Sponsorizat

Eticheta “Sponsorizat” reprezinta faptul ca pozitia caselor de pariuri in respectiva lista este determinata in baza comerciala.

Rating-urile de pe site-ul Legalbet sunt intocmite intr-un mod cat se poate de onest si obiectiv, fapt pentru care folosim eticheta “Pozitii neplatite”.

Cote Marite Pariuri Sportive 2024

 

Mereu un factor important și fără de care nu ar exista pariurile sportive, cotele la pariuri trebuie luate în calcul pentru plasarea fiecărui pariu. Operatorii au contracte cu mai mulți furnizori globali care oferă aceste cote, iar pentru că sunt firme concurente și diferența de cotă la același meci se poate explica ușor. Mai nou, operatorii oferă și cote mărite la pariuri, doar pentru anumite evenimente disponibile pe piața din România.

Cele mai bune case de pariuri pentru cote mărite

Casa de pariuri Bonus Recenzii
Aceste pozitii sunt platite de casele de pariuri

Top 3 cele mai bune case de pariuri online care oferă Cote Mărite

Operatorii care activează în România în baza legii oferă diferite facilități, iar unii au preferat să permită pariorilor de a miza pe cote mărite, acestea făcând practic parte din bonusurile caselor de pariuri online. Nu toți fac lucrul acesta, dar mai jos nominalizăm doar trei dintre aceștia.

Stanleybet 

Casa de pariuri online Stanleybet a fost fondată în anul 2004 și site-ul este deținut de Megabet International SRL. Activitatea a început-o prima oară în mediul offline, dar a reușit să se adapteze repede și datorită licenței cu numărul L1213822W001268 activează și în online, acolo unde desfășoară activitatea de pariuri sportive în cotă fixă și jocuri de noroc la distanță.

Bonusul de bun venit de la Stanleybet este unul în valoare de 700 lei și se aplică pentru primele trei depuneri în valoare minimă de 50 lei, după cum urmează:

 • Depui 50 lei și ai bonus 50% din suma depusă până la 250 lei
 • Depui 50 lei și ai bonus 50% din suma depusă până la 250 lei
 • Depui 50 lei și ai bonus 100% din suma depusă până la 200 lei.

Rulajul bonusului este de 7 X pe o cotă totală a biletului de minim 1.60, iar perioada este de 7 zile de la data activării bonusului.

Cote marite Stanleybet

Stanleybet oferă printre alte bonusuri la pariuri sportive și Cote Mărite. Asta înseamnă că operatorul va alege câteva evenimente pentru care oferă cote mărite ce se pot combina cu un bilet simplu format din minimum 5 evenimente ale ofertei standard sau printr-un bilet sistem, unde necesare sunt 6 evenimente pentru fiecare variantă.

Aplicație mobilă Stanleybet

Există și o aplicație mobilă special dedicată pentru utilizatorii telefoanelor cu sistem de operare Android și IOS. Prin intermediul aplicației poți paria direct din mișcare, deși site-ul beneficiază de o versiune mobilă foarte bine optimizată. Totodată, poți depune, retrage prin intermediul acestei aplicații.

Oferta de pariuri Stanleybet

Fotbal

Experiența și-a spus cuvântul și trecerea în online s-a făcut forte bine, cu o ofertă generoasă când vine vorba despre fotbal. Sunt uneori și 300 de piețe de plată pentru meciurile de top cum ar fi cele din Champions League. În total sunt peste 20 de sporturi disponibile unde fotbalul este cap de listă.

Opțiunile de pariere sunt cât se poate de interesante. Pe lângă pariurile de bază, mai fac parte dintre opțiuni și pariuri de genul ”Total goluri prima repriză”, ”pauză sau final”, „interval de goluri 1-3, 2+, exact 2”. Marja de profit la fotbal este de regulă sub 6%, dar în cazul unor campionate precum Super Liga României marja depășește 6%.

Tenis

De regulă când vine vorba despre tenis vorbim de multe pariuri când sunt turnee importante din circuitul profesionist. Nu sunt abordate diferit nici turneele mai slabe, însă la acestea nu participă jucători mulți din top 10 mondial și nu este căutare mare. La turnee de genul Master 1000 sunt aproximativ 40 de opțiuni diferite printre care se regăsesc și „peste/sub număr game-uri”, „total game-uri”, „scor corect”. Marja de profit la tenis este de 7% în medie.

