Puncte forte

 • Aplicatie disponibila pentru mobil
 • Oferta sportiva destul de bogata.
 • Multe promotii atat la sport, cat si la cazino

Puncte slabe

 • Lipsa transmisiunilor sportive
 • Conditii dificile de rulaj ale bonusului de inregistrare
 • Cote mici la pariuri live

Pozitiile din clasamente

Toate evaluările

Recenzii 8

Recenzia casei de pariuri Baumbet efectuata de Legalbet

Baumbet este un operator de pariuri 100% romanesc, in vizibila dezvoltare, care initial oferea jocuri de tip slot, dar ulterior s-a extins si pe piata pariurilor sportive. SC Baum Online SRL este înregistrată în orașul Sibiu şi are licența numărul L1170663W000707, care a fost eliberată de catre ONJN si este valabila pana la data de 30.01.2027. 

Baumbet este prezenta in Romania atat prin intermediul mai multor agentii stradale, cat si online pe site-ul baumbet.ro.

Clientii noi care se inregistreaza la pariuri online beneficiaza de un bonus atractiv, care va fi activat, fara a fi necesar vreun cod promotional. Trebuie doar sa apesi butonul Ia bonusul acum, iar bonusul va fi creditat in cont. Este nevoie apoi de rularea acestui bonus de 6 ori pe pariuri cu o cota minima de 1.7, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.4.

Ca  metode de contact, acest operator ofera suport prin telefon, live chat, mail sau prin formular direct de pe site. Numarul de telefon este +40374941858, accesibil in fiecare zi, de la 9:00 la 22:00, iar adresa de mail este suport@baumbet.ro.

Site-ul baumbet.ro este optimizat pentru mobil, insa pune la dispozitia pariorilor si o aplicatie. Deocamdata, aceasta poate fi descarcat doar de cei cu Android. In curand insa va fi disponibil si pentru telefoanele cu sistem iOS.

Cote — mediu

Acest operator face parte din categoria caselor de pariuri ce prezinta cote medii, marja de operare fiind in jur de peste 5% pentru evenimentele importante. 

Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al cotelor, dar si pozitia casei de pariuri in aceasta ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de cote.

Fotbal

In campionatele puternice, dar si in Liga I din Romania, gasim o marja în jur de  5%.

In campionatele modeste, dar si in ligile inferioare gasim o marja de aproximativ 6-7%.

Tenis

Cote ceva mai mari decat media pentru jucatorul favorit si putin mai mici decat media pentru outsider.

Baschet

Marja sub 5% pentru competitiile majore

Cum a fost calculata marja.

Oferta de pariuri pre—meci — bine

Un capitol la care Baumbet sta destul de bine, atat la optiuni de pariu pentru meciuri individuale, cat si la numarul de sporturi, respectiv de competitii disponibile.

Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al ofertei de pariuri pre-meci, dar si pozitia casei de pariuri in aceasta ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de oferta de pariuri sportive

Miza minima

Suma minima care se poate paria pe un bilet la Baumbet este 0.5 RON.

Pariuri pe Handicap

Handicap European: Da

Handicap Asiatic: Da

Totaluri asiatice: Da

Fotbal

In majoritatea competitiilor importante din Europa ofera mai mult de 100 de optiuni de pariere, uneori chiar peste 200. In campionatele de mana a treia si in diviziile inferioare gasim cel mult 50 optiuni de pariere. Pariurile populare, cum ar fi sansa dubla, numar total goluri (sub/peste), handicap goluri, rezultat pauza, ambele marcheaza, scor corect etc. nu lipsesc din oferta de pariuri.

Tenis

Oferta pentru tenis este una slaba spre medie, comparand cu alte case de pariuri. Totusi, nu putem spune ca numarul de optiuni pentru un meci ne dezamageste, acesta fiind de aproximativ 20 pentru meciuri din calendarul ATP si WTA. Printre selectiile prezente la un meci enumeram: numar total game-uri/seturi, castigator primul set, castigator al doilea set, handicap, numar de game-uri ale unui jucator etc. La turnee ITF numarul de optiuni pentru un meci nu este mai mare de 10.

