Top 3 case pariuri online ce ofera live chat

Inainte de a ne inscrie la o casa pariuri online trebuie sa ne asiguram ca aceasta dispune de toate facilitatile pe care ni le dorim.
 

De ce este atat de important live chatul?


Printre acestea includem si functia de live chat, careia nu multa lume ii acorda o importanta majora inainte de inregistrare. Altfel spus, utilizatorii se pot lipsi de acea functie, atata timp cat celelalte servicii se afla la un nivel ridicat. Sigur, o casa de pariuri ideala ar fi aceea in care sa nu ai nevoie de live chat pentru a adresa diferite intrebari operatorilor cu privire la contul tau, la promotii etc.. Asta fiindca te astepti ca acea casa sa iti valideze pariul imediat dupa ce partida respectiva s-a terminat, indiferent cat de necunoscuta ar fi. In cazul unei promotii, te astepti, de asemenea, sa nu fie probleme de comunicare, iar toti termenii acesteia sa fie foarte clari, astfel incat sa nu ai niciun dubiu cu privire la eligibilitate sau la rulajul bonusului.
 
In majoritatea cazurilor asta se intampla, insa mai sunt si situatii nedorite, destul de rare, ce-i drept, in care pariurile sunt validate cu o intarziere destul de mare, sunt validate gresit, promotiile nu sunt pe intelesul tuturor sau orice alta situatie care tine de acea casa de pariuri. In acele momente ai da orice sa obtii cat mai repede o rezolvare la problema ta, operatorii fiind cei care stiu, sau ar trebui sa stie raspunsul la toate intrebarile legate de acea casa online.
Sursa foto: www.harveynorman.com.au

In mod normal pretentiile noastre de la operatorii de live chat sunt cu atat mai mari cu cat casa online este mai cunoscuta. Sigur, este greu sa faci un top al acelor case pariuri online ce ofera live chat, avand in vedere ca operatorii sunt in numar mare, fiecare avand o anumita pregatire (mai buna sau mai proasta), existand riscul unei doze de subiectivism, in functie de experienta avuta.
 
Casa de pariuri  care a castigat insa in nenumarate randuri titlul de cel mai bun site in relatia cu clientii este Unibet (click aici pentru recenzie). Acest aspect contribuie si el la faptul ca Unibet este cel mai bine vazuta casa online de catre utilizatorii romani. Evident, avem si operatori romani, programul lor zilnic de lucru incepand la 12:00, incheindu-se la 00:00. In afara acestor ore live chatul este disponibil in engleza. Aici operatorii sunt bine pregatiti, timpul mediu al unei convorbiri operator-client fiind de doua minute si jumatate.

Alti operatori bine pregatiti se afla la casa de pariuri Netbet (click aici pentru recenzie), care a castigat si ea titlul de cel mai bun operator in urma cu doi ani. Programul zilnic al operatorilor acestei case incepe la 10:00 si se incheie la 23:00. Aici se gasesc doar operatori romani.
 
Alta casa pariuri online ce ofera live chat este Betfair (click aici pentru recenzie). Daca pana sa obtina licenta pentru Romania aceasta dispunea doar de live chat in limba engleza, acum avem si operatori romani care sa ne raspunda la intrebari. Din cate am aflat si de la alti pariori care au folosit serviciul de live chat, operatorii sunt prompti si bine informati, gata oricand sa raspunda tuturor intrebarilor. Nu ar fi exclus ca in scurt timp Betfair sa obtina titlul de cel mai bun suport.