Metode de depunere uzuale


Dezvoltarea continua a mediului online si implicit a pariurilor online, a obligat operatorii sa caute continuu cele mai bune si mai sigure solutii pentru tranzactiile cu bani pe internet. In acest articole va vom prezenta cele mai comune metode de depunere si retragere pe care pariorii le au la dispozitie.


Pariaza online casa de pariuri online a momentului in Romania si incaseaza bonusul la inregistrare!


Cardul de credit/debit

Fara indoiala este cea mai comuna metoda utilizata de catre pariori, beneficiind de multe avantaje.

Exista doua tipuri de carduri: Visa si Mastercard. Recomandarea noastra este sa va indreptati catre un card Visa Electron, intrucat este singurul acceptat in unanimitate de catre operatorii de pariuri online, in timp ce alegand varianta Mastercard, exista anumiti operatori care nu accepta aceasta metoda la retragere.

Tranzactiile prin intermendiul cardurilor de credit/debit gratuite in majoritatea cazurilor. Depunerile in contul dvs de pariuri se vor efectua instant, pentru retrageri insa perioada poate oscila, in functie de operatorul de pariuri si banca la care aveti cardul. Aceasta perioada, in medie, este undeva in jur de 3-5 zile.

Skrill/Neteller 

Poate o metoda la fel de avantajoasa precum cardul de credit/debit este si metoda unui portofel electronic. Prin Skrill si Neteller puteti efectua atat depuneri cat si retrageri intr-un timp foarte scurt. Tot ceea ce va trebuie este un cont deschis pe site-ul acestor servicii de plati. De asemenea, atat Skrill cat si Neteller va pun la dispozitie posibilitatea de a opta si pentru un card fizic, pe care sa il puteti folosi exact in modul in care folositi un card de credit/debit bancar.

Skrill si Neteller reprezinta o metoda acceptata de aproape toate site-urile de pariuri si totodata retragerile prin aceste servicii de plati dureaza pana la 48 ore, desi cei mai multi dintre operatori proceseaza astfel de retrageri intr-un interval de timp mai scurt. Dezavantajul acestei metode este acela ca exista cateva taxe la astfel de tranzactii. Ceea ce ne intereseaza pe noi in mod special, si anume taxele la si de la casele de pariuri, intra in categoria tranzactiilor gratuite. Taxele intervin insa in momentul in care doriti sa faceti o retragere cu cardul dvs Neteller sau Skrill la unul din bancomatele din Romania, sau daca doriti sa faceti un transfer din contul dvs Neteller/Skrill catre un cont curent deschis la o banca.

Daca optati pentru un card Skrill Prepaid Mastercard, urmatoarele operatiuni sunt gratuite: plati la magazine, restaurant sau online, incarcarea contului prin transfer bancar, primire de numerar, extras online si reemitere cod pin.

Pentru cardul Skrill Prepaid Mastercard, veti plati urmatoarele taxe: 10 Euro taxa anuala, comision pentru schimb valutar 2.49% si o taxa de 1.80 Euro pentru retragere bani la ATM.

In cazul Neteller, diferentele intervin la comisionul pentru schimb valutar, care reprezinta 2.95% iar taxa de retragere de la ATM este de 3 GBP.

Pentru detalii suplimentare va sugeram sa vizitati site-urile oficiale ale acestor furnizori de servicii de plata.

Paysafecard

Este o metoda care poate fi folosita doar pentru depuneri in contul dvs de pariuri. In lume exista peste 500.000 de puncte de vanzare, acest mijloc de plata fiind destul de raspandit si in Romania. In mod obisnuit veti gasi Paysafecard la majoritatea terminalelor de plata din tara. Puteti cumpara de la unul din aceste puncte de vanzare un PIN paysafecard in valoare de 25, 50, 100 sau 300. Tot ceea ce trebuie sa faceti apoi este sa introduceti acest PIN de 16 numere in contul dvs de pariuri.

Transfer bancar

In cazul in care din diferite motive nu agreati una dintre metodele amintite mai sus, o alta posibilitate de depunere pe care agentiile de pariul v-o ofera este transferul bancar. Trebuie sa tineti cont insa ca astfel de tranzactii vor dura foarte mult. O depunere in contul de pariuri poate dura intre 2 si 5 zile lucratoare, in timp ce retragerea din contul de pariuri in contul bancar poate dura pana la 10 zile lucratoare.

Depunere fara card la agentii offline

Nu ai card bancar sau nu doresti sa te complici completand datele necesare pentru a efectua un depozit online? Solutia iti este oferita de agentiile de pariuri offline, multe dintre ele permitand sa efectuezi un depozit in contul tau online la respectiva casa de pariuri. Pentru asta trebuie doar sa prezinti buletinul. Un alt avantaj este reprezentat de suma minima de depunere, care este mai mica decat daca ai depune online. In general, aceasta suma este de 10 lei, asa cum intalnim la Fortuna, Casa Pariurilor sau Publicwin.

In mare, acestea ar fi cele mai comune metode utilizate de pariorii din Romania, cu mentiunea ca in acest top conduce detasat metoda cardului de credit/debit. Portofelele electronice, precum Skrill sau Neteller, cartelele preplatite, precum paysafecard, dar si depozitele direct din agentii, sunt, de asemenea, metode sigure si tot mai multa lume se indreapta catre aceste optiuni, data fiind usurinta prin care puteti face depuneri in contul dvs de pariuri. Sigur, inainte de a iti crea cont la o casa de pariuri trebuie sa te interesezi nu doar de metodele de depunere si, implicit, de retragere, ci si de alte aspecte importante, cum ar fi oferta. Majoritatea caselor online dispune de o oferta bogata, cu multe optiuni de pariere.

Pariaza oriunde, oricand la una din casele de pariuri 100% legale din Romania!

***

Pentru a afla suma minima pe care o poti depune la casele de pariuri online din Romania iti recomandam acest articol: https://legalbet.ro/alegerea-editorului/depunerea-minima-la-toate-casele-de-pariuri-online/ 

Copy the token