Baschet

Nu putem spune ca oferta este una modesta, avand in vedere ca ni se ofera aproximativ 80 optiuni de pariere pentru un meci de NBA. Sigur, nu este nici o oferta ideala, ci mai degraba una medie. In ligile importante ni se ofera aproximativ 50 optiuni de pariere.

Hochei pe gheata

Evident, pariurile din NHL constituie baza aici, oferta fiind mai degraba modesta. Gasim aproximativ 50 selectii pentru fiecare meci, cel putin in ziua premergatoare meciului. Odata ce ora de start se apropie, numarul de optiuni va mai creste putin. In afara hocheiului din SUA, putem paria pe alte circa 15 campionate. Aici ni se ofera circa 45 pariuri pe un meci dintr-o liga de top.

Sisteme

In afara de pariurile simple si cele multiple, avem posibilitatea de a juca sisteme, unde o casuta in dreptul unei selectii ne permite sa alegem daca acea selectie va fi baza. Daca selectam casuta corespunzatoare, simbolizata prin litera B, acel pariu trebuie neaparat sa iasa pentru ca biletul sa fie castigator.

Optiuni speciale

“Cash Out” sau “Inchide pariul” – poti oricand sa inchizi un pariu, iar suma acestuia sa se crediteze in cont, fie ca vorbim de pariuri pre-live sau live. De asemenea, Baumbet este una dintre putinele case ce iti ofera posibilitatea de a efectua Cash Out partial. Asta inseamna ca poti retrage o parte din miza, cealalta ramanand in joc.

Oferta de pariuri Live — bine

Platforma de pariuri live este una destul de buna, cu meciuri grupate pe sporturi, putand cu usurinta selecta sportul pentru care dorim sa vedem meciurile. Oferta este si ea una destul de generoasa, in special pentru sporturile de mare interes.

Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al ofertei de pariuri live, dar si pozitia casei de pariuri in aceasta ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de oferta de pariuri live.

Transmisiuni in direct

Nu sunt disponibile

Grafica si statistici

Daca doresti sa plasezi un pariu live pe un meci, pe care nu l-ai urmarit insa de la inceput, te vor ajuta mult in alegerea pronosticului statisticile live disponibile pentru respectivul meci. De asemenea, graficile sunt si ele prezente.

Calendar pariuri live

Nu exista

Optiunea de a adauga la favorite

In caz ca urmaresti un anumit meci, pentru a nu mai pierde timpul cautandu-l de fiecare data in lista de pariuri live, poti selecta steluta aflata in dreptul acelui meci, astfel acesta fixandu-se in capul listei, pentru ca tu sa il ai mereu in prim-plan.

Optiuni speciale

“Cash Out” sau “Inchide pariul” – Optiune disponibila, care iti ofera posibilitatea de a inchide pariul inainte de a se fi solutionat evenimentul. Castigul rezultat in urma pariului/biletului inchis va fi creditat imediat in cont. Totodata, poti opta pentru Cash Out partial, ceea ce inseamna ca poti retrage o parte din miza/castig, cealalta ramanand in joc.

Baumbet: site-ul oficial

Site-ul Baumbet are un design placut si functionalitati simple, intuitive pentru pariori.

Culorile predominante ale site-ului sunt albastru si alb, ceea ce il face destul de placut ochiului. 

In bara de meniuri din stanga, in partea de jos, aveti la dispozitie lista completa a sporturilor pe care puteti paria la Baumbet. Am descoperit peste 35 de sporturi in oferta Baumbet in momentul efectuarii recenziei, ceea ce este remarcabil. Oferta cuprinde, fireste, cele mai cunoscute sporturi pe care se pariaza, precum fotbalul si tenisul, dar si evenimente din sporturi de mai mica notorietate in Romania, precum hurling galic, fotbal galic, squash sau golf. Oferta de E-sports este, de asemenea, foarte bine reprezentata la Baumbet.

Printr-un simplu click pe oricare dintre sporturile enumerate puteti vizualiza toate optiunile disponibile de pariere. La un meci tare de Premier League, spre exemplu, am descoperit peste 150 de variante de pariere.

Nu uitati de butonul “pariuri live”, care se gaseste in bara de meniu secundara orizontala de pe pagina principala, langa butonul “Mega Cote”. 