Baschet

Cele mai populare ligi de baschet sunt Euroliga și NBA. Aici regăsim și aproximativ 70 de piețe de pariere, unde atracția principală este sub/peste număr de puncte, handicap puncte, peste/sub puncte pentru fiecare sfert în parte. Marja de profit la baschet este de 7%, uneori și mai mare de 8%.

Metode de plată Stanleybet

Stanleybet este acel operator de jocuri de noroc care le permite clienților săi să poată depune și retrage prin nenumărate metode de plată. Astfel, pot fi alimentate conturile prin intermediul Visa, Mastercard, Skrill, Neteller, Paysafecard, agenție Stanleybet, agenție Game World. Exceptând Paysafecard, aceleași metode se aplică și când vine vorba despre retrageri. 

Conform OUG114/2018, operatorul percepe un comision în valoare de 2% din fiecare depunere. suma de bani este redirecționată către Bugetul de Stat.

Metode de plata Depunere minim/maxim Retragere minim/maxim Timp operare retragere
Visa, Mastercard, Visa Debit 20 lei/ 45.000 lei 50 lei/ 100.000 lei 2-5 zile lucrătoare, după aprobare.
Agenții Stanleybet 10 lei/ 45.000 lei 50 lei/ 100.000 lei 48 de ore, după aprobare
Agenții Game World Casino 10 lei/ 45.000 lei 50 lei/ 100.000 lei 48 de ore, după aprobare
Neteller/Skrill/Paysafecard 20 lei/ 45.000 lei 50 lei/ 100.000 lei  Instant, după aprobare.


Relații cu clienții Stanleybet

Orice nelămurire în privința Stanleybet se poate rezolva prin mai multe metode de interacționare cu departamentul de relații cu clienții. Astfel, prin live chat, e-mail (suport@stanleybet.ro) sau la numărul de telefon 021. 9082.

Winner

Casa de pariuri Winner face parte din selecția acelor case care au activat și activează încă și în mediul offline, dar odată cu cererea clienților s-a specializat și în pariuri online, dezvoltând platforma. Play Solutions LTD este firma care administrează platforma, iar activitatea și-o desfășoară în baza licenței L1193408W001140 și care este valabilă de la 01.012.2019 și până la 30.11.2029.

Printre oferte bonus se afla și bonusul de bun venit, care se acordă o singură dată și constă în 700 de lei la primele trei depuneri, 100 de lei Free Bet și 25 de rotiri gratuite la slotul Shining Crown.

 • Prima depunere în valoare de minim 50 lei aduce 100% bonus din suma depusă până la 200 lei și un Free Bet de 25 de lei.
 • A doua depunere în valoare de minim 50 lei aduce 100% bonus din suma depusă până la 200 lei, un Free Bet de 25 de lei și 25 rotiri gratuite la slotul Shining Crown.
 • A treia depunere în valoare de minim 50 lei aduce 100% bonus din suma depusă până la 300 lei și un Free Bet de 50 lei.

Cote Mărite Winner

Winner Avantaj se cheamă oferta prin care casa de pariuri Winner le oferă cote mărite tuturor clienților. Acest lucru se întâmplă în fiecare zi doar pentru anumite evenimente de pe piață și se întâmplă ca acele cote să crească doar la șansă dublă și final. Meciurile de la Winner Avantaj se pot combina între ele, iar ele sunt evidențiate prin steagul Avantaj care apare în dreptul fiecărui meci.

Oferta Winner

Poți paria la peste 15 sporturi diferite la casa de pariuri Winner, dar sporturile la mare căutare sunt fotbal, tenis și baschet. Spre exemplu, la un meci de fotbal dintr-o ligă de top sunt chiar și 300 de pariuri diferite, ceea ce este peste media de pariuri oferite de industrie.

