Reclamatii
Rezolvat

Problema la retragere

6 septembrie 2022, 10:18
4

Bună ziua săptămâna trecută mi-am făcut cont la net bet.. Am investit o suma destul de frumușică la ei pe platforma dar am și eu 3 retrageri și nimeni nu îmi zice nimic dor sa aștept 24-48 de ore pe mail și pe whatsup la relații cu clienți am stat 180 de minute și toți operatori sunt ocupați... Am trimis toate documentele cerute de ei dar bani mei nu se mai retrag stau în așteptare.. Va rog frumos sa ma ajutați 0770865305 va stau la dispoziție cu mai multe detalii screnshotu-ri

Suma: 5000 RON
Puișor, banii băgați la pariuri nu sunt investiție, ci aruncat pe geam!
Va mulțumesc pentru mine va atașez un scrren al apelurilor mele ca dovada ca nu am fost contactat de nici un reprezentant de la net bet le-am răspuns și mailurilor cu nr de telefon și intervalul ora dar nimic din contra am încercat sa iau eu legătură cu call centrul dar nu răspunde nimeni va mulțumesc anticipat
SuportNetBet
Reprezentantul casei de pariuri
0
Bună ziua,

Vă mulțummin pentru mesajul trimis.
Dorim să vă comunicăm că sesizarea dvs. a fost verificată de către departamentul abilitat, iar aceștia au confirmat că pentru a putea da curs retragerilor dvs., este necesar să purtați o conversație telefonică cu unul din operatorii noştri.
Totodată, aceștia au menționat că ați fost contactat telefonic de mai multe ori în zile diferite.
Mai exact, ați fost sunat o dată în 01.09.2022, de 3 ori în dată de 05.09.2022 și o dată în cursul zilei de astăzi, 06.09.2022; rezultatul fiind aceleași de "Ocupat" în toate zilele, mai puţin în data de 01.09.2022 când apelul a fost iniţiat dar nu aţi răspuns.
Prin urmare, avem rugămintea de a confirma pe adresa contact@netbet.com numărul dvs. de telefon valid și un interval orar în care aceştia vă pot contacta.
În cazul în care mai aveți întrebări, nu ezitați să ne contactați.
Cu stimă,
Echipa de Suport NetBet
Salut. Ai un pic de răbdare, te rog. Am trimis sesizarea ta către casa de pariuri.
Copy the token