Baumbet: deschiderea si verificarea contului

Deschiderea unui cont la Baumbet este o actiune simpla, trebuie doar sa aveti rabdarea necesara pentru a completa informatiile cerute. Inregistrarea dureaza cel mult 3 minute, toate informatiile ce trebuie completate deschizandu-se intr-o singura pagina. 

 • Procesul incepe cu un click pe butonul “ Inregistrare”, colorat in portocaliu, din partea din dreapta sus a site-ului;


Datele necesare deschiderii contului Baumbet

Informatii cont

 • Nume utilizator

 • Nume si prenume

 • Parola – formata din minim opt caractere

 • Verificarea parolei

 • Adresa de mail

 • Data nasterii

 • Limba afisarii contului

Informatii personale

 • CNP

 • Oras
 • Tara

 • Adresa si codul postal

 • CNP

 • Numar telefon

 • Confirmarea ca esti rezident roman

Informatii de Securitate

 • Intrebare si raspuns de Securitate

 • Introducere captcha code (verificare ca nu esti robot)

 • Bifeaza ca ai peste 18 ani

 • Bifeaza ca vrei sa primesti bonusuri si promotii daca doresti sa fii eligibil la bonusul de inregistrare sau la alt tip de bonusuri

 • Acceptare termeni si conditii

 • Click pe “Inregistrati-va”

Nu uitati sa cititi regulamentul de joc inainte de a plasa primul pariu. 

Verificarea contului Baumbet

Contul de pariere la Baumbet trebuie verificat in termen de 30 de zile de la înregistrare. 

Procesul de verificare al contului Baumbet consta in:

 • Trimiterea unei copii a  cartii de identitate sau a oricarui alt document solicitat de catre Baumbet pentru a verifica autenticitatea datelor furnizate la crearea contului de jucator;

 •  Poti incarca documentele in sectiunea – Contul Meu; Verificare Cont (KYC) sau le poti transmite prin e-mail la adresa e-mail: suport@baumbet.ro.

 Verificarea documentelor poate dura pana la 24 ore lucratoare in functie de fiecare caz in parte.

Baumbet: bonusuri si promotii

La capitolul bonusuri si promotii, Baumbet are o oferta foarte interesanta pentru pariurile sportive.


Bonusul de bun venit se acorda pentru primele trei depuneri. Astfel, pentru prima depunere poti primi un bonus de 100%, pana la 500 lei. La a doua si a treia depunere primesti freebeturi de 100 lei, respectiv 50 lei.

De remarcat si bonusul dublu, o varianta imbunatatita fata de cele cunoscute de la Fortuna sau Superbet. Practic, poti obtine dublarea cotei totale de pe bilet cu doar 15 meciuri jucate la o cota minima de 1.15, ceea ce este foarte tentant pentru pariori. Exista si optiunea de CashOut total sau partial, dar si oferte de cote marite, pentru anumite meciuri, in fiecare zi.  De asemenea, promotia “Nimeni nu pierde” presupune ca pentru  biletul format din exact 4 selectii, la cote de minim 1.65 fiecare, pe care il pierzi la un singur meci, vei primi un bonus egal cu miza pariului, insa nu mai mult de 300 lei. Acesta se va acorda sub forma de freebet.

De asemenea, poti primi 100% bonus la reincarcare, pana la 1 000 lei, bonus ce poate fi folosit doar la esports. Sa spunem ca poti primi si freebeturi saptamanale pana la 500 lei, in functie de activitatea ta de pe site.

Tipuri de bonusuri la Baumbet

 • Bonus la inregistrare
 • Bonus dublu
 • Cash out
 • Mega Cote
 • Nimeni nu pierde
 • Freebet

Sectiunea de promotii este foarte vizibila pe site, este chiar in centrul liniei de meniu orizontale principale. Atunci cand alegeti un bonus sau o promotie, cititi cu atentie termenii si conditiile ale acestora, pentru a nu avea surprize neplacute la indeplinirea cerintelor de rulaj pentru convertirea bonusurilor in bani reali. 

Baumbet: depuneri si retrageri

Dupa ce v-ati creat contul de pariere la Baumbet, puteți incepe sa efectuati depuneri și retrageri de fonduri in si din cont. 

