Lista reclamatiilor la adresa Netbet

Acceptam reclamatii despre case de pariuri online privind urmatoarele situatii: retrageri intarziate, pariuri solutionate incorect, blocari abuzive ale conturilor, precum si alte incalcari de regulament ale caselor de pariuri. Nu acceptam reclamatii despre limite ale conturilor (limite ale mizelor sau ale cotelor). Poti lasa un feedback referitor la astfel de situatii si va fi luat in considerare de catre casa de pariuri sau alti utilizatori.

Adauga o reclamatie

Reclamatii 114

Buna ziua.Vreau sa fac o reclamatie despre netbet.ro. Dupa ce am jucat la ei pe site vreo 4 zile fara probleme ,in dupa masa de 20.11.2020 pe la ora 17 am intrat in softul de poker unde am incercat sa ma inregistrez la niste sitgouri de 10$ si 20$, dar am primit erori la inregistrare. Si dupa cateva minute realizez cu stupoare ca mi-au disparut vreo 700 de lei din cont. Aproximativ de la 1500-1450 ron pana la 806 ron ramasi in cont. Singurul joc ce a pornit in acel interval a fost un wildtwister de 0.5$ care se vede in istoric, restul jocurilor la care am incercat sa ma inregistrez nu au pornit si nici nu apar in istoric. De atunci le tot trimit mailuri cu sesizarea asta dar ei imi raspund ca nu au avut nici o problema tehnica. I-am rugat sa imi explice unde au disparut banii dar tot timpul imi spuneau sa le dau numele turneelor cu care am avut probleme altfel nu ma pot ajuta. Eu nu aveam cum sa dau numele exacte daca turneele nu au pornit si nu exista nici in istoric. Le am explicat ca e foarte usor sa vada unde mi au disparut banii pentru ca nu am mai jucat la ei de atunci decat dupa cateva zile sume mai mici. Ei trebuiau sa vada unde mi au disparut banii in data de 20 .11. 2020 dupamasa. Avand in vedere ca tot imi trimiteau aceleasi raspunsuri in care ziceau ca nu a fost nici o problema desi mie banii mi-au disparut fara sa joc nimic ,am decis sa fac o sesizare la dumneavoastra in speranta sa imi rezolv problema. Mentionez ca joc de 15 ani jocuri inline si tot timpul daca au fost erori sau probleme s-au rezolvat si am colaborat bine cu suportul dar acest site si angajatii lor lasa mult de dorit. Am atasat si o poza cu istoricul de la data respectiva unde se vede clar ca nu am jucat in dupamasa respecitva decat jocul mentionat de 0.5$ Va rog ma ajutati si va multumesc in avans pentru ajutor.
Incarca mai multe
Sponsorizat

Eticheta “Sponsorizat” reprezinta faptul ca pozitia caselor de pariuri in respectiva lista este determinata in baza comerciala.

Rating-urile de pe site-ul Legalbet sunt intocmite intr-un mod cat se poate de onest si obiectiv, fapt pentru care folosim eticheta “Pozitii neplatite”.

Case de pariuri
Toate casele de pariuri