Lista reclamatiilor la adresa Netbet

161

Acceptam reclamatii despre case de pariuri online privind urmatoarele situatii: retrageri intarziate, pariuri solutionate incorect, blocari abuzive ale conturilor, precum si alte incalcari de regulament ale caselor de pariuri. Nu acceptam reclamatii despre limite ale conturilor (limite ale mizelor sau ale cotelor). Poti lasa un feedback referitor la astfel de situatii si va fi luat in considerare de catre casa de pariuri sau alti utilizatori.

Adauga o reclamatie

Reclamatii 19

Cont blocat

In afara competentei
Cont blocat pentru ca au spus ca am folosit un banc card pentru doua conturi dar primul cont pe Care am avut am sters fiindca nu functiona corespunzator chiar daca leam scris reclamatii. Si cél din urma pe contul in Care mam jucat am castigat la Data de 9000 de Euro din Care 4500 de euro am virat in contul meu bancar. Am primit un email de confirmare in Data de ca cei 4500 de euró va fii virat in contul meu dar azi dimineata la óra 7:55 Minute Data de am primit un email ca sa le trimit datele mele personale si cardul bancar pe ambele parti fotográfiat. Leam trimis pentru Netbet si am vb cu un operátor si mia spus ca Imi blocheza ambele conturi cand deja eu primul lam blocat mai múlt de 2 saptamani, si raspunsul pe Care Leam primit ca eu figurez cu doua conturi si la ambele conturi sunt aceleas date deci contul bancar sa referit domnu. Lám intrebat ce va fii cu bani si mia spus se rezolva sa Stau linistit si sa astept. Dar singurul lucru pe Care nu inteleg chiar daca au spus ca se rezolva de e se intampla ca in mód abuziv sunt blocat pe cont din ce a ce multe ori am depus bani, nu este nici o problema ca omul pierde sau depune bani. Nu mi se pare corect ca omul castiga si vin DIN spate ca sa nu te plateasca fac toate feluri de excrocerii si nu vireaza bani castigat,si pe langa asta am si Fotografie de pe suma castigata si transferata. Si am si confirmare de email. (oameni buni ne jucam pierdem bani fiecare cat a pierdut dar daca ai noroc si castigi nu Poti retrage bani tai castigatsi mai alles ca trebe sa asteptam saptamani dar ei pot retrage bani respectivi intro secunda !!!!!) Va rog frumos sa ma ajutati cum sa procedez in situatia respectiva. Cu stima : Perghelt Daniel.

Cont blocat , motiv neștiut

In afara competentei

Furt de banii depozitati

In afara competentei
Buna ziua , Numele meu este Drutu Adrian nascut in reghin , si vreau sa va aduc la cunostinta ca site-ul online netbet ( ) fac abuzuri cand avem banii in cont , merge pe varianta scam iti inchide contul cu orice scuza pentru a nu face plata din mine este alt caz intrucat nu e vb de castig , ci am facut o depunere de 680 lei din care 650 am decis sa mi retrag in contul meu personal bancar Unicredit pe numele meu , deoarce am citit destule lucruri negative de ei precum si scoatera baniilor din cont personali ai nostri. Am lasat 30 lei pentru niste bilete in curs la parirui sportive care nici nu stiu ce sa intamplat cu ele mizand banii mei , nu bonus nu castiguri . odata va aduc la cunostinta ca am parcus pasi de indetificare cu ce va atasez si dvs Buletin si extras cont documente aferente cerute de ei pentru discutia cu un operator prin mail la data de am intrebat politicos care sunt metodele de retragre confirmat cu ce am la dispozitie inlusiv card , transfer , alte platforme online sau portofele virtuale ! Nu mi sa adus la cunostinta ca am incalcat ceva din regulamnet , ba azi am putu intra in cont sa fac 2 bilete , retragrea si supriza cand au constatat ei ca imi retrag banuti , hopa m-au blocat. Va atasez si alte dicutii pe forumuri de altii utilizatorii care au intampinat probeleme de genu luati masuri , si amendatii cat si niste reguli impuse fara sa mai faca asemena abuzuri cu clientii noi care confirma orice ne cere si facem dovada ca avem peste 18 ani. mai ok in cazul in care au suspiciuni sa te blocheze la inceput nu dupa 1 saptamana cu diverse metode de speta joasa si scuze . odata ceretiile si dovada fondurilor conturilor inchise abuziv ca sau dus banii catre stat , si fara sa fiu instiintat prealabil daca am facut o abatere sau avertisment ceva de genu. merg pe varianta ca din 10 probabil 1-2 fac reclamatii pentru investigare si uite asa tepuiesc oamenii cu sute de milioane . un raspuns si restituirea fondurilor intrucat mi-am indeplinit datoriade KYC ( securitatea si dovada identitati mele ) si nici sa mai aud de ei vreo data !
Sponsorizat

Eticheta “Sponsorizat” reprezinta faptul ca pozitia caselor de pariuri in respectiva lista este determinata in baza comerciala.

Rating-urile de pe site-ul Legalbet sunt intocmite intr-un mod cat se poate de onest si obiectiv, fapt pentru care folosim eticheta “Pozitii neplatite”.

Case de pariuri
Toate casele de pariuri
Copy the token