Ce trebuie sa aveti in vedere atunci cand alegeti casa de pariuri

Dat fiind numarul caselor de pariuri online existente pe piata la ora actuala, alegerea celei mai bune optiuni pentru nevoile fiecaruia poate fi complicata. Va vom prezenta in cele ce urmeaza cateva caracteristici esentiale pe care trebuie sa le aveti in vedere cand faceti o astfel de alegere.

Pariaza online 100% in siguranta la una din casele de pariuri licentiate in Romania

Reputatia

In primul in rand reputatia unei case de pariuri este un factor important pe care va trebui sa il aveti in vedere. O casa de pariuri online cu o reputatie buna va garanteaza in primul rand siguranta tranzactiilor. La ora actuala exista o multime de case de pariuri pe internet, este bine de stiut insa ca nu toate acestea sunt de incredere. Inainte de a incepe sa pariati online este indicat sa va interesati cu privire la respectiva casa de pariuri, sa aflati cat mai multe puncte de vedere de pe site-uri de specialitate, precum acesta, astfel incat sa faceti cea mai buna alegere, care se pliaza pe nevoile dvs. Reputatia unei case de pariuri se construieste in timp, o reputatie buna fiind asociata cu servicii de calitate, per total.

Experienta de pariere

Cat de usor este de folosit site-ul, cat de repede se incarca, cat de repede este plasat pariul, cat dureaza pana se preceseaza cererea de depozit? Cat de usor este sa plasati bilete de pariuri cu un numar mare de evenimente? Recomandarea noastra este sa incercati un site de mai multe ori si in cazul in care aveti dificultati in folosirea acestuia s ava orientate catre o alta alegere.

Serviciul de relatii cu clientii

Disponibiliatea Chat-ului Live este o caracteristica esentiala a unui operator de pariuri, in special daca sunteti incepator. Prin intermediul Chat-ului puteti solution intr-un timp foarte scurt toate neintelegerile pe care le aveti, astfel incat in final sa va puteti bucura de o experienta de pariere placuta.

Metodele de depunere

Majoritatea operatorilor de pariuri din mediul online va ofera in principal mai toate metodele de depunere uzuale, insa nu este un adevar general valabil. Dupa ce v-ati decis in legatura cu metoda de depunere pe care vreti sa o folositi, verificati disponibilitatea acesteia la operatorul de pariuri la care urmeaza sa pariati si consultati si suma minima pe care o puteti depune.

Cat de mult dureaza o cerere de retragere?

In cazul in care retragerea unui castig in contul dvs bancar dureaza, sunteti dispus sa asteptati? In mod normal astfel de cereri de retragere se proceseaza intr-un timp relativ scurt, in functie de metoda de retragere pe care o folositi.

Cotele

Un factor extrem de important atunci cand alegeti o casa de pariuri sunt cotele. Exista diferente uneori notabile intre cotele oferite de catre operatorii de pariuri. Astfel, alegerea unui operator care ofera cote mai mari va poate aduce castiguri mai mari. Nu va recomandam insa sa va opriti doar la factorul financiar, intrucat va trebui sa aveti in vedere si alte aspecte, pe care le vom trata separat in acest articol.

Varietatea ofertei

Site-ul pe care urmeaza sa pariati acopera toate sporturile de care sunteti interesat? In cazul in care sunteti interesat doar de anumite evenimente sportive, sunt disponibile acele evenimente in oferta operatorului de pariuri? Un alt facor important de mentionat este varietatea optiunilor de pariuri disponibile pentru evenimentul sau sportul de care sunteti interesat. De exemplu, la snooker sunt cote foarte bune pentru jucatorii care reusesc un break de 147 de puncte. Poate v-ati dori sa plasati un pariu pe break de 147 in meci, insa operatorul va ofera aceasta posibilitate pentru fiecare frame in parte si nu pentru intreg meciul.

Este indicat sa aveti conturi deschise la mai multe case de pariuri?

Avand conturi deschise la mai multe case de pariuri online puteti specula diferente ce exista intre acestea.

De exemplu, una dintre cele mai importante diferente pe care pariorii o iau in calcul sunt cotele. Cotele difera de la un operator de pariuri la altul. Exista operatori de pariuri care desi nu ofera cote atat de bune precum alti operatori, exceleaza la capitolul relatii clienti, oferte, bonusuri sau la oricare alt capitol.

Exista, de asemenea, case de pariuri online care au o varietate mai mare de pariuri. Astfel, daca sunteti interesat la un moment dat de handicapuri asiatice insa casa de pariuri inspre care inclinati sa jucati nu ofera un astfel de pariu, va sugeram sa deschideti un alt cont la o casa de pariuri care sa va ofere acesti tip de pariu.

Bonusul de bun venit si promotiile ulterioare

Foarte multi pariori tin cont si de astfel de oferte, insa pe termen lung recomandarea noastra este ca alegerea dvs sa se bazeze pe alte considerente, precum varietatea ofertei, timpii de retragere, calitatea platformei si toate cele relatate mai sus. Promotiile si bonusurile de bun venit va pot aduce un beneficiu, insa pe termen lung caracterisiticile de baza primeaza.


Incaseaza cele mai tari bonusuri ale momentului la pariuri online

Copy the token