Fotbal

Căutat de foarte multă lume, fotbalul oferă și cele mai multe piețe pentru pariori, chiar și 347 pentru un meci de Premier League, dar și alte tipuri de pariuri speciale pe faulturi, cornere, auturi și multe altele. Combinațiile de pariuri ale casei de pariuri Winner fac deliciul pariorilor și le permite să aibă o singură cotă pentru 2 sau chiar 3 tipuri de pariuri. Marja de profit a casei când vine vorba despre fotbal este de 5% la general, însă pentru ligi precum Super Liga România este puțin sub această medie.

Tenis

Este sportul care în fiecare săptămână oferă competiții de diferite niveluri și lucrul acesta că fiecare turneu beneficiază de un număr maxim de pariuri. Depinde mult și de importanța turneului pentru că dacă este de Grand Slam, atunci și piețele sunt mai multe. La turneele modeste precum cele încadrate la 250 puncte sunt 63 de opțiuni oferite, iar marja de profit este de 6-7%.

Baschet

În general baschetul se raportează doar la câteva competiții interesante, însă NBA este cea mai căutată în materie de pariuri sportive. asta se întâmplă pentru că sunt mai multe tipuri de pariuri. 17 tipuri de pariuri se regăsesc în privința unui asemenea duel din baschetul nord-american care reprezintă o ligă de referință pentru baschet în general. Marja de profit este peste 7% în unele cazuri.

Aplicația mobilă este oferită atât pentru utilizatorii de dispozitive cu sistem de operare Android, cât și IOS (Apple). Oferă libertate de mișcare și posibilitatea de a paria direct din mișcare fără a mai accesa varianta mobilă a platformei. Tot prin intermediul aplicației mobile se pot efectuat depuneri, retrageri, pariuri.

Metode de plată Winner

În comparație cu multe dintre platformele de pariuri sportive din online-ul românesc, Winner oferă doar două modalități prin care se pot efectua depuneri și acestea sunt prin cardul bancar și prin intermediul agențiilor stradale Winner. Aceleași două metode se aplică și pentru acei clienți care vor să recurgă la o retragere.

Conform OUG114/2018, operatorul percepe un comision în valoare de 2% din fiecare depunere. suma de bani este redirecționată către Bugetul de Stat.

Metode de plată Depunere minim/maxim Retragere minim/maxim Timp operare retragere
Visa, Mastercard 20 lei/ - lei 20 lei/ - lei 0-4 zile lucrătoare, după aprobare.
Agenții Winner 20 lei/ 9.000 lei 20 lei/ - lei instant


Relații cu clienții Winner

Și la acest capitol ar fi putut face mai mult, însă nu existe live chat, iar singurele căi de comunicare sunt prin e-mail la suport@winner.ro și pri intermediul telefonului la numărul 031.630.21.11.

Betano

Casa de pariuri Betano este acel operator care a reușit să își facă un nume în online și care este unul dintre cei mai bine cotați. Activitatea este legală și totul se desfășoară sub atenta supraveghere a Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc care oferă licență numărul L1170664W000663 valabilă în perioada 01.02.2017 – 31.01.2027, cu posibilitatea de se prelungi.

Bonusurile și promotiile oferite de Betano sunt nenumărate, iar noi vă prezentăm acum doar bonusul de bun venit, care constă în 500 de lei oferiți pentru pariuri sportive și virtuale. Se acordă doar la prima depunere în valoare de minim 25 lei și primești bonus de 100% în valoare maximă de 500 lei. Bineînțeles, se supune unor termene și condiții.

Cote Mărite Betano

Casa de pariuri Betano este unul dintre acei operatori care au dezvoltat pentru prima oară în online posibilitatea de a paria pe cote mărite. Conform operatorului se numesc Cotă cu Marjă 0% și zilnic pot fi regăsite la pariuri simple de la fotbal, baschet, tenis și volei. Trebuie doar să pariezi înaintea startului de meci și meciurile care beneficiază de cotă mărită au lângă nume o iconiță MC.

Oferta de pariere Betano

În materie de oferte Betano chiar nu duce lipsă și lucrul acesta își spune cuvântul și face operatorul să fie printre cei mai buni din domeniu.