Cum se efectueaza o depunere la Baumbet

 • Loghează-te in contul Baumbet

 • Selecteaza butonul de depunere, existent in dreapta sus a paginii principale

 • Alege suma pe care vrei sa o depui si una din metodele de depunere si da click pe aceasta. Este important sa stii ca pentru prima depunere cu cardul este necesara inregistrarea acestuia


Cum se efectueaza o retragere la Baumbet

 • Retragerile se pot face doar din Contul Meu sectiunea “Retrageri”

 • Esti transferat la metoda pe care ai utilizat-o pentru a depune

 • Completati datele cerute si validati cererea

Prima retragere ar putea dura mai mult, mai ales daca nu ai parcurs  procesul de verificare a identitatii.

Baumbet isi rezerva dreptul de a-ti solicita informatii sau documente aditionale, pentru a realiza verificari de securitate necesare si de a autoriza orice solicitare de retragere.

Baumbet ofera un numar suficient de optiuni atat pentru depunere cat si pentru retragerea sumelor de bani din contul de parior. 

Suma minima ce poate fi depusa, cu ajutorul cardului, este de 20 de lei, ceea ce este un avantaj pentru cei ce isi fac conturi noi. Suma minima ce poate fi retrasa este de 100 de lei, ceea ce pare a fi o suma cam mare pentru un parior ce joaca doar din pasiune.

Gasiti aici, analizate pe larg, toate metodele de depunere si retragere in si din contul de pariere Baumbet.

Baumbet: versiune de mobil si aplicatii

Site-ul baumbet.ro este optimizat pentru mobil, putand fi accesat din browser. Operatorul de pariuri pune la dispozitia pariorilor si o aplicatie de Android. Deocamdata insa, nu poti descarca aplicatia daca ai sistem iOS pe telefon. Baumbet ne promite insa ca in curand aplicatia va fi disponibila si pentru telefoanele cu iOS.

Baumbet: relatii cu clientii

Ca metode de contact cu clientii, Baumbet ofera suport prin telefon, live chat, mail, dar si printr-un formular pe care il poti completa direct de pe site. Nu insa si prin live chat, lucru care constituie un minus.

Daca ai o reclamatie la adresa casei de pariuri online Baumbet, te rugam sa ne detaliezi situatia in sectiunea de comentarii de mai jos si vom contacta reprezentantii casei de pariuri pentru a incerca sa iti rezolvam problema.
Reinnoit: 20.03.2024

Postat de:

NicPopescu
NicPopescu
Managerul siteului

Informatii despre companie

Contact
+40374941858
Program 9:00-22:00
Program 9:00-22:00

Intrebari si raspunsuri

👉Este Baumbet o casa de pariuri sigura?

Putem avea incredere in casa de pariuri Baumbet daca dorim sa ne deschidem un cont aici. Asta, in primul rand, deoarece operatorii nu pot vizualiza numarul complet al cardului tau de debit/credit utilizat pentru operatiuni asupra contului. Totodata, sa spunem ca Baumbet face parte din lista caselor de pariuri licentiate de ONJN, orice pas gresit putand sa insemne pierderea licentei. ONJN a acordat o licenta de functionare valabila de la 1.03.2017 pana la 28.02.2027, cu posibilitatea de a fi prelungita.

💳Ce metode de plata sunt disponibile la Baumbet?

Ni se ofera 6 metode de plata la Baumbet. Putem efectua atat depuneri, cat si retrageri prin card bancar, Skrill, Neteller, transfer bancar si la agentiile offline. Alegand metoda Paysafecard putem efectua doar depozite, nu si retrageri. 

🎁Exista bonusuri pentru clientii noi la Baumbet?

Bonusul de inregistrare este de maxim 650 lei, acordat in urma primelor 3 depuneri. In urma primei depuneri ai un bonus de 100% pana la 500 lei. In urma celui de-al doilea depozit vei putea primi un freebet de 50% din valoarea depunerii, pana la 100 lei. La cel de-al treilea depozit vei primi un freebet de 100% pana la 100 lei. 

