Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Lista reclamatiilor la adresa Netbet

Acceptam reclamatii despre case de pariuri online privind urmatoarele situatii: retrageri intarziate, pariuri solutionate incorect, blocari abuzive ale conturilor, precum si alte incalcari de regulament ale caselor de pariuri. Nu acceptam reclamatii despre limite ale conturilor (limite ale mizelor sau ale cotelor). Poti lasa un feedback referitor la astfel de situatii si va fi luat in considerare de catre casa de pariuri sau alti utilizatori.

Reclamatii 67
Adauga o reclamatie
Bună ziua, vreau să cunoașteți povestea mea.dupa ce soțul meu și.a făcut un cont la casino netbet și câștigând 400 lei,m.am decis să.mi fac și eu unul...după ce am făcut câteva viramente de 50 și 100 lei prin paysafe in total 300 lei până la urmă am acumulat castiguri in valoare de 700 lei.am efectuat retragere de 650 lei in contul meu iban....mi se.a comunicat pe mail că procesarea durează 24-48 ore...in fine a doua zi primesc mail k nu.mi virează banii pe contul bancar până nu le trimit copie a contului...le.sm trimis copia și mi.au spus că durează din nou 24-48 ore... primesc din nou mail după 30 ore că nu mi.i virează pe cont deoarece am făcut depuneri prin paysafe.... IMPORTANT- in tot acest timp când accesezi site.ul lor te lovești de unrsaj Cu anulare retragere...plictisindu.ma am anulat retragerea și am făcut una mai mica de 500 lei...a doua zi primesc mail că nu.mi pot face retragerea deoarece nu au informații suficiente, adică ce legătură am eu cu un alt jucător ce folosește același ip calculator..m.a bulversat acest motiv...le.am trimis copie certificat căsătorie pt a fi siguri că celălalt jucător nu e bin Laden ci soțul meu..am primit din nou mail că această informație v.a fi adăugată la dosarul meu(probabil mi se face anchetă,dosare,etc),și să mai aștept 24-48 ore. Aștept a doua zi, adică mâine 21.04.2018 sa vad cum motivează. Foarte greu se pot lua banii de la ei și instant se fac depunerile In concluzie,mă gândesc să le fac plângere penală la parchet pt înșelăciune Vă mulțumesc,iar voi domnilor jucători interesați.va bine înainte de a va face cont,nu contează numai ofertele și bonusurile ci RETRAGERILE

Freebet Netbet

Rezolvat
Am primit freebetul de 300 de lei la Netbet, in urma castigarii concursului de bloguri. Am ales un meci pe care am selectat sa pariez 100 de lei, iar restul de 200 au disparut din cont. Am intrat la livechat sa intreb ce s-a intamplat, iar operatorul mi-a spus ca trebuia sa pariez tot freebetul o data. Nu mi se pare normala chestia asta, daca tot au o regula de genul asta, sa nu mai dea posibilitatea utilizatorilor sa selecteze ce suma vor din totalul freebetului.
Comentariul administratorului
Salut, Am luta legatura cu reprezentantul casei de pariuri Netbet si ti-a creditat diferenta de 200 RON inapoi. La Netbet aceste freebeturi se pot paria doar integral. Daca ai obtinut un freebet de 300 RON, trebuie pariat integral. Daca pariezi doar o parte din el, vei pierde diferenta. Tehnic este posibil, intr-adevar, si nu ar trebui sa fie asa. Dar s-a rezolvat - diferenta de 200 RON ti-a fost creditata in cont.