Player Sport: Ai până la 800 de lei bonus de bun venit

800 RON
Bonus
Fără limite de timp
A ramas pana la final
x12
Pariu
From 1.8
Cote de pariu
30 zile
Timp de pariu
50 RON
Depunere minima

La Player Sport ai până la 800 de lei bonus de venit pentru primele trei depuneri dacă îți faci cont acum.

Termeni si conditii bonus de bun venit Player Sport

 • Deschide cont acum la Player pariuri sportive de pe bannerele din aceasta pagina si poti avea parte de un bonus de bun venit atractiv.
 • Oferta Bonus de Bun Venit Sport constă în trei (3) bonusuri cu o valoare totală de până la maxim 800 de lei. Această ofertă este acordată pentru primele trei (3) depuneri efectuate pe platforma Player, sectiunea Sport.
 • Bonusul de Bun Venit Sport nr. 1. – cod bonus PARIURI1 – pentru Bonus de 100% din valoarea primei depuneri, în limita a 300 de lei;
 • Bonusul de Bun Venit Sport nr. 2 – cod bonus PARIURI2 – pentru Bonus de 100% din valoarea celei de-a doua depuneri, în limita a 250 de lei;
 • Bonusul de Bun Venit Sport nr. 3 – cod bonus PARIURI3 – pentru Bonus de 100% din valoarea celei de-a treia depuneri, în limita a 250 de lei.
 • În cazul rar în care Bonusul de Bun Venit Sport nu este transferat automat în contul utilizatorului sau codul bonus aplicabil nu a fost completat și, astfel, Bonusul de Bun Venit Sport nu a fost activat, este necesară contactarea Organizatorului prin chat, telefonic sau e-mail la adresa contact@player.ro înainte de a utiliza în joc suma aferentă depunerii efectuate, parțial sau total. În caz contrar, Bonusul de Bun Venit Sport nu va putea fi acordat.
 • Valoarea minimă a depunerii pentru a fi eligibil pentru prezentul Bonus de Bun Venit Sport (pentru fiecare dintre Bonusurile de Bun Venit Sport din cadrul acestuia) este de 50 de lei.
 • În ceea ce privește condițiile de rulaj, în cazul acestei oferte valoarea Bonusului de Bun Venit Sport și a depunerii relevante în baza căreia a fost obținut trebuie rulată de 12 ori (x12), dacă nu se specifică altfel în cadrul ofertei, în maxim 30 de zile calendaristice de la acordarea Bonusului, dacă nu se specifică alt termen în cadrul ofertei. Pentru evitarea oricăror dubii, condițiile de rulaj se aplică pentru fiecare Bonus de Bun Venit Sport din cadrul ofertei în parte. În perioada cuprinsă între acordarea bonusului și îndeplinirea condițiilor de rulaj, valoarea minimă obligatorie a  balanței bonus este de 1 Leu, în caz contrar bonusul fiind anulat.
 • La expirarea perioadei de rulaj, Bonusul de Bun Venit Sport și orice câștiguri generate din utilizarea acestuia vor fi anulate, daca nu s-au îndeplinit condițiile de rulaj.
 •  Vor fi luate în considerare pentru îndeplinirea condițiilor de rulaj doar pariurile pe evenimente sportive, a căror cotă este de minim 1.80, cu miza maximă de 100 de lei. În cazul pariurilor combinate sau în sistem, fiecare selecție trebuie să respecte un criteriu al cotei minime de 1.40 pentru ca pariul să fie luat în considerare pentru îndeplinirea condițiilor de rulaj;
 • Pariurile stabilite prin Cash Out nu sunt luate în considerare pentru îndeplinirea condițiilor de rulaj;
 • Contribuția la îndeplinirea condițiilor de rulaj se calculează la momentul în care pariurile sunt stabilite (decise). Pariurile stabilite după ce termenul de rulaj al Bonusului a expirat nu contribuie la îndeplinirea condițiilor de rulaj;
 • Pariurile plasate pe evenimente anulate (cărora li s-a acordat cota 1) nu se vor lua în considerare pentru îndeplinirea condițiilor de rulaj.

Nu uita!

 • Valoarea maximă a câștigurilor care pot fi generate din utilizarea Bonusului sub condiția îndeplinirii condițiilor de rulaj și care vor fi convertite în bani reali, care pot fi retrase este de 5.000 de lei. Toate câștigurile rezultând din utilizarea bonusului peste valoarea maximă permisă pentru retragere vor fi anulate.

Nota bonus

4/5- Valoarea bonusului de bun venit este medie, iar conditiile de rulaj ale acestuia nu sunt foarte usor de îndeplinit.  

La Mozzart primești bonusul imediat după după depunere, cu rulaj 5x. La rulaj îți contribuie doar bilete cu minimum 4 meciuri pre- match.
Hai sa spunem chiar player sport.
Sau mozart
Salut. Spune, te rog, despre ce casa e vorba, pentru ca rulajul e diferit în functie de casă. 
Salut , nu am vazut un topic pentru discutii.
Doar ce m am intors in tara si voiam sa fac cont la o agentie , doua,dar am vazut diferite bonusuri de bun venit.
Imi poate explica cineva va rog ce inseamna rulaj bonus x12?
Sa spunem ca avem un bonus de bun venit in valoare de 200lei. Depunem 500 , plasam primul pariu si primim bonus de 200 lei care e blocat pentru rulaj 12x
Ce nu inteleg eu e ...
Cand facem rulajul pentru bonus, il facem din balanta noastra de bani? Sau il facem din balanta de bonus?
Putem selecta ca pariul sa fie din balanta bonus? 
Daca il facem din balanta bonus si pierdem pariul bonus, ma gandesc ca nu mai avem de motiv de rulaj ca nu mai avem bonus ...
Multumesc


Comentariul a fost editat
Copy the token