Inainte de a efectua primul depozit apasa pe butonul “Ia bonusul acum”, din pagina promotiei. Primul depozit trebuie rulat de 6 ori la cote minime de 1.7, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.4. Suma urmatoarelor doua depozite trebuie rulata o singura data in maxim 3 zile, la o cota minima de 1.7, pentru ca apoi sa obtii freebetul. Pentru a revendica freebeturile trebuie sa contactezi operatorii prin live chat sau pe mail, la adresa suport@baumbet.ro.

⚽Baumbet ofera Freebeturi/Pariuri Gratuite?

Baumbet prezinta mai multe promotii la care recompensa este sub forma de freebet, iar aceste promotii se schimba periodic. Poti obtine chiar si freebeturi saptamanale, in functie de activitatea ta pe site.

⏳Cat dureaza o retragere la Baumbet?

Pe site scrie ca toate retragerile sunt procesate in maxim 48 ore. Probabil insa ca la Skrill si Neteller, dar si la agentiile offline banii vor fi in portofelul virtual/disponibili pentru retragere in maxim 24 de ore de la solicitare.

📡Exista disponibil livestreaming la Baumbet?

Deocamdata Baumbet nu prezinta transmisiuni video live ale evenimentelor sportive.

🤷‍♂️Cum se foloseste un Pariu Gratuit la Baumbet?

Pariul gratuit trebuie folosit integral (pe un singur bilet), valoarea lui trebuind rulata o singura data. In cazul unui castig valoarea pariului gratuit nu se crediteaza in cont, ci doar profitul.

💸Este disponibila optiunea de Cash-out la Baumbet?

Pentru a-ti securiza castigurile inainte ca pariul sa isi afle rezultatul, poti apela la Cash Out. Baumbet ofera aceasta optiune atat pentru evenimentele live, cat si pentru cele care nu au inceput inca. Poti opta si pentru Cash Out partial, in acest caz retragand o parte din miza/castig, urmand ca cealalta parte sa fie in continuare activa.

☎️Cum pot contacta serviciul de clienti la Baumbet?

Poti apela operatorii Baumbet printr-un formular de contact, ce il gasesti pe site. Alternativ, ii poti contacta pe mail, la adresa suport@baumbet.ro. De asemenea, este disponibil si un numar de telefon la care putem suna de luni pana duminica, de la 9:00 la 22:00: +40374941858.

🧐Care este cea mai atractiva promotie la Baumbet?

De cateva ori pe saptamana Baumbet ofera o cota mult marita pentru o optiune a unui meci. Miza maxima a acelui tip de pariu este 15 lei, insa eventualul castig nu are conditii de rulaj, lucru care suna foarte bine. 

Alte case de pariuri

100% până la 5000 RON + 250 Lei Pariu gratuit prima depunere
5250 RON
bonus bun venit
1750 RON
bonus de 100% la primele 3 depuneri
800 RON
Free bet pentru prima depunere
200 RON
bonus prima depunere
500 RON
Bonus 50% la prima depunere
500 RON
Pentru prima depunere
200 RON
Pentru prima depunere
200 RON
500 RON
+ 100 RON Freebet bonus bun venit la primele 3 depuneri
1000 RON
Bonus 100% la prima depunere sub forma de Freebet
500 RON
bonus bun venit
2000 RON
bonus de bun venit
600 RON
+ 100 RON Freebet bonus bun venit la primele 3 depuneri
900 RON
Bonus bun venit 600
600 RON
pariu fara risc
750 RON
Bonus bun venit
500 RON
Bonus bun venit
500 RON
100% Freebet pana la 500 RON
500 RON
Obtine pentru primele 3 depuneri pana la 900 Lei
900 RON
500 RON
bonus de bun venit
600 RON
Bonus la înregistrare
800 RON
Bonus bun venit pariu fara risc
500 RON
Bonus la primele 3 depuneri si verificare cont
200 RON
Bonus la primele 3 depuneri
1000 RON
Freebet + 200% Profit Boost
150 RON
pariu fara risc
500 RON
Bonus bun venit
550 RON
bonus la primele 3 depuneri
500 RON
150 RON
pentru primele 3 depuneri
700 RON
La primele 3 depuneri
180 RON