Reclamatii
In afara competentei

Cont blocat

24 ianuarie 2019, 18:37
4

Buna ziua, in data de , am primit bonus, pe contul facut pe 7/12/2018, dar am uitat de el, 25 de freespin-uri la jocul Starburst, din care am facut suma de 2400 lei, am mai jucat pana am ajuns la suma de 1400 lei, iar pentru retragere, mi s-a spus sa depun suma minima de 20 de lei, am depus 35 de lei, iar cand am dat retragere, mi s-a spus sa fac verificarea contului, mi-au blocat contul pe motivul ca datele contului meu mai apartin si de alt cont, eu stiu ca nu se poate asa ceva, sa folosesti 2 cnp-uri la mai multe conturi, iar acesta este singurul meu cont facut la aceasta agentie, mai am membrii din familie care si-au facut si ei conturi, dar nu au nici o legatura cu contul meu, si mi s-a spus sa astept intre 24-48h pentru a mi se oferi un raspuns concret, daca contul va ramane blocat sau nu, eu nu vreau sa pierd acea suma pe care o am momentan pe cont, pentru ca totusi, sunt aproximativ 1500 lei, care in aceasta tara chiar sunt bani, am luat legatura cu un membru al familiei, care presupun ca a folosit aceleasi date, dar mi-a spus ca nu, pentru ca eu sunt nascut pe 23/10/1999, iar contul respectiv, care a mai fost blocat pe langa al meu, este facut in data de 21/06/2018, nu stiu ce pot face, vreau sa ramana atunci contul acela blocat, iar mie sa mi-l deblocheze, macar sa imi primesc jumatate din suma pe care o aveam in cont la loc, daca nu toata suma, daca nu mi se va debloca, ce pot face ?

Gunoaie ordinare.hotii hoților.am peste 100 depuneri la gunoaiele astea si tot timpul pierd.jaj.cei mai nenorociți.la betano am câștigat 40000 ron.mi i au dat în 3 zile.netbet nu stie sa dea bani.stii doar sa fure.
Salut, din pacate nu poti face prea multe. Asa este la toate casele de pariuri, nu doar la Netbet. Este permis un singur cont pe IP/familie/adresa etc.
Mi-au spus cei de la asistenta online, ca voi fi sunat de un anumit departament pentru confirmari si verificari, oare am sanse sa mi se deblocheze contul ?
+ Ca am depozitat suma si cu acel cod pentru 100% la prima depunere, iar bonusul nu mi-a fost acordat.
Copy the token