Bonusurile la pariuri

Majoritatea caselor de pariuri online vin in intampinarea clientilor noi cu o oferta de bun venit. Aceasta oferta, in cele mai multe din cazuri, poate fi sub forma de bani bonus sau sub forma de pariu fara risc.  

Bonusul fara depunere

Este bineinteles cel mai vanat tip de bonus de catre pariori, din motive lesne de inteles. Asa cum ii spune si numele, este un bonus pe care il primiti fara a fi nevoie sa faceti o depunere in contul de pariuri. In momentul de fata sunt cateva cateva case de pariuri care ofera un bonus fara depunere la inregistrare, iar singura conditie pe care trebuie sa o indepliniti este sa va verificati identitatea - mai exact, sa trimiteti o copie dupa buletin, dar oricum aceasta procedura este obligatorie prin lege, asadar, putem spune ca primiti bani pur si simplu pe degeaba.

Bonusul la Inregistrare

 Unul dintre cele mai des intalnite stimulente oferite de catre casele de pariuri noilor jucatori sunt banii bonus. Acest tip de bonus este oferit clientilor dupa ce si-au deschis un cont si au facut o depunere in contul lor de jucator prin una din metodele de depunere oferite de respectivul operator de pariuri. Bonusul oferit este sub forma de procent din suma depusa initial. Exista operatori de pariuri pe piata care ofera bonusuri de 100% la prima depunere, de 50% sau alte procente din suma depusa initial.

Exemplu: daca un operator de pariuri ofera bonus de 100% pana la 200 RON la prima depunere si dvs doriti sa efectuati un prim depozit de 100 de lei, suma bonus pe care o veti primi este tot de 100 RON. Daca operatorul de pariuri online ofera un bonus de 50% pana la 200 RON, atunci suma bonusului la primul depozit de 100 RON ar fi de 50 RON.

Pariu Fara Risc la Inregistrare

Pariurile fara risc sunt un instrument promotional tot mai utilizat de catre casele de pariuri pentru a atrage noi clienti. Pentru a intra in posesia pariului fara risc, clientii noi inregistrati trebuie sa faca in primul rand o depunere in cont si apoi sa plaseze un prim pariu. In cazul in care acest prim pariu este castigator, clientul nu va intra in posesia bonusului. Daca insa primul pariu este pierzator, clientul va primi inapoi un anumit procent din miza primului pariu, in conformitate cu conditiile ofertei de bun venit.

Exemplu: daca un operator de pariuri ofera un pariu fara risc de 100% pana la 200 RON la inregistrare, dvs depuneti suma de 100 RON in cont, o pariati si in ultima instanta pierdeti acest prim pariu, conform ofertei de bun venit operatorul de pariuri va va inapoia suma pariata in cont sub forma de bani bonus.

Bonus pentru primul pariu plasat de pe mobil sau tableta

Aplicatiile mobile si versiunea de mobil optimizata au devenit o necesitate in ultimii ani de zile. Din dorinta de a-si tine clientii cat mai aproape si in permanenta conectati, operatorii de pariuri investesc si pun un accent deosebit pe dezvoltarea platformelor mobile. Bonusul pentru primul pariu plasat de pe mobil este de obicei sub forma de pariu fara risc. Astfel, sub acelasi prinicipiu reliefat in la punctul anterior, clientilor li se inapoiaza miza primului pariu plasat de pe mobil, partial sau total, in cazul in care acesta este pierzator.

Bonusul de reincarcare 

Bonusul de reincarcare reprezinta una dintre metodele de baza in ceea ce priveste strategia de retentie a clientilor. Operatorii de pariuri ofera bonusuri si promotii pentru achizitia de clienti, asadar la inregistrare pentru a atrage cat mai multi jucatori, dar si bonusuri de retentie care sunt oferite ulterior. 

Exemplu: daca pentru o anumita perioada de timp nu ati avut posibilitatea de a paria din diferite motive, operatorul de pariuri in cele din urma va veni catre dvs cu o oferta similara bonusului de bun venit, insa in cele mai multe din cazuri avand o valoare mai mica. Pentru a continua cu un exemplu concret, un astfel de bonus ar putea fi de 50% pana la 100 RON, daca faceti o depunere in cont pana la o anumita data limita.

Bonusuri CashBack (mize returnate)

Bonusurile de tip CashBack reprezinta o strategie a caselor de pariuri pentru a atrage pariorii si a-i convinge sa ramana activi in perioade in care oferta evenimentelor sportive nu este una tocmai bogata. Este posibil sa primiti o astfel de oferta, de exemplu, in zilele de luni atunci cand in majoritatea timpului nu sunt foarte multe evenimente sportive programate. Astfel, operatorul de pariuri incearca sa inlature riscul sezonalitatii, sau riscul scaderii interesului pariorilor pe parcursul unor perioade slabe din punct de vedere al ofertei de pariuri. Acest bonus nu se acorda doar in astfel de situatii, dar intr-o mare parte din cazuri sunt avute in vedere ratiunile mai sus expuse.

Acestea ar fi in mare parte cele mai commune tipuri de bonusuri oferite de casele de pariuri la ora actuala. Un alt lucru important de precizat insa este faptul ca aceste bonusuri vor fi mereu insotite de conditii de pariere. Aceste conditii de pariere au scopul de a nu permite clientilor sa retraga acei bani, de indata ce au fost acordati. Astfel, daca ati primit un bonus de 100 RON la inregistrarea contului, este bine de stiut ca acest bonus va avea conditii de rulaj si nu va putea fi retras. Retragerea se va putea efectua doar dupa ce au fost indeplinite conditiile impuse de operatorul online. Sa presupunem ca bonusul trebuie pariat de cinci ori (5x) la cote de minim 1.5. Acest lucru se traduce prin faptul ca nu veti putea face nicio retragere pana nu pariati suma bonusului de 5 ori la cote de minim 1.5. Mergand mai departe cu exemplul anterior, cei 100 RON bonus vor deveni bani cash pe care ii puteti ulterior retrage, doar dupa ce suma mizelor va fi de 500 RON si numai la cote de minim 1.5. 

Exemplu:

Pariul numarul 1: 100 RON pe o cote de 1.8 = castig total de 180 RON

Pariul numarul 2: 180 RON pe o cota de 1.6 = castig total de 270

Pariul numarul 3: 270 RON pe o cota de 1.9 = castig total de 513

Insumand cele 3 mize ajungem la un total de 550 RON (100+180+270). Cotele pe care au fost plasate cele 3 pariuri sunt mai mari de 1.5, asadar in acest moment suma finala de 513 RON nu mai reprezinta bani bonus si se transforma in bani cash pe care clientul ii poate retrage in orice moment sub forma de castig.

Afla care sunt casele de pariuri cu cele mai atractive bonusuri din Romania

Postat de:

NicPopescu
NicPopescu
Managerul siteului
Copy the token