desi era dat accidentat cu o zi inainte (s-a intamplat de atatea ori asta in sezon, dar si invers). Nu ne-am dorit sa-i scadem din merite lui James, ba din contra. Prezenta sa pe parchet poate sa fie "salvatoare" pentru echipa chiar daca nu bifeaza multe minute, fiind si factorul motivator.
Fan Nba , care se pare ca e mult mai documentat decat tine " tipster" . Lasa, mai bine da direct pronostitcuri fara analize, care oricum 80 % is pe langa subiect. Sa iei niste date de pe flashscore si apoi sa le transcrii aici oricine poate ( dovada si profitul lunar :))) ). PS: se pare ca esti unul din acei "Bron hateri" PS 2. Nu mai posta despre NBA, ocupa te de fotbal ,acolo se pricepe oricine :)
James are inca doar un anumit numar de minute voie pe parchet, cum ai vrea sa fie inca salvatoare ? doamne, mereu scrieti aberatii la baschet si daca va contrazice cineva stergeti comentariile :)) si inca ceva, a jucat " cu frana de mana trasa" , resimtind dureri la glezna cu probleme si azi e dat ca Incert. asta asa ca fapt divers.
Comentariul a fost editat
Copy the token