Pierzi des un bilet la pariuri din cauza unui singur meci? Iata ce poti face

Cu siguranta multi am experimentat senzatia avuta atunci cand pierdem un bilet din cauza unui singur meci. Si atunci ne intrebam ce am putea face pentru a evita ca acest lucru sa se intample. Cunoastem destui pariori aflati la inceput de drum si nu numai care plaseaza un bilet la pariuri si verifica rezultatele a doua zi, sa vada daca au incasat banii. Cand se uita pe rezultate, observa ca un singur meci a lipsit ca biletul lor sa fie castigator. In mod cert, nu asa actioneaza un parior profesionist si nu asa poti combate “ghinionul” de a pierde un bilet pe un singur meci. Deoarece multi numesc asta un ghinion, ci nu o abordare gresita a lor in vederea acelui meci. In cele ce urmeaza vom prezenta cateva sfaturi ca sa nu mai pierzi bilete la agentii de pariuri online pe un singur meci. Urmandu-le, vei vedea ca vei iesi mai castigat pe termen lung decat daca nu ai face nimic pentru a nu mai pierde biletul la un singur meci.

Sfaturi ca sa nu mai pierzi bilete pe un singur meci - Vaneaza promotiile care iti returneaza miza in cazul unui bilet pierdut pe un singur pariu

In ultima vreme tot mai multe case de pariuri din Romania vin cu diverse solutii pentru a te ajuta sa nu mai pierzi atat de frecvent la pariuri. Unele iti ramburseaza miza in cazul unui singur meci pierdut pe bilet. Altele iti ramburseaza miza daca un pariu este pierdut, insa respectivul meci de fotbal s-a incheiat cu scorul de 0-0. Sigur, pentru a fi eligibil pentru rambursare trebuie indeplinite anumite conditii. De asemenea, poti profita de promotiile care iti stabilesc pariul ca fiind castigator de indata ce echipa are la un moment dat in partida un avans de doua goluri/seturi (fotbal/tenis) sau 20 puncte (baschet).  Apoi, chiar daca echipa condusa va intoarce meciul, nu te va mai interesa, deoarece pariul tau este deja castigator. 

Sfaturi ca sa nu mai pierzi bilete pe un singur meci - Orienteaza-te spre bilete tip sistem si cu baze

Pentru a nu mai pierde toata miza de pe bilet atunci cand pierzi un singur meci iti recomandam sa plasezi bilete tip sistem. De acord, in caz ca toate meciurile vor fi castigatoare nu vei obtine intreg castigul pe care l-ai fi putut avea daca jucai un bilet normal. Folosind sistemul vei putea insa castiga chiar daca nu iti va iesi un meci, doua sau chiar mai multe de pe bilet, in functie de sistemul jucat. Este adevarat, daca vei juca niste cote mici pe bilet, castigul va fi nesemnificativ in caz ca nu vor iesi toate meciurile. Te poti intalni cu situatia in care castigul este mai mic ca miza. Cu cat cotele castigatoare vor fi mai mari, cu atat si castigul va fi mai mare, lucru destul de logic, de altfel.

Cum castig un bilet tip sistem?

In functie de numarul de meciuri ales in sistem, exista numeroase variante de castig posibile. Spre exemplu, sa spunem ca plasam un bilet cu 5 meciuri. Aici putem plasa combinatii de 2, 3 sau 4 meciuri. Daca vom alege un sistem 2/5, respectiv 3/5, vom avea 10 combinatii posibile, iar la un sistem 4/5 vom avea 5 combinatii posibile. Pentru ca biletul sa fie castigator, la sistemul 2/5 trebuie ca minim doua meciuri sa fie “verzi”. Pentru 3/5 trebuie ca minim 3 meciuri sa fie castigatoare, pentru ca la 4/5 minim 4 pariuri sa fie castigatoare. Astfel, la ultimul sistem, spre exemplu (4/5) vom avea 5 variante, fiecare continand cate 4 cote. Este vorba despre 1-2-3-4, 1-2-3-5, 1-2-4-5, 1-3-4-5 si  2-3-4-5. 

Castigul se calculeaza mai simplu decat ar putea parea la prima vedere. Astfel, daca am plasat o miza de 100 lei pe bilet, o impartim la 5 (numarul de pariuri de pe bilet), suma rezultata (20 lei) inmultind-o cu acele cote ale pariurilor castigatoare. Sigur, pentru un castig trebuie ca minim 4 dintre evenimente sa fie castigatoare. Daca am castigat toate cele 5 evenimente, vom castiga suma rezultata din adunarea celor 5 variante mai sus mentionate.

Ce este acela un bilet cu baze?

Poti castiga chiar daca nu iti vor iesi unul, doua sau mai multe meciuri nu doar plasand bilete tip sistem, ci plasand si bilete cu baze. Vom pastra exemplul de mai sus, in care spuneam ca luam 5 meciuri. Vom alege doua meciuri cu baza dintre cele 5. Acestea trebuie sa fie neaparat castigatoare pentru ca biletul sa fie, la randul lui, castigator. De asemenea, si la biletul cu baze suntem nevoiti sa plasam pariuri tip sistem. Urmand exemplul de mai sus, vom avea 3 pariuri care pot fi combinate in sistem (cele pe care nu le-am selectat ca baza). Biletul va fi “verde” daca vor iesi cele doua baze, dar si minim unul sau doua meciuri din celelalte 3, in functie de sistemul ales. Evident, cu cat vor iesi mai multe evenimente dintre cele 3, cu atat castigul tau va fi mai mare. 

Sfaturi ca sa nu mai pierzi bilete pe un singur meci - Foloseste optunea “Cash Out” sau contra la pariuri

De asemenea, pentru a elimina riscul pierderii unui bilet din cauza ultimului eveniment foloseste optiunea “Cash Out”. Aproape toate casele de pariuri online dispun de aceasta optiune, una care se gaseste in partea de jos a biletului de pariere. Pentru asta ar trebui sa actionezi imediat dupa  incheierea penultimei partide de pe bilet. Preferabil ar fi ca, dupa ce vei inchide pariul folosind optiunea Cash Out, sa nu mai urmaresti si ultimul meci de pe bilet. Astfel, eviti eventualul regret de a folosi optiunea in cazul in care selectia ar fi castigatoare.

Daca, din diverse motive, nu exista optiunea de Cash Out pentru acel bilet, iti recomandam sa plasezi o contra. De asemenea, poti plasa contra si daca te nemultumeste valoarea Cash Outului.  A plasa o contra inseamna ca, in cazul ultimului/ultimelor evenimente sa pariezi opusul selectiei de pe bilet, astfel incat sa acoperi toate variantele de castig. Spre exemplu, daca pe bilet ai mizat ca oaspetii vor castiga partida (2), contra la pariuri spune ca gazdele nu vor pierde partida (1X). Ai grija ca in cazul in care vei alege aceasta varianta, castigul sa fie aproximativ acelasi cu cel de pe bilet. Daca se poate acest lucru astfel incat profitul sa fie multumitor indiferent de rezultatul acelei partide, atunci poti opta pentru o contra la pariuri.

Copy the token