Cum vom paria la Euro 2021

Se stie ca cea mai asteptata competitie fotbalistica a anului 2020, Campionatul European de Fotbal Euro 2020, a devenit «Euro 2021», din cauza pandemiei de Coronavirus. Competitia se va desfasura in perioada 11 iunie-11 iulie 2021.

Am pregatit pentru voi un ghid parioristic cat se poate de exhaustiv despre ce, cum si unde sa pariem pe meciurile de fotbal ce se vor desfasura la Euro 2021. Iata planul calatoriei noastre:

    Cuprins

1. Cuvant înainte despre Euro 2021

Campionatul European de Fotbal Euro 2020 este cea mai importanta competitie fotbalistica a anului, ce se va desfasura intre 11 iunie si 11 iulie 2021. Turneul ar fi avut un caracter jubiliar daca s-ar fi disputat in anul 2020, pentru ca s-ar fi implinit 60 de ani de la organizarea primei competitii europene de o asemenea anvergura.

Euro 2021 se va desfasura, in mod inedit, in 12 orase diferite din inteaga Europa, raspandite de la Est la Vest, pentru ca tot mai multi iubitori ai fotbalului sa se bucure de frumusetea spectacolului sportiv oferit de cele mai bune echipe ale Europei.

Daca avem fotbal de calitate, vom avea parte, fireste, si de pachete parioristice speciale, variate, complexe, care vor tine la cote inalte adrenalina celor ce joaca la pariuri sportive.

Inca din primele randuri voi scoate in relief importanta tratarii pariurilor sportive cu responsabilitate si seriozitate; e bine si recomandat ca aceasta activitate sa ramana la nivel de pasiune pentru fiecare dintre noi. 

2. Cum alegem casele de pariuri pentru Euro 2021

Casele de pariuri online se intrec deja in a pune pe masa pariorilor oferte tentante, atragatoare ale meciurilor ce se vor disputa la Euro 2021. Pentru un parior aflat la inceput de drum e foarte greu sa se descurce singur in hatisul atator oferte care navalesc asupra lui. 

Legalbet.ro va sprijina in demersul de a alege casa de pariuri potrivita pentru fiecare parior oferindu-va date exhaustive despre fiecare agentie de pariuri licentiata in Romania.

Varietatea ofertei de pariere este un criteriu foarte important pentru cei ce aleg sa joace la pariuri sportive. In functie de acest criteriu, avem intocmit pe site un clasament al caselor de pariuri, alcatuit chiar de pariori. 

Si mai avem pe site o sectiune special dedicata cotelor, ce va poate ajuta ce casa de pariuri sa alegeti.

Pariorii ce ne viziteaza site-ul au intocmit un top al caselor de pariuri strict din punct de vedere al atractivitatii cotelor de pariere , al valorii acestora.

Puteti folosi si aceasta unealta pentru a va face o idee despre ce case de pariuri prefera pariorii romani in ceea ce priveste cotelor pariurilor.

Asadar, valoarea cotelor si varietatea, multitudinea variantelor de pariere sunt cele mai importante criterii de alegere a caselor de pariuri la care sa ne deschidem cont. 

Daca tot ne-am hotarat sa pariem, haideti sa o facem in mod profesionist. Este bine sa avem conturi deschise la mai multi operatori de pariuri.

Spun asta pentru a avea mai multe variante la indemana atunci cand plasam un pariu; si sa putem alege cota cea mai atractiva, cea mai mare, cea mai avantajoasa pentru parior, dintre cele oferite de catre casele de pariuri, pentru optiunea aleasa de noi.

