Reclamatii
Rezolvat

Blocare abuziva a contului NetBet

13 aprilie 2021, 19:17
8

Buna ziua, in decursul zilei de astazi aveam probleme cu retragerile, in sensul ca erau in asteptare de prea mult timp. Am luat legatura cu agentii si mi-au explicat cum sta treaba. Dupa acele retrageri voiam sa ma las si eram curios daca puteam sa ii las contul fratelui meu, major de altfel, si le-am spus celor de acolo ca joaca fratele meu pe cont. Aici, imi asum vina si inteleg faptul ca mi-au blocat contul. Ma asteptam sa fie o blocare de moment pentru verificari si asa mai departe. Eu le-am trimis toate dovezile necesare ca sunt titularul contului si nu s-a jucat nimeni pana acum pe contul meu (poza card fata spate, extras de cont scos imediat dupa, poza buletin). Adica am incercat pe cat posibil sa le explic situatia ca sa imi fie deblocat contul. Contul a fost accesat doar de mine si doar de pe acest dispozitiv. Pot sa ofer orice alte dovezi mi se cer. Pe baza aceasta acestia mi-au anulat retrageri in valoare de aproximativ lei. In concluzie contul mi-a fost blocat doar pe baza unei afirmatii prostesti, fara sa fie cerute dovezi si asa mai departe.

Suma: 3713 RON
Salut. Sună ca un auto-denunț ce ai făcut tu. Trimite pentru verificare toate documentele cerute, pînă la urmă un cont nu ar trebui sa se blocheze doar că ai zis tu ca joaca altcineva. Trimite documentele pentru verificare, spune-le ca te-ai exprimat gresit si solicita sa ti se deblocheze contul.
Puteti lua legatura cu cei de la NetBet?
Da, o să trimitem și către NetBet sesizarea.
Acum au avut tupeul sa-mi anuleze retragerile si sa le vireze la bugetul de stat. Pe langa asta am fost informat ca-mi vor fi virati inapoi 142 si am primit 100. 😂😂 Este de-a dreptul o agentie foarte slaba din orice punct de vedere. Si nu stiu ce sa fac s-o scot la capat cu ei.
Fa-le plângere la ONJN, cu acordul tau se joacă cine vrei tu pe contul tau. Se cred dumnezei ăștia de la Netbet, cum să-ți blocheze contul daca le trimiți toate dovezile. Pe contul meu poate sa joace si vecinu daca eu ii dau voie, la casino cand intri, bagi banii si ii spui lu unu de langa tine ia vino ma si apasă tu pe butoane nu vine nimeni să-ți spună gata domne se confisca câștigu ieși afară. Eu am inchis contul la ei, nu m-as intoarce nici daca imi dau 500% la depunere.
Pai e complicat frate, stau sa fac plangeri..
Da cât îți ia ma sa completezi 5 rânduri la ONJN pe site ca doar o faci online, nu trimiți scrisoare prin poștă. Sunt banii tai frate, 3700 e un salariu pe o lună
Salut. Exact asta am facut. Am trimis efectiv orice m-am gandit ca ar ajuta. Insa nimic, raspunsul din partea lor este tot negativ. Ce crezi ca ar trebui sa fac?
Copy the token