Cea mai buna casa de pariuri care ofera handicap asiatic ajustabil

Casele de pariuri ofera o multime de selectii pentru meciurile din oferta lor, mai ales pentru cele de fotbal, insa sunt si case unde gasesti oferte bogate pentru tenis, baschet, volei, handbal etc. Cu toate acestea, majoritatea pariorilor prefera sa mizeze pe selectiile clasice, cum ar fi rezultatul final sau numarul total de goluri/game-uri/puncte.
 
Este adevarat, acestea sunt principalele tipuri de pariuri sportive care ies in evidenta atunci cand ne uitam pe rezultatele unui meci. Anumite case pariuri online ne ofera insa si un alt tip de pariu care vizeaza rezultatul final, numarul de goluri/puncte, sau chiar si cornere, cartonase galbene, posesia mingii etc. iar acesta este handicapul asiatic ajustabil. In cele ce urmeaza nu va vom prezenta vreo strategie de pariuri, ci vom incerca sa va explicam cat mai clar care sunt avantajele acestui tip de pariuri si cum puteti castiga de pe urma lui.

 

Ce este handicapul asiatic ajustabil si care sunt avantajele acestui tip de pariu?

Handicapul asiatic ajustabil ne permite sa obtinem o cota mai mare sau mai mica, in functie de increderea noastra in echipa respectiva, decat pariul pe rezultatul final al meciului. In general, acest tip de handicap se foloseste in cazul unei favorite clare intr-un meci, din punct de vedere al cotelor. Este recomandata evitarea folosirii lui in cazul partidelor care au cote echilibrate la victorie.
 
Dupa analizarea temeinica a acelei partide, puteti arunca o privire si pe oferta de handicap asiatic ajustabil. Astfel, daca sunteti de parere ca favorita are o cota mai mare decat ar trebui sa aiba in realitate, puteti miza pe faptul ca acea echipa va castiga la o diferenta de  X.5 goluri/puncte (-X.5). Daca, in schimb, ati ajuns la concluzia ca outsidera are o cota prea mare la victorie, nu va impiedica nimeni sa plasati un pariu pe faptul ca respectiva echipa va acoperi handicapul de X.5 goluri/puncte (+X.5).
 
Sursa foto: www.mybookie.ag
 

Ce sporturi ofera handicapuri ajustabile?

  • Handicap ajustabil baschet explicat

Dupa cum stiti, meciurile de baschet constau in 4 sferturi a cate 10 sau 12 minute, fiind inscrise, in general, peste 150 puncte. Astfel, ni se pare ceva mai sigur sa plasam pariuri pe faptul ca favorita clara a unui meci se va impune la o diferenta cat mai mare in loc sa mizam ca outsidera va acoperi o anumita diferenta de puncte. Sigur, sunt situatii in care echipa favorita vine dupa un program greu sau o asteapta unul dificil, drept pentru care si-ar putea odihni jucatorii de baza. Asta se intampla mai ales in NBA, unde se joaca zi de zi. In acest caz, este indicat sa plasam un pariu conform caruia outsidera va acoperi handicapul sau putem evita acea partida.
 
  • Handicap ajustabil tenis explicat

Daca un jucator care porneste cu prima sansa are cota prea mica, vei dori sa mizezi la una mai mare, avand insa grija ca pariul sa nu se schimbe prea mult. Astfel, poti miza pe faptul ca acel jucator va castiga la 4, 5 sau chiar mai multe game-uri diferenta. Tenisul fiind un sport individual, este bine sa plasam pariuri in timp ce ne uitam la meci. Asta deoarece in orice moment unul dintre cei doi jucatori poate da semne de oboseala sau chiar se poate accidenta, astfel noi putand alege chiar handicapul ajustabil care are cota cea mai mare. Spre exemplu, daca inainte de accidentarea unui outsider ne gandeam sa pariem pe faptul ca favoritul va invinge la peste 3.5 game-uri diferenta, dupa accidentare putem alege ca jucatorul favorit se va impune la peste 5.5 sau chiar 6.5 game-uri, pariu ce ar trebui sa aiba o cota mult mai mare.
 
  • Handicap ajustabil handbal explicat

In functie de eventualele stiri pe care le aflam despre un jucator sau chiar despre intreaga echipa, insa si consultand pozitia din clasament si programul echipelor, putem alege sa plasam un pariu pe faptul ca echipa favorita va invinge la o diferenta confortabila sau ca outsidera va pierde la o diferenta foarte mica sau chiar va castiga. Daca esti de parere ca pentru victorie cota unei echipe este prea mica sau prea mare, poti cu usurinta sa te folosesti de handicapurile asiatice ajustabile, astfel putand paria chiar si la o cota peste 3.00.
 

Exemplu de handicap asiatic ajustabil

Vom veni cu un exemplu concret de handicap asiatic ajustabil, iar pentru asta vom lua un meci de baschet. Aici gazdele au cota 3.25 la victorie, iar oaspetii 1.36. Handicapul asiatic ajustabil in favoarea gazdelor porneste in acest caz de la faptul ca acestea vor acoperi diferenta de 13.5 puncte, incheindu-se la o victorie a lor cu minim 1.5 puncte. Acoperirea diferentei de 13.5 puncte inseamna ca formatia oaspete va castiga la maxim 13 puncte, cota pentru ca asta sa se intample fiind destul de mica (1.3 in acest caz). In schimb, daca vom alege faptul ca echipa gazda se va impune la cel putin doua puncte (echivalentul a -1.5 puncte), cota va creste substantial, ajungand la 3.5.
 
De cealalta parte, cota de pornire este 1.31, una conform careia oaspetii nu vor pierde la mai mult de un punct (+1.5 puncte), iar cota cea mai mare este 3.65, conform careia oaspetii vor castiga la cel putin 14 puncte (-13.5).
 

La ce case de pariuri merita sa plasam pariuri pe handicapuri asiatice ajustabile?

In opinia noastra cea mai buna casa pariuri sportive care ofera handicapuri asiatice ajustabile este Betano. Aici nu gasim notiunea de handicap asiatic ajustabil la fotbal, ci doar pe cea de handicap european ajustabil, care presupune 3 variante (fara X.5, ci doar X). In ceea ce priveste baschetul insa intalnim optiunea nu numai pentru meciurile de NBA, ci si pentru cele din cupele europene. Daca doriti sa plasati handicapuri asiatice ajustabile pe fotbal (-1.5, -2.5, -3.5 goluri etc. .) va recomandam casele de pariuri Unibet sau 888sport, ambele avand aceeasi oferta pre-live. Un mare plus aici este acela ca optiunile pentru un meci pot fi gasite destul de usor.