Acestor aspecte pur tehnice legate de cotele de pariere li se adauga, fireste, si altele care trebuie luate in considerare de un parior aflat la inceputul activitatii parioristice si care incearca sa afle ce case de pariuri sunt potrivite pentru el:

  • Metodele de depunere si de retragere trebuie sa fie rapide, intuitive, operative, pentru ca suntem in era informationala si oamenii vor ca pariurile sa fie plasate si solutionate rapid. Si da, pariorii vor sa isi incaseze banii castigati  intr-un timp la fel de scurt ca cel in care casele de pariuri incaseaza banii la depunere;
  • Relatia onesta cu clientii, seriozitatea, increderea sunt lucruri vitale in relatia de parteneriat pe care trebuie sa o avem cu operatorii de pariuri. Nu uitati ca la noi aveti posibilitatea de a va spune ofurile, problemele pe care le aveti  pentru ca intermediem relatia cu mai toate casele de pariuri licentiate, intr-o sectiune dedicata a site-ului;
  • Bonusuri si promotii – au si ele un anumit rol, dar nu unul covarsitor. Vom vorbi mai jos despre ele, la punctul 6.

Euro 2021 vine cu oferte parioristice foarte atragatoare pentru cei ce vor dori sa parieze pentru prima data. Noi va suntem permanent aproape, in sectiunea scoala pariurilor , pentru a va ajuta sa faceti alegerile cele mai bune in privinta caselor de pariuri cele mai potrivite pentru fiecare dintre voi.  

3. Scurt compendiu despre cotele pariurilor sportive

Datorita faptului ca fotbalul este sportul-rege, atunci cand vorbim despre cotele de pariere ne vom referi in primul rand la meciurile de fotbal. 

Fiecare rezultat posibil al unui meci de fotbal primeste la pariurile sportive o asa-numita cota din partea casei de pariuri. Aceste cote reflecta, in principiu, sansele de reusita ale celor trei rezultate posibile, victoria gazdelor, egalitate sau victoria oaspetilor. 

Dar nu numai atat: cu ajutorul cotelor cotele, operatorii de pariuri sportive isi stabilesc un comision pentru realizarea de profit  indiferent de rezultatul meciului.  Sa nu uitam ca aceste cote se modifica, dupa publicarea lor initiala, in functie de trendul de pariere, tot in avantajul caselor de pariuri. 

Atentie la cote, asadar! Valoarea si veridicitatea lor sunt date de analiza serioasa pe care fiecare parior trebuie sa o faca meciurilor pe care pariaza.

O cota mica nu inseamna neaparat ca acel meci este “sigur”! 

Iar o cota mare nu trebuie neaparat data deoparte, pentru ca, in urma studiului atent al acelui meci, poate se dovedeste ca are valoare si merita incercata.

Strict legat de acest lucru, in ghidul nostru parioristic special gasiti toate informatiile cu privire la cotele evenimentelor sportive. 

Voi exemplifica aici doar cele mai uzitate variante de pariere si cotele aferente acestora pentru a va face o idee despre ele si despre importanta lor pentru pariori.

Am ales meciul dintre Turcia si Italia, primul  ce se va juca la Euro 2021, care se regasea in oferta casei de pariuri Betano inainte de pandemie.

In acest moment, cota stabilita pentru victoria Turciei este 6.60, pentru egal cota este 4.00 , iar pentru victoria Italiei, cota este 1.54.

Ce inseamna acest lucru?

Inseamna ca daca am paria 100 de lei pe favorita acestui meci, Italia, iar aceasta s-ar impune in acest duel, castigul nostru ar fi de 154 de lei. (cota 1,54x miza 100 de lei). Profitul net ar fi de 154-100= 54 de lei, pentru ca e normal sa scadem suma investita din castigul total, atunci cand calculam profitul.

La fel, daca pariem 100 de lei pe egal si meciul chiar se termina la egalitate, profitul ar fi de cota 4x miza 100 de lei -100 de lei miza= 300 de lei.

In fine, daca am avea curajul sa mizam pe victoria Turciei si aceasta chiar s-ar impune in acest meci, am avea un profit de cota 6.60x100 de lei miza- 100 de lei miza = 560 de lei. 

Daca va intrebati de unde apar diferentele de cote, va voi raspunde ca acestea se stabilesc dupa un algoritm special. 

Probabilitatile de castig   pentru fiecare rezultat posibil al unui meci de fotbal ( 1, x, sau 2) se calculeaza dupa urmatoarea formula: Probabilitatea de castig = 1/cota x100.

