Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide
Toate postarile
Mult contestatul format al Cupei Davis va avea 6 grupe, fiecare a cate 3 echipe, un duel presupunand 3 meciuri, ce se vor disputa in aceeasi zi.
Calendarul competitional masculin de sarituri cu schiurile va incepe in acest sezon pe 22 noiembrie, incheindu-se pe 15 martie.
Zilele trecute un cazino online a introdus sloturi de la furnizorul EGT, pentru a marca momentul hotarandu-se sa ofere o recompensa.
In acest weekend „lanterna rosie” Leganes va primi vizita liderului Barcelona, urmand a ti se rambursa miza daca pariul plasat de tine e necastigator.
Pentru a te motiva sa plasezi un pariu pe duelul dintre Spania si Romania, din ultima runda a preliminariilor CE, ti se ofera cote marite la victorie.
Curlingul este un sport de iarna foarte captivant, care isi va consuma in aceasta saptamana Campionatul European in Suedia.
Daca te bate gandul sa pariezi pe victoria unei echipe in Spania vs Romania iti recomandam sa profiti de promotia ce ofera cote mult marite.
Cu ocazia primului eveniment major din cel mai mare turneu de sporturi electronice al anului poti castiga 12 500 RON sau unul din celelalte 19 premii.
Toti utilizatorii sunt eligibili la promotia conform careia vei putea primi un fullbet de 50 RON in urma meciului dintre Romania si Suedia.
Daca nu ai suficiente motive pentru a paria pe meciul dintre Romania si Suedia, ti se ofera cote mult marite la victorie de catre o casa de pariuri.
Penultima etapa a preliminariilor Campionatului European de anul viitor iti aduce sapte cote marite, cota cea mai mica fiind 3.5.