Reclamatii
Rezolvat

cont inchis abuziv, reclamatie onjn

27 iulie 2022, 11:49
3

ieri am vrut sa fac o retragere si azi la amiaza am contactat asistenta live chat, mi s a zis ca o sa dureze intre 24-48 ore, si am zis ca am mai vazut reclamatii si mi s a zis ca se poate sa dureze mai mult daca mai exista si alte verificari si dupa au zis sa le dau un interval si un numar ca sa ma sune, le am dat si le am zis ca ma pot suna acum, m au sunat si m au intrebat, dupa le am zis ca nu ma descurc foarte bine si ca ma ajuta fiul meu, apoi mi a cerut o adresa de email si ma uitam prin telefon sa caut adresa de email si s a inchis apelul si dupa vad ca am contul inchis, nu mi se pare corect ca dupa ce castigi niste bani sa iti inchida am facut o reclamatie si la onjn pentru ca nu se poate sa imi inchida contul asa ca vor ei si sa nu imi mai dea banii

Suma: 1824 RON
PE ONJN ii doare la banana. Sunt puși acolo politic și prin pile, habar n-au de ce se întâmpla in jungla. Sunt curios dacă măcar ii verifica cineva pe furnizorii ăștia.
SuportNetBet
Reprezentantul casei de pariuri
0
Bună ziua,


Vă mulțumim pentru mesajul trimis.

Dorim să vă informăm că sesizarea dvs. a fost analizată de către departamentul competent.

Așadar, contul dvs. NetBet a fost blocat corespunzător întrucât în urma apelului telefonic dvs. nu ați știut răspunde întrebărilor puse de operator și ați confirmat că nepotul dvs. a creat și a utilizat contul până în prezent, inclusiv adresa de e-mail asociată contului este pe numele dânsului.
Conform Termenilor și Condițiilor site-ului:
4.4 O persoană nu poate solicită deschiderea unui cont sau deținerea unui cont, în cazul în care această persoană nu va fi titulară Contului sau în cazul în care această acționează în numele unui terț.
4.5 Un Jucător poate avea doar un singur Cont NetBet, iar NetBet își rezervă dreptul de a închide toate conturile multiple care sunt deschise sub același nume sau asociate aceleiași persoane. În cazul în care o persoană a deschis conturi multiple, NetBet va avea dreptul de a lua orice acțiune permisă conform acestor Termeni și Condiții, inclusiv să crediteze, primul cont deschis de jucător pe NetBet, cu soldurile altor conturi, care ar fi fost închise. În cazul în care NetBet are motive întemeiate de a crede că Jucătorul a comis sau a încercat să comită orice fraudă, NetBet își rezervă dreptul de a anula orice tranzacție, fără a aduce prejudiciu oricărei alte acțiuni.
Prin urmare, retragerea dvs. a fost anulată, iar suma depusă a fost virată înapoi pe cardul de pe care ați depus.

Cu stimă,

Echipa de Suport NetBet
am specificat ca nu se joaca nimeni pe contul meu dar voi o tineti pe a voastra
Copy the token