Pentru exemplul ales, probabilitatea ca Italia sa castige meciul este de 1/1,54x100= 64.94%, probabilitatea de rezultat egal este de 1/4x100= 25% , iar probabilitatea de a castiga Turcia este de 1/6,60 x100= 15,06%.

Totalul celor trei valori procentuale depășește 100%, deoarece casele de pariuri sportive isi stabilesc intotdeauna un comision din aceste cote, pentru a-si asigura profitul.

Am vorbit aici doar despre variantele de pariere clasice 1, x si 2, dar casele de pariuri incearca sa atraga clientii cu din ce in ce mai multe optiuni ataractive, de la numarul de goluri, cornere si cartonase galbene, pana la numarul de schimbari efectuate intr-un meci si marcatorii din acea partida. 

Gasiti mult mai multe lucruri despre cotele de pariere oferite de casele de pariuri licentiate in Romania, citind articolele dedicate de pe site-ul nostru.

4. Cele mai bune pariuri pentru Euro 2021

Cele mai bune pariuri pentru Euro 2021 sunt cele ce se potrivesc cu gradul de risc al fiecaruia dintre voi. Nu exista retete prestabilite in acest sens, e nevoie de studiu si autocunoastere.

Daca sunteti conservatori, va invit sa pariati cu prudenta, nu va asumati riscuri prea mari, jucati sume mici, stict pentru a va alimenta pasiunea. 

Daca aveti o apetenta mai mare la risc si jucati cote mai mari sau mai multe meciuri pe bilet, asumati-va si riscul aferent unor astfel de pariuri.  

In ambele situatii, nu uitati regula de capatâi a pariorului: nu pariati sume de bani mai mari decat va permiteti sa pierdeti. 

Stabiliti-va un buget lunar pentru pariuri sportive care sa nu depaseasca 10% din suma pe care o castigati in fiecare luna. Si nu depasiti acest buget sub niciun pretext.

Informati-va cu atentie despre managementul banilor si despre strategiile de pariere pentru a juca in mod profesionist la pariuri sportive. 

Nu dupa ureche, nu dupa spusele celor din jur, care joaca doi lei pe 20 de meciuri in speranta ca vor da, cumva, prin ajutor divin, lovitura vietii. 

Pentru analiza completa a meciurilor de la Euro 2021, sectiunea centrul de pariere este o unealta excelenta, pentru ca pune la un loc toate elementele necesare studiului unui meci de fotbal.

In acest moment, putem plasa doar pariuri antepost privind castigatoarea Euro 2021, dar si pentru castigatoarele grupelor Euro 2021. Avem insa la indemana ofertele caselor de pariuri de dinaintea pandemiei de Coronavirus si ne putem face o imagine asupra ofertelor si a cotelor oferite de catre casele de pariuri, care nu se vor schimba radical.

La casa de pariuri Unibet, favorita pentru castigarea Euro 2021  era desemnata Anglia, care era creditata cu o cota de 6.00, iar Franta si Belgia imparteau locul al doilea in ierarhia favoritelor, cu o cota de 7.00.

Daca aveti o favorita clara la Euro 2021 si va plac pariurile pe termen lung, oferta parioristica este deschisa, va sta la dispozitie. Nu uitati insa ca mai sunt inca de jucati meciuri de baraj, iar componenta grupelor de la Euro 2021 nu este inca definitivata.

Se stie ca si Romania este implicata in aceste meciuri de baraj, nationala noastra urmand sa joace contra Islandei, in deplasare, pe 8 octombrie 2020, iar apoi, in caz de victorie, cu invingatoarea dintre Ungaria si Bulgaria, in data de 12 noiembrie 2020.

Nu va sfatuim sa pariati inca pe meciurile de la Euro 2021. Mai e drum lung pana in luna iunie a anului 2021 si multe lucruri se pot intampla. Nu va hazardati sa va blocati investitia cu atat de mult timp inainte, acum, cand nici nu cunoastem loturile echipelor calificate.

O sa regasiti, la timpul potrivit, analizele special dedicate tuturor meciurilor de la Euro 2021, pe site-ul nostru.

