Cea mai buna strategie pariuri live tenis

Cand vine vorba despre adoptarea unei strategii, toata lumea sau majoritatea se gandeste la Martingale, strategie unde cota minima pe bilet trebuie sa fie 2.00, iar in urma unui pariu pierdut dublam miza.
 
Sincer, nu vedem profitabila pe termen lung aceasta strategie decat in doua situatii. Prima este aceea in care cotala totala a biletului este cel putin 3.00, fiindca altfel profitul este nesemnificativ in comparatie cu riscul. Suntem de acord insa si cu folosirea strategiei Martingale pe o cota totala sub 2.5 doar in cazul in care suntem aproape convinsi (fiindca nu esti niciodata convins de ceva care nu depinde de tine, mai ales in domeniul pariurilor) ca acea cota va fi castigatoare dupa doar cativa pasi, indeajuns incat sa nu ne ingrijoram din cauza mizei prea mari la care poate ajunge un pariu utilizand aceasta metoda.
 
Chiar daca nu recunoastem, toti ne dorim ca un castig sa vina cat mai repede posibil, in cazul pariurilor imediat dupa ce am plasat miza, daca se poate. Cu ajutorul pariurilor live acest vis poate deveni realitate. Trebuie sa fim insa foarte atenti ce plasam acolo, deoarece evenimentele se succed cu repeziciune, riscand sa ne ia valul. Am intalnit o multime de astfel de cazuri, chiar si noi comitand uneori aceasta greseala. Revenind la intrebarea care ne macina si anume cum putem face astfel incat sa fim siguri in proportie de 90% ca vom obtine profit in urma unui pariu, raspunsul nostru este unul foarte simplu: folosind strategia Martingale la tenis live.
 

587f260ddfeb6_1484727821.jpg
(wonderopolis)
 

Tipuri de pariu pe care nu ar trebui sa utilizam aceasta strategie


Vom utiliza aceasta metoda, insa nu pe o cota de minim 2.00 care credem ca va fi castigatoare, luata la intamplare. Pana la urma, oricat am analiza un meci, nu ai cum sa fii in totalitate sigur pe acel rezultat, mai ales daca vorbim de un singur pariu pe bilet cu o cota de 2.00. Am dat si peste strategii pe tenis live deloc sigure, care propuneau sa alegem ca jucatorul favorit, sau chiar ambii, reusesc breakul pe parcursul unuia sau a doua seturi. Sigur, este greu de crezut ca niciunul dintre jucatori nu va reusi niciun break timp de doua seturi. Asta poate insemna insa disputarea a peste 10 pasi utilizand strategia Martingale, riscand astfel sa nu mai ramanem cu niciun ban in cont. Am mai auzit si utilizatori care, din dorinta unui castig cat mai mare, propuneau strategii destul de riscante, cum ar fi: castigatorul unui game la 0, la 15 la 30 sau chiar ca respectivul game va ajunge la egalitate (40-40). Am testat personal aceste strategii si, dupa un timp, se gasea un jucator care sa ne lase cu ‘’buza umflata’’.             
 

Atunci, ce fel de pariuri sunt recomandate?


Cea mai buna strategie pariuri live tenis, testata de noi si de care suntem foarte multumiti, este plasarea unui pariu pe castigatorul primului punct in game. La prima vedere poate parea o chestiune care tine mai degraba de noroc, insa recomandat ar fi sa analizam adversarii inainte de a ne apuca sa plasam acest tip de pariu. Analizarea adversarilor, in acest caz, inseamna sa ne informam despre prestatia lor la serviciu si la retur sau, mai simplu, putem analiza, daca ni se pune la dispozitie, statistica ultimului meci al celor doi, daca este posibil din acelasi turneu. Astfel de pariuri merg plasate la masculin, deoarece acolo avem cota mai mare. Dupa cum probabil stiti, in cazul meciurilor de tenis feminine se castiga mai usor puncte pe serviciul advers, astfel si cota pentru un astfel de pariu fiind mai mica.
 
Multe case de pariuri pun la dispozitie acest tip de pariu, insa unele fac asta doar la turneele importante de tenis. O casa online unde putem miza acest tip de pariu chiar si la turnee ITF este Winmasters (click aici pentru recenzie). Oferta lor de pariuri live este foarte bogata in ultimul timp, asta datorandu-se schimbarii platformei, schimbare petrecuta la inceputul iernii. Astfel, aici gasim castigatorul primului punct, al celui de-al doilea, al celui de-al treilea etc. . Pe noi ne intereseaza doar castigatorul primului punct, plasand acest pariu inaintea fiecarui game in care serveste jucatorul mai slab cotat sau care are o serva mai proasta. Intai de toate, trebuie sa ne asiguram ca avem o banca suficienta incat sa acoperim 7 sau 8 pasi, desi, in multe cazuri, pariul este castigator inca de la primii 3-4 pasi. Ar fi bine, desi nu este neaparat o regula, ca dupa fiecare pariu iesit, sa alegem un alt meci.
 

Concluzii

 
  • Martingale este cea mai comuna strategie folosita la pariuri, in multe cazuri rezultatele fiind foarte bune
  • Daca incepem aceasta strategie, trebuie sa fim siguri ca acea cota totala are sanse mari de reusita inca de la primii ei pasi
  • O astfel de siguranta ne ofera pariul la tenis live conform caruia jucatorul care nu se descurca foarte bine pe propriul serviciu pierde primul punct
  • Vom alege doar partide de tenis masculine, deoarece la feminin cotele sunt mai mici, posibil chiar sub 2.00
  • Indicat este sa plasam acest tip de pariu chiar de la primul game sau, daca vrem sa fim mai prudenti, de la al doilea in care jucatorul cu serva mai proasta serveste
  • O casa de pariuri online la care putem gasi acest tip de pariu chiar si in cazul turneelor ITF, este Winmasters
  • Pentru ca acest tip de pariu sa ne aduca beneficii pe termen lung trebuie sa alegem cu grija jucatorul de tenis care sa reuseasca primul punct pe serviciul adversarului.