Cinci greseli comise frecvent de pariori cand plaseaza pariuri live

Pariurile live sunt destul de tentante, mai ales in cazul in care dorim un profit mare intr-un timp cat mai scurt. La fel sunt si jocurile de cazino sau sporturile virtuale, insa, spre deosebire de acestea, la pariurile live pe evenimente sportive rezultatul nu este influentat de soft. Este adevarat, pariurile live iti pot aduce un castig destul de mare intr-un interval scurt de timp. Trebuie sa admitem insa ca de cele mai multe ori cei care plaseaza pariuri live ajung sa piarda intreaga banca sau mare parte din ea intr-un interval la fel de scurt de timp. Mai jos vom enumera cele mai intalnite greseli comise la pariurile live. Bine ar fi daca nu am comite niciuna din aceste greseli. Sunt anumite situatii insa in care fortam mai mult decat este cazul, iar asta poate avea consecinte fatale. 

Greseli comise la plasarea pariurilor live - Jucatul la recuperare

Este probabil cea mai frecventa greseala intalnita la cei care mizeaza live si nu ne referim aici doar la pariorii fara prea multa experienta in domeniu. Jucatul la recuperare il intalnim atunci cand pierdem o mare parte din depozitul initial sau din banca avuta cu doar cateva zile/ore in urma. Din dorinta de a recupera cat mai repede suma pierduta vom plasa pariuri live in mod haotic, fara o analiza in prealabil sau cu una destul de sumara. 

Poate primul pariu live pe care il vei juca la recuperare il vei analiza destul de bine. In cazul in care vei pierde pariul insa, este foarte probabil sa nu mai gandesti limpede si sa comiti greseala dupa greseala. Exista zile in care esti inspirat si zile in care esti mai putin inspirat. Daca te afli intr-una din zilele in care esti mai putin inspirat, este foarte important sa constientizezi din timp asta. Opreste-te, asadar, din pariat in acea zi si revino ziua urmatoare, cand vei avea un moral mai bun. Nu degeaba se spune ca noaptea este un sfetnic bun. 

Greseli comise la plasarea pariurilor live - Analiza in graba a meciurilor

Actiunea la pariurile live se petrece de cele mai multe ori destul de repede, mai ales daca vorbim de sporturi precum tenis, volei sau handbal. In consecinta, cotele se schimba de multe ori, iar tu esti tentat sa plasezi cat mai repede pariul, pentru a prinde o cota buna. Asta inseamna o analiza superficiala a echipelor din meciul pe care urmeaza sa pariezI. In unele cazuri, acea analiza poate sa nu existe deloc, iar tu sa te bazezi doar pe instinct. Uneori este bine sa iti urmezi instinctul, insa asta poate avea urmari destul de grave. Asta mai ales daca ne referim la un domeniu precum pariurile sportive.

Greseli comise la plasarea pariurilor live - Goliath nu il invinge intotdeauna pe David

Nu putini dintre cei care plaseaza pariuri live se ghideaza doar dupa numele echipelor. Cand vad un meci intre o echipa galonata si una modesta, acestia nu analizeaza performantele recente ale echipelor sau alte detalii importante care stau la baza analizarii unui meci de fotbal si nu numai. In consecinta, mizeaza pe echipa/jucatorul mai bine cotat, mai ales cand acesta nu se afla la conducere. Asta deoarece atunci este mai mare cota ca el sa invinga. Multi se gandesc in acel moment ca raportul de forte dintre cei doi oponenti este prea mare si ca sportivul/echipa mai galonata va intoarce scorul. Doar ca nu de putine ori nu se intampla asta, iar in acele momente vei regreta ca nu ai analizat partida inainte.

Greseli comise la plasarea pariurilor live - Plasarea de pariuri pe meciuri care nu sunt in transmisiune directa

Un aspect mai important decat poate parea la prima vedere il reprezinta parierea pe meciurile pe care sa le putem vedea. Multe case de pariuri online de top iti ofera posibilitatea de a vedea meciul dorit in transmisiune directa. Chiar daca acea casa de pariuri ne tine mereu la curent cu rezultatul, vizionarea partidei te poate ajuta mult sa iei o decizie cu privire la pariul ce vrei sa il plasezi. Avand posibilitatea de a vedea meciul in transmisiune directa poti vedea nu doar desfasurarea rezultatului, ci si desfasurarea jocului. Astfel, poti plasa un alt pariu decat daca ai fi plasat fara sa vezi meciul in transmisiune directa. Alternativ, poti inchide pariul daca vezi ca echipa/jucatorul tau favorit este in avantaj, sa spunem, dar nu trece printr-o perioada prea buna in meci. 

Greseli comise la plasarea pariurilor live - Plasarea unui pariu tip all-in

Un parior profesionist nu pariaza nicodata un pariu de tip all-in decat daca vrea sa experimentezez ceva. In acele rare cazuri, banca de start este una modesta. Este cunoscut faptul ca o cota la pariuri live este mai inselatoare decat una la pariuri pre-live. De ce? Deoarece fluctuatia cotelor depinde de forma echipei/jucatorului din acel moment. Prin urmare, este posibil ca un jucator/ o echipa care are o cota foarte mica la un moment dat sa fi plecat cu a doua sansa in meci. Iar atunci lucrurile pot deveni foarte periculoase, oricand sportivul ce are o cota foarte mica la live putand suferi o cadere in joc. 

Aici nu ne referim doar la pariurile pe victoria unui oponent, ci si pe alte tipuri de pariu care favorizeaza un anumit jucator. Multe dintre casele de pariuri de top au o oferta live foarte bogata, iar asta poate fi o arma cu doua taisuri. Nu de putine ori am vazut o selectie live care sa aiba cota sub 1.1, iar in 3 minute sa se petreaca un eveniment care sa ii creasca mult cota. Astfel, un pariu all-in relativ sigur, cu o cota de 1.1, se poate transforma intr-un pariu all-in cu o cota peste 2.00. Iar in acel moment cu siguranta te vor trece transpiratiile. 


Copy the token