Fotbal

Faptul că activează exclusiv în online o face să se axeze exclusiv pe lucrul acesta și astfel există peste 400 de tipuri de pariuri destinate meciurilor de top cum sunt cele din Champions League. Cele mai multe dintre opțiuni sunt comune, dar deliciul pariorilor îl fac combinațiile de pariuri precum ”1X pauză/ 1X final”, ”1X & peste/sub număr la goluri”, „victorie 1 & peste/sub număr goluri” și multe altele. Marja de profit la fotbal este de 5.5%.

Tenis

În privința tenisului oamenii care vor să parieze nu au de ce să nu o facă pentru că Betano le oferă peste 200 de opțiuni la turnee importante precum și ATP Monte Carlo, turneu de Masters 1000. Poți paria pe ași, pe duble greșeli, pariuri pe servă, pe seturi, peste/sub puncte, peste/sub game-uri multe alte tipuri de pariuri speciale. Marja de profit este de 6% în ceea ce privește tenisul.

Baschet

Așa cum se întâmplă și în cazul celorlalți operatori, piesa de rezistență în materie de baschet o reprezintă NBA. Competiția propune cele mai interesante meciuri, ceea ce se reflectă și în cazul piețelor oferite. Peste 300 de opțiuni de pariere sunt dezvăluite. Pariuri pe sferturi, speciale pe jucători, pariuri la pauză, alte tipuri de pariuri speciale, cât și pariuri speciale pe echipă. Marja de profit la baschet este de 5% pentru competițiile majore.

Metode de plată Betano

Metode de plata Depunere minim/maxim Retragere minim/maxim Timp operare retragere
Visa, Mastercard, Visa Debit 20 lei/ 18.000 lei 40 lei/ 180.000 lei 1-3 zile lucrătoare, după aprobare.
Skrill 20 lei/ 40.000 lei 40 lei/ 40.000 lei 24 de ore, după aprobare
Paysafecard 10 lei/ 45.000 lei 20 lei/ 2.500 lei instant
Netellel 40 lei/ 40.000 lei 40 lei/ 10.000 lei  24 de ore, după aprobare
Apple Pay 20 lei/ 50.000 lei - -
Betano Cash 1 leu/ 2.500 lei - -
Transfer bancar 20 lei/ 40.000 lei 40 lei/ 40.000 lei O zi lucrătoare

Conform OUG114/2018, operatorul percepe un comision în valoare de 2% din fiecare depunere. suma de bani este redirecționată către Bugetul de Stat.

Relații cu clienții Betano

Betano le permite clienților săi să primească răspuns la eventuale nelămuriri prin intermediul mai multor metode. Centru de Ajutor, Chat Live disponibil 24 de ore din 24, Call Center la numărul de telefon 031.630.10.15. prin Messenger care este un serviciu disponibil non-stop, cât și prin e-mail la romania@betano.com.

Cum funcționează Cotele Mărite

Cotele mărite sunt acele cote ale meciurilor cele mai interesante ale zilei și totodată unde poate există un dezechilibru. Întocmai pentru a le face și mai interesante, operatorii vin cu un adaos de cotă și astfel victoria lui Bayern Munchen cu Freiburg în loc să aibă 1.10 cât ar avea, dacă beneficiază de Cotă Mărită, ar avea 1.30. Regulile în ceea ce privește Cotele Mărite le impune fiecare operator în parte, deoarece există niște condiții pentru a putea paria.

De ce să utilizezi Cote Mărite la pariuri sportive?

Avantajul de a paria pe Cotă Mărite este că beneficiezi de un câștig suplimentar pentru evenimentul pe care l-ai selectat. Acesta ar fi singurul avantaj, însă așa cum am menționat mai sus există și un dezavantaj prin simplul fapt că fiecare operator face propriile reguli, iar uneori nu poți paria doar pe acel eveniment, ci trebuie inclus pe un bilet cu un anumit număr de meciuri.

Tipuri De Cote La Pariuri Sportive

Pentru că operatorii de case de pariuri se adresează mai multor tipuri de pariori de pe continente diferite și nu numai, aceștia oferă cotele diferit pentru fiecare piață. În definitiv ele aduc același profit, doar că sunt acele cote europene, britanice și americane apar diferit.

