Lista reclamatiilor la adresa Netbet

Acceptam reclamatii despre case de pariuri online privind urmatoarele situatii: retrageri intarziate, pariuri solutionate incorect, blocari abuzive ale conturilor, precum si alte incalcari de regulament ale caselor de pariuri. Nu acceptam reclamatii despre limite ale conturilor (limite ale mizelor sau ale cotelor). Poti lasa un feedback referitor la astfel de situatii si va fi luat in considerare de catre casa de pariuri sau alti utilizatori.

Adauga o reclamatie

Reclamatii 137

Cont blocat

In afara competentei
Cont blocat pentru ca au spus ca am folosit un banc card pentru doua conturi dar primul cont pe Care am avut am sters fiindca nu functiona corespunzator chiar daca leam scris reclamatii. Si cél din urma pe contul in Care mam jucat am castigat la Data de 11.01.2021 9000 de Euro din Care 4500 de euro am virat in contul meu bancar. Am primit un email de confirmare in Data de 11.01.2021 ca cei 4500 de euró va fii virat in contul meu dar azi dimineata la óra 7:55 Minute Data de 13.01.2021 am primit un email ca sa le trimit datele mele personale si cardul bancar pe ambele parti fotográfiat. Leam trimis pentru Netbet si am vb cu un operátor si mia spus ca Imi blocheza ambele conturi cand deja eu primul lam blocat mai múlt de 2 saptamani, si raspunsul pe Care Leam primit ca eu figurez cu doua conturi si la ambele conturi sunt aceleas date deci contul bancar sa referit domnu. Lám intrebat ce va fii cu bani si mia spus se rezolva sa Stau linistit si sa astept. Dar singurul lucru pe Care nu inteleg chiar daca au spus ca se rezolva de e se intampla ca in mód abuziv sunt blocat pe cont din ce a ce multe ori am depus bani, nu este nici o problema ca omul pierde sau depune bani. Nu mi se pare corect ca omul castiga si vin DIN spate ca sa nu te plateasca fac toate feluri de excrocerii si nu vireaza bani castigat,si pe langa asta am si Fotografie de pe suma castigata si transferata. Si am si confirmare de email. (oameni buni ne jucam pierdem bani fiecare cat a pierdut dar daca ai noroc si castigi nu Poti retrage bani tai castigatsi mai alles ca trebe sa asteptam saptamani dar ei pot retrage bani respectivi intro secunda !!!!!) Va rog frumos sa ma ajutati cum sa procedez in situatia respectiva. Cu stima : Perghelt Daniel.
Buna ziua.Vreau sa fac o reclamatie despre netbet.ro. Dupa ce am jucat la ei pe site vreo 4 zile fara probleme ,in dupa masa de 20.11.2020 pe la ora 17 am intrat in softul de poker unde am incercat sa ma inregistrez la niste sitgouri de 10$ si 20$, dar am primit erori la inregistrare. Si dupa cateva minute realizez cu stupoare ca mi-au disparut vreo 700 de lei din cont. Aproximativ de la 1500-1450 ron pana la 806 ron ramasi in cont. Singurul joc ce a pornit in acel interval a fost un wildtwister de 0.5$ care se vede in istoric, restul jocurilor la care am incercat sa ma inregistrez nu au pornit si nici nu apar in istoric. De atunci le tot trimit mailuri cu sesizarea asta dar ei imi raspund ca nu au avut nici o problema tehnica. I-am rugat sa imi explice unde au disparut banii dar tot timpul imi spuneau sa le dau numele turneelor cu care am avut probleme altfel nu ma pot ajuta. Eu nu aveam cum sa dau numele exacte daca turneele nu au pornit si nu exista nici in istoric. Le am explicat ca e foarte usor sa vada unde mi au disparut banii pentru ca nu am mai jucat la ei de atunci decat dupa cateva zile sume mai mici. Ei trebuiau sa vada unde mi au disparut banii in data de 20 .11. 2020 dupamasa. Avand in vedere ca tot imi trimiteau aceleasi raspunsuri in care ziceau ca nu a fost nici o problema desi mie banii mi-au disparut fara sa joc nimic ,am decis sa fac o sesizare la dumneavoastra in speranta sa imi rezolv problema. Mentionez ca joc de 15 ani jocuri inline si tot timpul daca au fost erori sau probleme s-au rezolvat si am colaborat bine cu suportul dar acest site si angajatii lor lasa mult de dorit. Am atasat si o poza cu istoricul de la data respectiva unde se vede clar ca nu am jucat in dupamasa respecitva decat jocul mentionat de 0.5$ Va rog ma ajutati si va multumesc in avans pentru ajutor.
Incarca mai multe