5. Cele mai bune case de pariuri pentru  Euro 2021 

Casele de pariuri care au oferta generala cea mai variata si cea mai atractiva din punct de vedere al valorii cotelor ne ofera cele mai bune alternative si pentru fotbalul maret de la Euro 2021. Vom lua ca puncte de reper ofertele pe care acestea le setasera deja pentru Euro 2020 si vom face presupunerea rezonabila ca acestea vor ramane, in principiu, valabile pentru anul 2021.

Pariuri pentru Euro 2021 Betano

Casa de pariuri Betano are in oferta deocamdata pariuri antepost pentru Euro 2021. Aceasta oferta va fi, bineinteles, foarte variata pana la data inceperii meciurilor, pentru ca aceasta casa de pariuri este faimoasa pentru multitudinea de variante de pariere pe care o ofera pentru fiecare eveniment.

Pariuri pentru Euro 2021 Unibet

Unibet nu are inca afisate ofertele pentru castigatoarea turneului Euro 2021, a grupelor si pentru fiecare meci din grupa. 

Din punctul meu de vedere, casa de pariuri Unibet trebuie sa existe in portofoliul oricarui parior care se respecta, datorita ofertei de handicapuri asiatice ajustabile si totaluri asiatice ajustabile. Iar Euro 2021 este un minunat prilej pentru pariori de a folosi cu succes astfel de optiuni.

Ele ne ofera posibilitatea de a ne minimiza riscul pentru pariurile pe care le plasam. Cotele oferite pentru astfel de variante sunt mai mici, dar si riscul scade pe masura.

Pariuri pentru Euro 2021 Fortuna

 Casa de pariuri Fortuna afisase si ea oferta pentru Euro 2021. Erau doar cateva optiuni, care au intrat acum in stabd-by. Oferta va creste in consistenta pe masura ce se apropie data de incepere a Campionatului European.

Pariuri pentru Euro 2021 Netbet

 Casa de pariuri Netbet afisase si ea deja peste 100 de optiuni de pariere afisate pentru fiecare meci din grupe.Sunt indicii importante pentru iubitorii pariurilor sportive, dar acestea se pot schimba radical pana in luna iunie 2021.

Pariuri pentru Euro 2021 888Sport

888 Sport are, practic, aceeasi oferta ca Unibet, folosind acelasi soft si fiind parte a aceluiasi concern parioristic. Bonusurile si promotiile sunt insa diferite, o sa vedeti mai jos acest lucru. In ceea ce priveste Euro 2021, oferta celor de la 888 Sport este inca in lucru. Asta deocamdata, nu va intristati. 

Iar ceea ce am laudat la Unibet, laud si la 888 Sport, asa ca aveti motive intemeiate pentru a deschide cont la aceasta casa de pariuri.

Pariuri pentru Euro 2021 Betfair

Casa de pariuri Betfair afisase la un moment dat o cota de 6.00 pentru cel mai bun marcator de la Euro 2021. Favoritul ei era englezul Harry Kane, urmat de tanarul francez Mbappe, cu o cota de 8.5. Lucrurile se pot schimba in mod radical pana in anul 2021. Pana atunci, nu uitati ca Betfair este cea mai buna casa de betting exchange din lume, urmariti-o cu incredere. 

6. Bonusurile caselor de pariuri si cum le folosim pentru Euro 2021

Pentru pariorii aflati la inceput de drum, bonusurile si promotiile caselor de pariuri pot fi unul dintre principalele motive pentru care deschid cont la o casa de pariuri anume.

Va rog sa luati aminte la conditiile de acordare a bonusurilor si de rulare a acestora, adica de cate ori trebuie sa pariati suma depusa initial pentru a putea beneficia in mod real de acel bonus care v-a atras initial.

Regula de baza este ca acel bonus oferit cu aparenta generozitate sa necesite un rulaj de cat mai putine ori pe cote cat mai mici. Cu alte cuvinte, un bonus este cu atat mai bun cu cat il transformam mai usor in bani reali, pe care putem sa ii retragem. 

Altfel spus, ar fi bine sa nu ne incante un bonus de valoare foarte mare, daca se cere a fi rulat de zeci de ori pe cote foarte mari.

