Cum sa faci bani online din pariuri sportive

În ultimii ani au apărut o mulţime de case de pariuri online care îşi fac reclamă în special la televiziune, ca să atragă cât mai mulţi jucători. Nu există meci din Liga 1 sau cele din campionate puternice în care să nu vedem bannere cu casele de pariuri iar în pauză, spoturi publicitare cu BetanoNetbetSportingbetUnibet, etc . Peste tot auzi, "joacă şi câştigă", însă cei care îşi fac cont şi pariază, câştigă cu adevărat sau pierd?

Se pot câștiga bani din pariuri?

Cu toţii iubim sportul şi urmărim meciurile echipei favorite de fotbal sau handbal, baschet, hochei. Alţii iubesc tenisul, formula 1, fotbalul american, etc. Cei care urmăresc aceste sporturi sunt tentaţi să parieze diverse sume de bani, pentru a avea adrenalină sau de ce nu, să câştige nişte bani. Alţii preferă jocurile de casino, de la păcănele la ruletă, poker sau chiar table pe ban. Când depun bani la case de pariuri online, jucătorii speră să câştige şi să dea click cât mai repede în meniu pe "retragere". În niciun caz, nimeni nu are obiectiv să piardă banii atunci când accesează "depunere".

Nu cumpăra "ponturi sigure" de pe Facebook

Mulţi jucători îşi deschid cont la casele de pariuri i după ce văd pe Facebook sau alte rețele de socializare că unii "experţi" vând ponturi sigure. În realitate, cei care se ocupă cu aşa ceva sunt nişte "ţepari" şi profită de naivitatea unora care cred că se pot îmbogăţi peste noapte. Şmecherii de pe grupurile Facebook îşi fac mai multe conturi false, unde postează bilete cu câştiguri colosale, majoritatea fiind trucate şi îi atrag pe fraieri să le scrie în privat. Cei care nu se pricep îi contactează şi contra unor sume de bani, 10 euro, 50 euro sau 100 euro, le vând chipurile un pont sigur. La final, pariorul vede că biletul este pierdut şi se alege cu o pagubă financiară dublă, pentru că a plătit o sumă "ţeparului" şi a pariat alţi bani pe un "pont 100% sigur". În concluzie, trebuie de ştiut că nu există vreo formulă miraculoasă de îmbogățire peste noapte pe care să o cumperi de pe Facebook sau alte site-uri. Nimeni nu are un pont sigur, totul este o vrăjeală. E adevărat că în multe sporturi se fac blaturi, dar acolo câştigă cine trebuie, în niciun caz nu vor ajunge la tine.

Cum poţi câștiga bani din pariuri sportive

Mulţi pariori vor să câştige o sumă mare de bani şi aleg varianta cea mai proastă, mai exact mizează 10 lei sau alte sume mici pe 15-20 de meciuri. În general pun pe solişti şi pe goluri iar la final, logic biletul este lost. Uneori apare în presă sau pe rețelele de socializare o ştire de genul că un parior a câştigat cu 5 lei 100.000 lei, însă şi la loto se mai câștigă marele premiu din când în când. Sunt pariori profesionişti care trăiesc din pariuri sportive, însă aceştia sunt organizaţi, respectă un plan şi nu joacă la întâmplare. Dacă vei paria haotic, fără să te documentezi, nu vei fi pe profit niciodată. Va trebui să ai conturi online la mai multe case de pariuri autorizate , pentru că în cazul în care vrei să pariezi o sumă mai mare de bani pe un singur meci, să poţi beneficia de cita cea mai mare. Trebuie să ai şi un money management, mai exact un buget fix alocat pentru o săptămână, două sau o lună. Ideea e să poţi paria relaxat şi să nu intri în alţi bani alocaţi facturilor, hranei sau mai rău, să ceri cu împrumut. Ideea e să respecți acest sistem de gestionare a banilor, ca să nu joci la recuperare, pentru că mulţi vor să câștige repede banii pierduți anterior.

Şcoala Pariurilor, articole foarte utile pentru pariori

Cei care vor să parieze ca un profesionist trebuie să înceapă de undeva, mai exact să acceseze pentru început Şcoala Pariurilor de pe site-ul Legalbet. La această rubrică vor găsi multe informaţii şi la final îşi vor putea face o strategie de pariuri. Redactorii acestui site au scris o mulţime de articole interesante, care cu siguranţă de vor ajuta să nu mai pariezi haotic ci cu cap. Cele mai interesante articole sunt "Cum alegi o casă de pariuri", "Tipuri de pariuri sportive", "Află cum pariază profesioniştii şi urmează-le exemplul", "Bonusurile la pariuri", "Metode de depunere", "Impozitul pe câştiguri la pariuri", "Case de Pariuri din România", "Tipuri de pariuri", "Strategii" şi multe alte date interesante.

Ce trebuie să ştii înainte de a paria o sumă de bani

După ce ai alocat un buget pentru pariuri, următorul pas este să ştii ce pariuri să alegi. Ideal ar fi să nu faci un mozaic cu fotbal, tenis, baschet, hochei, box sau alte sporturi ci să te axezi doar pe un anumit sport. Dacă ai ales să zicem sportul rege, nu paria fără să te uiţi pe ce loc se află echipele, cine are mai mare nevoie de puncte, cu ce adversar va juca în etapa următoare, care au fost ultimele rezultate directe, ce jucători sunt accidentaţi sau suspendaţi, etc. Poţi găsi clasamentele meciurilor de acasă, din deplasare, clasamentul echipelor cu cele mai multe cartonaşe galbene sau roşii, clasamentul pe cornere, pe rezultate de sub 2,5 goluri sau peste 2,5 goluri. Mulţi nu ştiu unde să caute aceste date, însă ponturile oferite de Legalbet nu sunt aiurea, ci oferite de experţi care analizează bine meciul înainte de a recomanda un pronostic. Sfatul nostru este să mizaţi o sumă mai mare pe un meci sau două, poate trei, în niciun caz pe mai multe, pentru că nu este sigur nimic şi te pot scoate soliştii atunci când pariezi pe marile echipe. Nu juca cote 1.05, 1.10, 1.15 ci doar "pariurile de valoare" (value bets).

Ţine cont de reguli dacă vrei să fii pe profit

În fiecare zi poţi găsi la casele de pariuri autorizate toate competiţiile sportive de pe mapamond. Poţi paria pe meciuri din Premier League , cel mai puternic campionat din lume, până la cele din ţările arabe, africane sau asiatice. Tenis, fotbal, hochei, handbal, baschet, rugby sau orice vrea muşchii tăi. Am scris mai sus ce are de făcut un parior începător şi revenim aici pe scurt cu sfatul de a respecta un set de reguli.

 • Să ai mereu conturi la mai multe case de pariuri
 • Nu paria mai mult decât îți permiți să pierzi
 • Nu cumpăra ponturi sigure de la "ţeparii" de pe grupurile Facebook
 • Joacă logic, şi propune-ți un obiectiv realist
 • Dacă ţi-ai făcut o strategie de pariuri, respect-o
 • Ţine o evidenţă a pariurilor ca să vezi unde greşeşti
 • Pariază pe un singur meci sau două, nu lua foarte multe
 • Dacă ai pierdut nu juca niciodată la recuperare, fii calm şi ai răbdare
 • Nu juca la casele de pariuri apărute peste noapte ci la cele recomandate de noi
 • Nu plasa un pariu fără să analizezi evenimentul
 • Inspită-te de la ponturile oferite gratis de experţii Legalbet
Copy the token