De ce sa-ti deschizi cont la mai multe case pariuri online

Fiind la inceput de drum in pariurile online, multi utilizatori isi deschid cont la mai multe case de pariuri in special pentru a obtine bonusurile de inregistrare, dar si pentru a observa cat de bogata este oferta. Apoi acestia se axeaza pe casa de pariuri care se pliaza cel mai bine pe gusturile lor.
 
In prezent nu exista casa online de top care sa nu dispuna de o oferta bogata in ceea ce priveste pariurile, fie ca ne referim la numarul de sporturi prezentate sau la numarul de optiuni propuse pentru un meci. Astfel, putem foarte bine sa ne deschidem cont, daca nu avem si sa efectuam un depozit la mai multe case online, nu doar la una.
 
In acest articol puteti afla care case de pariuri dispun de cea mai bogata oferta >>>
 

1. Profita de cele mai mari cote pentru o anumita optiune


Cel mai intalnit argument pentru care utilizatorii plaseaza in paralel pariuri la mai multe case pariuri online este acela al cotelor. Astfel, poti compara cotele de la acele case pentru optiunea aleasa de tine, avand posibilitatea de a plasa pariul la cea mai mare cota oferita. In fond, de ce sa te multumesti cu o cota mica daca ai putea castiga mai mult? In lumea pariurilor, un castig mai mare conteaza foarte mult, mai ales ca stim ca, mai devreme sau mai tarziu, ne vom confrunta si cu pierderi.
 

2. Foloseste cate o strategie la fiecare casa de pariuri


Probabil ai auzit de multe ori utilizatori care lauda o anumita strategie de pariuri, afirmand ca au castigat sume de bani importante cu ajutorul ei. Pe net poti gasi, de asemenea, multe strategii ce pot fi aplicate la pariuri, insa nu toate sunt de succes.
 
O lista in care gasesti cele mai populare strategii poate fi vizualizata aici >>>
 
La inceputul unei luni poti efectua depozite la mai multe case de pariuri, ideal fiind sa depozitezi aceeasi suma la fiecare dintre ele. Pentru a te convinge de profitabilitatea unei strategii trebuie sa o incerci, fiindca in teorie toate strategiile sunt bune, insa nu intotdeauna si in practica. Astfel, incepe o strategie la inceputul lunii si nu te abate de la ea oricat de tentat ai fi. De asemenea, este important sa-ti notezi intr-un document Excel, spre exemplu, fiecare pas al acelei strategii, pentru a ii putea aduce imbunatatiri pe viitor.
 
La sfarsitul acelei luni vei trage linie, putand observa care dintre strategii ti-a adus cele mai multe beneficii, succesul ei fiind constatat dupa suma de bani avuta in contul acelei case de pariuri. Inainte de a te decide asupra strategiei cea mai profitabila, recomandam sa plasezi aceleasi strategii pentru inca minim doua luni. Astfel iti vei putea da seama daca strategia care ti-a creat initial cel mai mare profit chiar este cea mai buna sau daca totul a fost doar un foc de paie.
 

3. Plasarea unui pariu in functie de incredere


Cu totii am plasat la un moment dat si pariuri in care am avut mai putina incredere, cota mare sau poate un feeling de moment facandu-ne sa le alegem.  Poate ca, intr-adevar, ne pricepem sa plasam pariuri cu risc mare, insa daca nu vom tine o evidenta a lor, acestea se vor amesteca printre pariurile pierdute, creandu-ne impresia ca asumarea unor riscuri atat de mari nu a fost o idee prea buna.
 
Evidenta fiecarui pariu o putem tine intr-un document Excel, insa la fel de bine putem folosi si casele de pariuri pe post de Excel. Astfel, daca din oferta zilnica ochim mai multe pariuri, insa nu toate ni se par 100% sigure, ne putem face un top, plasand cate un pariu la o casa de pariuri, in functie de riscul asumat. Asadar, la o casa vom miza pe un pariu in care avem o incredere scazuta, la o alta vom plasa pariul in care increderea este ceva mai ridicata si tot asa.
 
Chiar daca la inceput avem impresia ca toate pronosticurile alese de noi au sanse egale de reusita, cand le asternem pe hartie si ne vom uita pe statistici, vom descoperi ca nu este asa. Prin urmare, ne-ar fi destul de usor sa alcatuim un top al sigurantei pariurilor folosindu-ne de statistici. Sigur, toate ar trebui sa aiba sanse mari de reusita, fiindca de asta le-am ales, insa anumite pariuri ni se vor parea mai sigure decat celelalte,  mai ales dupa consultarea statisticilor.
 

Concluzii

 
  • Poti miza simultan la mai multe case de pariuri online nu doar pentru a obtine bonusul de inregistrare, ci si din alte motive
  • Avand un cont la mai multe case, ai posibilitatea de a alege cea mai mare cota a variantei pe care doresti sa o plasezi
  • De asemenea, poti testa strategii care ti se par interesante, pentru ca la finele unui interval ales sa decizi care a fost mai profitabila
  • Poti plasa pariuri la mai multe case online in functie de increderea avuta intr-un pronostic
 
Sursa foto Feat.: www.blueworldgardener.co.uk