Desi nu ma dau in vant dupa bonusuri, voi scoate in evidenta totusi cateva promotii care mi se par demne de luat in seama de catre pariorii aflati la inceput de drum la casele de pariuri cele mai cautate din Romania, care doresc sa parieze la meciurile de la  Euro 2021.

  • La Fortuna exista celebrul bonus dublu, ce poate fi jucat acum si in mediu online. Pentru a beneficia de acest bonus in mediul online este necesar sa jucati cel putin trei meciuri de cote minim 1,10. Bonusul maxim se acorda pentru 20 de meciuri pe bilet si inseamna practice dublarea cotei totale de pe bilet.

Nu va recomandam sa jucati atat de multe meciuri pe bilet, dar pentru faza grupelor Euro 2021, atunci cand sunt multe meciuri in oferta, parca merge incercat un bilet tip bonus dublu. Poate ca nu chiar cu 20 de meciuri, dar si pentru sapte meciuri, de exemplu, primim un coeficient de multiplicare al cotei totale de 1.20, ceea ce nu e rau deloc. 

  • Pentru casa de pariuri Unibet  aveti lista de bonusuri si promotii tentante aici. As vrea sa scot in evidenta promotia Multi-Boost, care sigur va fi valabila si la Campionatul European si se poate juca usor pe meciurile din grupe.

Dintre promotii, mie imi place cel mai mult cea numita “avans doua goluri”.

 Dacă joci un pariu pe victoria unei echipe, iar aceasta are in orice moment un avantaj de doua goluri, atunci pariul tau este validat instant caștigator, chiar daca apoi echipa adversa egaleaza sau chiar castiga meciul ! 

La Euro 2021, aceasta promotie se poate folosi in cazul meciurilor dezechilibrate din start, in care una dintre echipe este cert favorita.

Si mai sunt si  alte bonusuri si promotii tentante la Betano , cititi aici despre ele ! 

  • La casa de pariuri Betfair,  recunosc ca ma atrage cel mai mult bursa de pariuri Betfair, e practic atributul pentru care Betfair este celebra. Dar si bonusurile sunt tentante, luati-le in seama! 

   De exemplu, Acca Edge - asigurarea pariului. Pur si simplu, trebuie sa bifezi “Edge” pe biletul tau, daca ai minim 3 pariuri pe bilet. Cota totala a biletului va scadea dar vei beneficia de rambursarea mizei in cazul in care pierzi un meci de pe bilet.

Se poate aplica la Euro 2021, pentru bilete pe care aveti un meci de care nu sunteti foarte sigur!

  • La casa de pariuri 888 Sport  gasiti un bonus de bun venit foarte generos, de 1000 de lei. Voi fi sincer si va voi spune ca acest bonus se elibereaza in transe de cate 40 de lei si conditiile de rulaj nu sunt simple. Dar poate ca oferta foarte generoasa de la Euro 2021 vă va da aripi si veti incerca sa obtineti acest bonus. 
  • Casa de pariuri Netbet  va ofera o paleta de bonusuri si promotii  foarte larga.

Cateva cuvinte despre pariul acumulator de la Netbet, o promotie ce consider ca poate fi incercata cu brio la Euro 2021. Este nevoie de minim trei evenimente pe bilet, la o cota minima de 1.20, pentru a primi o bonificatie de 3% a cotei totale de pe bilet.

In mod progresiv, pentru minim 13 evenimente, acumularea oferita pentru biletul jucat ajunge pana la 50% . 

Trebuie sa va asteptati, de la toate casele de pariuri pe care le-am trecut in revista,  la bonusuri si promotii speciale care vor fi valabile doar pe perioada desfasurarii Euro 2021. 

Ramaneti alaturi de noi, va vom tine la curent cu tot ceea ce apare nou in materie de oferte dedicate Euro 2021.

Avem, asadar, foarte multe motive pentru a va indemna sa veniti si sa ramaneti pe Legalbet.ro , locul unde va vom ajuta sa transformati pariurile sportive pentru meciurile de la Euro 2021 in adrenalina pura mixata in mod fericit cu sanse reale de a obtine profit din aceasta pasiune. 

Copy the token