Europeana

Britanica

Americana

Hong Kong Indoneziana Malaeziana
1.10 1/10 -1000 0.10 -10 0.10
1.50 3/10 -333 0.30 -3.33 0.30
1.70 7/10 -142 0.70 -1.42 0.70
2.00 1/1 +100 1.00 1.00 -1.00
10.00 9/1 +900 9.00 9.00 -0.11

Cote decimale (cote europene)

Cotele decimale sau cote europene așa cum mai sunt ele cunoscute de către pariorii cu experiență sunt acele cote care sunt reprezentate printr-un număr pe care trebuie să îl înmulțim cu o miză pentru a ajunge la un potențial câștig. Spre exemplu, dacă pariem 10 lei pe o cotă de 5.00, atunci rezultă un câștig potențial de 50 lei, iar dacă este câștigător pariul atunci profitul va fi de 40 lei.

Cote fracționale (cote britanice)

Recunoscute și sub denumirea de cote britanice, cotele fracționale sunt reprezentate printr-o fracție. Dacă vei paria o anumită sumă de bani asemănătoare cu valoarea numitorului, profitul va fi egal cu valoarea numărătorului, dup cum urmează:

Avem o cotă de 7/10, ceea ce înseamnă că la fiecare zece unități mizate va exista un profit de 7 unități. Exemplu: pariem 100 lei, iar câștigul total este de 170 lei, cu 70 lei profit.

Cote americane (Moneyline)

Cotele americane sunt puțin diferite, dar la fel de ușor de înțeles, deoarece sunt reprezentate prin numere egale sau mai mari cu 100. Un număr are în dreptul lui un simbol care poate fi plus sau minus și evidențiază raportul dintre miză și câștig. Dacă numărul are un + atunci înseamnă că profitul este mai mare comparativ cu pariul efectuat inițial. Dacă numărul este reprezentat de -, atunci lucrurile sunt diferite și profitul este mai mic comparativ cu suma mizată.

Metode Alternative De Plată

Pentru a putea paria la casele de pariuri online este nevoie de efectuarea unei depuneri, iar datorită operatorilor există mai multe metode alternative de plată. Nu mai este necesar să deții un card bancar pentru a putea efectua pariuri, ci mai există și alte modalități. Iată care sunt metodele alternative de plată.

Neteller

Una dintre cele mai des utilizate metode de plată, Neteller se încadrează la categoria portofel electronic și este disponibilă la cei mai populari operatori de jocuri de noroc. Îl putem asemăna cu Skrill, dar se folosește mai puțin în țara noastră comparativ cu metoda respectivă de plată. Bineînțeles, există taxe pentru fiecare dintre metode, iar pentru a depune prin Neteller trebuie să ai cont și apoi să atasezi contului un card de credit/debit și depui prin intermediul acesta.

Cum deschizi cont la Neteller

 • Acesezi Neteller.com și apoi selectezi „Join for free”.
 • Introduci numele, prenumele, e-mail și parolă.
 • Apeși „Register Now” și contul tău Neteller este creat.

Skrill

Recunoscută ca și Moneybookers, metoda de plată Skrill este una dintre cele mai cunoscute și mai securizate metode de plată online. Poate fi folosită și pentru cumpărături, nu doar pentru pariuri sportive online. Este un portofel electronic care le permite utilizatorului unei platforme de jocuri de noroc. Este nevoie doar de un cont deschis pe platforma Skrill pe care să-l conectezi la contul de parior.

Cum deschizi cont Skrill

 • Accesează site-ul Skrill
 • Completează formularul cu date personale.
 • Conectarea la cont se face cu adresa de e-mail folosită pentru craerea contului și cu o parolă.

Visa

Orice persoană care împlinește 18 ani are posibilitatea de a deschide cont bancar la una dintre băncile active pe piața din România și nu numai. Visa și Mastercard sunt două dintre tipurile de carduri și care se deosebesc prin câteva elemente specifice. În cazul Visa acesta conține Electron și Virtuon și reprezintă una dintre mai cunoscute metode de plată în ceea ce privește pariurile sportive. Trebuie atent aleasă și banca unde se deschide un cont bancar căruia îi este atribuit un card Visa pentru că pot percepe comisioane.

