Care sunt pasii ce ar fi bine sa-i urmezi dupa ce ai castigat o suma mare de bani la pariuri

Probabil ai auzit si tu de cazuri in care un parior “a dat lovitura” la pariuri sportive, iar intr-un an de zile, poate chiar mai putin, a pierdut tot. Cu siguranta in acel moment te-ai gandit ca tu, daca erai in locul lui, gestionai mai bine situatia. In realitate insa, lucrurle sunt mai grele decat par cand vine vorba sa gestionezi astfel de situatii. Asta tine de autocontrolul fiecaruia. In cele ce urmeaza vom incerca sa te ghidam asupra a ce ar trebui sa faci in cazul in care te va lovi norocul si vei castiga o suma mare de bani la o casa de pariuri licentiata in Romania

O suma mare nu inseamna neaparat mii de dolari, ci una raportata la suma pe care ai depus-o initial in contul de pariuri. Spre exemplu, pentru cineva care a depus 1 000 lei, nu putem spune ca vorbim de un castig mare in cazul in care ajunge la 2 000 lei. Insa daca ai depus 100 lei sau chiar mai putin, iar acum in contul tau s-a mai adaugat un zero in coada, atunci intr-adevar reprezinta o suma mare, pe care cu siguranta nu ai vrea sa o pierzi. 

Pasi de urmat dupa castigarea unei sume mari la pariuri - Nu te lacomi si retrage profitul din cont 

Circula o vorba care spune ca “nemultumitului i se ia darul”. Din pacate, in domeniul pariurilor sportive, aceasta vorba este de multe ori adevarata. Asadar, dupa ce ai reusit sa castigi o suma mare de bani, primul pas ar fi acela de a retrage profitul. Daca nu pe tot, atunci mai mult de jumatate din el. Prin profit intelegem suma de bani pe care o ai in plus fata de depozitul initial. Recomandam sa efectuezi retragerea tocmai pentru a putea fi mai concentrat. Nu stim daca este si cazul tau, insa multi utilizatori abordeaza intr-un fel pariurile cand au o suma mica in cont si ceva mai degajat cand acestei sume i se mai adauga un zero in coada. Iar sa abordezi lejer un pariu nu este un lucru deloc indicat. 

Am auzit multe cazuri in care utilizatorii doresc sa retraga o suma “rotunda”. Spre exemplu, daca au castigat 1 900 lei, le trece un gand prin minte care le spune sa amane retragerea pana ajung la 2 000 lei. Asta este insa foarte periculos si, nu de putine ori, fatal, in sensul ca poti ajunge sa pierzi toata banca. Asta mai ales daca esti un parior incepator si nu dobandesti multe dintre calitatile pe care ar trebui sa le aiba un parior.  

Pasi de urmat dupa castigarea unei sume mari la pariuri - Ia o pauza de la pariuri si bucura-te de castig

Nu este indicat ca imediat dupa ce ai efectuat retragerea sa plasezi in continuare pariuri. Asta deoarece exista riscul ca, dupa retragerea acelei sume mari de bani, iti vei spune ca ai deja un profit destul de mare asigurat. Prin urmare, condus de euforie, iti vei dori sa risti ceva ma mult, plasand pariuri cu mize mari sau avand cote mari. De multe ori, acest comportament duce la pierderea intregii banci. Sigur, comparativ cu profitul inregistrat si retras anterior, pierderea ar putea parea nesemnificativa. Dar, pana la urma, scopul nostru la pariuri este sa realizam profit in orice sesiune. 

Astfel, recomandam sa te relaxezi cateva ore sau chiar zile inainte sa mai plasezi vreun pariu. In acest timp, poti investi o parte din castig in lucruri necesare vietii de zi cu zi. Fiindca, da, in functie de metoda de retragere aleasa, banii vor sosi in doua-trei zile sau chiar in cateva ore. 

Pasi de urmat dupa castigarea unei sume mari la pariuri - Ramai cu picioarele pe pamant

Nu putini sunt cei care comit greseala ca dupa un castig mare sa plaseze pariuri in mod superficial. Asta chiar si dupa ce au luat o pauza de cateva zile de la pariuri si au retras mare parte din castigul obtinut anterior. Prin pariat superficial intelegem plasarea de pariuri fara a efectua o analiza in prealabil, pariatul pe outsideri fara vreun motiv pertinent sau alte greseli pe care le mai comit pariorii. Ideal ar fi sa-ti stergi din minte profitul acumulat anterior si sa plasezi din nou pariuri in mod responsabil.   

Pasi de urmat dupa castigarea unei sume mari la pariuri - Urmeaza-ti strategiile si nu te abate de la ele

In domeniul pariurilor este nevoie de disciplina; fara ea nu vei ajunge nicaieri decat in foarte rare cazuri. Astfel, este foarte important sa nu incepi sa pariezi haotic si sa ai o strategie bine pusa la punct. Axeaza-te pe strategiile in urma carora ai avut profit. Nu mai tii minte care sunt acelea? Te poti uita in istoricul pariurilor, insa asta necesita mult timp, mai ales daca ai plasat pariuri la mai multe case online. Mai simplu este sa tii socoteala pariurilor tale intr-un document online. Astfel, il vei putea accesa si modifica destul de usor.

Pasi de urmat dupa castigarea unei sume mari la pariuri - Ai grija cum iti administrezi banii

Un aspect foarte important il constituie planificarea banilor pentru pariuri sau, cu alte cuvinte, managementul banilor. Astfel, la inceputul fiecarei luni ar fi bine sa stabilesti cat esti dispus sa pierzi luna respectiva. In cazul in care ai atins limita nu mai efectua nicio actiune legata de pariuri in acea luna si resemneaza-te cu pierderea. Luna viitoare o vei lua de la capat si cu siguranta vei fi mai atent. In acest fel, este posibl sa iti recuperezi pierderea avuta si poate sa ai si un mic profit. 

Din pacate, putini sunt cei care gandesc asa. Multi doresc sa recupereze imediat pierderea avuta, din aceasta dorinta putandu-se naste greseli colosale, care foarte greu mai pot fi reparate. Nu comite si tu aceleasi greseli!


Postat de:

NicPopescu
NicPopescu
Managerul siteului
Copy the token