Reclamatii
In afara competentei

tepari. atat

21 august 2019, 11:13
3

Buna ziua. Am facut cont la NetBet am efectuat mai multe depuneri insumand suma de 6000 ron. Probabil 10-12 depuneri in cursul unei luni. Am jucat pe toate mizele incepand de la 1 ron pana la 10 ron la egt, netent, etc. Problema este ca nu am reusit sa castig 100 ron macar. de rotiri pe shinning crown miza 2 ron fara nici un castig nici macar 1 ron!!! Eu nu vreau banii inapoi sunt responsabil pt jucarea sumelor de bani depusi. doar sa stiu daca exista cineva care ii poate verifica pt corectitudinea jocurilor si daca m-as putea adresa cuiva. luat legatura cu serviciul de asistenta in data de si sa semnalez acest aspect si raspunsul a fost.!!! adica sa mearga aparatul in gol mai mult de o suta de rotiri nu e ghinion e magarie si sunt 100%sigur de ce spun., niciodata nu se intampla asta. Multumesc.

Asta se intampla la NetBet de ceva timp incoace.
Aceasi problema am pățit-o și eu, în decursul unui an am depus 42000 roni și am retras 5500😁😂sa vezi o plata trebuie sa faci între 40 și 50 de depuneri, apropo de reclamații... Trebuie sa existe o portiță sa i poți reclama, nu exista sa ți ia banii asa fără sa ai garanția ca joci pe payout ul prezentat de ei, eu nu cred ca pot sa ți fure practic banii și sa nu ai ce le face, imposibil!!
Salut - furnizorii de jocuri sunt acreditati, licentiati, etc. Nu stim exact ce payout au jocurile respective, sincer nu cred ca poti avea castig de cauza daca te adresezi cuiva - poti incerca totusi cu o reclamatie la ONJN, dar repet, ma indoiesc ca se poate face ceva in situatia asta.
Copy the token