Mastercard

Este o companie multinațională de servicii financiare și totodată una dintre cele mai populare folosite în materie de carduri bancare. La concurență cu Visa, permite plata în siguranță către orice servicii dorite. La fel ca și la Visa, pentru a putea depune este nevoie de furnizarea datelor de pe card, respectiv numele, numărul cardului, data de expirare și codul de siguranță format din trei cifre și amplasat pe spatele cardului. Pe de altă parte, la Mastercard uneori trebuie retras prin transfer bancar, deși operatorii se străduiesc din plin să permită direct prin card și au început să apară operatori care permit lucrul acesta.

Paysafecard

Una dintre cele mai utilizate de metode de online preplătite, Paysafecard are un mod interesant de folosit și este ca o metodă alternativă pentru cei care nu dețin un card bancar. Cu ajutorul său se pot efectua plăți în mediul online sigur și în cele mai bune condiții. Contul se poate încărca prin achiziția unui card pre-plătir format din 16 cifre și trebuie introdus pe contul My Paysafecard. cardurile pre-plătite au valori de 25, 50, 100 și 300 lei, iar achiziționarea unui astfel de card se face doar în locații special amenajate. Sunt peste 500.000 de puncte de vânzare pe teritoriul întregii planete.

PayPal

Un serviciu prin care pot fi transferați bani online într-un mod rapid și ușor, iar crearea unui cont se face foarte ușor. Nu doar plăți online pot fi efectuate, ci și transferuri de bani, primire de bani, doar că nu este o metodă acceptată de toți operatorii. Din contră, puțini sunt cei care acceptă PayPal.

Concluzii

Datorită nevoilor tuturor pariorilor din mediul online, operatorii au venit în întâmpinarea acestora cu un set de bonusuri printre care se regăsesc și „Cote Mărite”. Ele sunt disponibile sub diferite denumiri în funcție de operator și au rolul de a oferi un câștig mai mare. Nu toate sporturile pot beneficia de cote mărite, fiecare meci este identificat printr-un semn distinctiv.

FAQ - Intrebari frecvente si raspunsuri

❓Cum să ma înregistrez la un operator de pariuri online?

Foarte ușor. Înainte de înregistrare pe o anumită platformă de pariuri online trebuie analizată foarte bine gama de oferte și bonusul de bun venit oferit de către operator. Apoi procesul decurge foarte ușor și în doar câteva minute se poate efectua și primul pariu. „Înregistrează-te” este butonul care apare în partea de sus a site-urilor, apoi se vor introduce datele de conectare, apoi nume, CNP, mail, adresa și se vor confirma numărul de telefon și e-mail-ul.

❓Cu cât se impozitează câștigurile?

Sunt mai multe praguri de impozitare în ceea ce privește câștigurile la pariuri sportive online și de regulă operatorul se ocupă de lucrul acesta și va reține banii, apoi îi virează către conturile statului. 

 • Până la 10.000 RON – 3 % din suma câștigată.
 • Între 10.001 și 66.750 RON – 300 RON plus 20% pentru ce depășește suma de 66.751 RON.
 • Peste 66.751 – 11.650 RON + 40% din ceea ce depășește suma de 66.750 RON.
❓Ce site-uri de pariuri oferă Cote Marite?

Foarte multe. Cotele mărite au devenit unul dintre atuurile celor mai mulți dintre operatorii de pariuri sportive online. Astfel, aproape că este mai greu de găsit un site care să nu ofere cote mărite decât cele care oferă posibilitatea jucătorilor de a se bucura de aceste cote îmbunătățite. Betano, Superbet, Winner sunt doar trei dintre acești operatori care vin în întâmpinarea clienților cu asemenea ofertă. 

❓Care sunt sporturile pe care pot să găsesc Cote Marite?

Depinde de operator. Spre exemplu,Winner oferă cote mărite doar pentru meciurile din Liga Campionilor și Europa League și doar în anumite condiții de pariere. Totuși, sunt operatori care vin și cu alte sporturi posibile, cum ar fi baschet, tenis, fotbal. Spre exemplu, la Betano astfel de cote pot fi din fotbal, tenis, baschet, handbal, hochei, volei și alte sporturi.

Postat de:

Copy the token