Top 5 case pariuri online cu cea mai bogata oferta

Cand vine vorba despre oferta de pariuri, toate casele online care se respecta ar trebui sa afiseze pariuri pentru minim 25 sporturi, chiar daca acestea nu sunt prea populare.

Urmatoarea treapta este aceea de a afla cate optiuni de pariuri ofera acea casa pentru un eveniment de fotbal, tenis, baschet etc. In general, casele online care au o oferta pre-live bogata au si una live la fel, daca nu poate chiar mai atractiva. Este cazul caselor de pariuri 888sport (click aici pentru recenzie) si Unibet (click aici pentru recenzie). Vorbind strict despre oferta, aceasta este identica la ambele casele de pariuri, cea de la 888sport avand doua sau trei optiuni in plus la majoritatea evenimentelor. Interfata este si ea asemanatoare, singura diferenta notabila dintre cele doua fiind aceea ca Unibet ofera transmisiuni live.
 

Optiunile de pariere privind campionatele de top din Europa sunt de aproximativ 1 500 pe etapa, in cazul Premier  League depasind chiar 2 000. In Champions League avem aproximativ 2 000 optiuni, in vreme ce in Europa  League depasim 2 500. Campionatele de mana a doua atat din Europa, cat si din lume, au de obicei peste 300 optiuni de pariere. Cat despre alte sporturi importante, oferta pre-live este la fel de bogata ca la alte case pariuri online de top, deseori cea live oferind mai multe optiuni de pariere. Spre exemplu, la tenis live avem aproximativ 50 pariuri chiar si pentru un meci din turnee ITF.
 

Urmatoarea in topul caselor de pariuri care au cea mai bogata oferta, in opinia noastra, este Netbet (click aici pentru recenzie). Aici avem peste 100 optiuni de pariuri pre-live pentru campionatele de top in fotbalul european, insa si pentru cateva de mana a doua. In ceea ce priveste optiunile privind pariurile live, acestea sunt mai putine, neobservandu-se insa prea tare acest aspect. Ramanand la pariurile live, sa spunem ca Netbet are cea mai vasta oferta. Aceasta, impreuna cu interfata oferita, una usor de manevrat, dar si cu transmisiunile directe, in numar destul de mare, ne fac sa plasam Netbet in topul caselor de pariuri cu oferta live.
 

Apropo de transmisiunile in direct, un alt lucru pe care il apreciem si pe care nu il gasim la multe case de pariuri, este acela ca vom sti inca de la inceputul zilei/al weekendului ce meciuri vor fi transmise la Netbet, in dreptul meciului respectiv in meniul de pariere aparand desenata optiunea ‘’TV’’. Netbet nu putem spune ca exceleaza in ceea ce priveste pariurile pre-live privind tenisul, cele live fiind in jur de 15 la majoritatea turneelor ATP. In cazul meciurilor importante sau ale turneelor importante acesta poate fi chiar si de 50.

Case de pariuri cu oferta bogata sunt multe, insa cele trei ne-au impresionat placut. Alte doua case care ne-ar face sa deschidem un cont privind oferta lor de pariuri sunt nou-aparuta in mediul online Betano (click aici pentru recenzie), insa si mult mai cunoscuta Sportingbet (click aici pentru recenzie). Betano are o oferta destul de bogata atat pre-live, cat si live, in ceea ce priveste evenimentele si ligile importante din sport.  De asemenea, acestea sunt grupate pe categorii (Sub/Peste, goluri, pauza, handicap etc. ), fiindu-ne, astfel, usor sa gasim optiunea pe care o cautam. Cat priveste ligile mai putin importante din fotbal, oferta de pariuri pentru un eveniment ramane una bogata, unele astfel de partide avand chiar mai mult de 100 pariuri.
 

Sa spunem ca si alte sporturi beneficiaza de o multime de pariuri la casa online Betano. In ceea ce priveste transmisiunile live, aceasta casa de pariuri ofera destul de multe. Sincer, privind strict oferta de pariuri, poate ca Betano merita sa fie pe podium in topul nostru, insa tocmai faptul ca se afla la inceput in mediul online ne-a facut sa fim reticenti. De asemenea, faptul ca aceasta nu beneficiaza de pariuri antepost ne dezamageste oarecum, insa daca va continua pe aceasta linie sau chiar isi va imbunatati oferta, credem ca Betano va intrece in popularitate cateva case online de varf.
 

Cat despre Sportingbet, casa de pariuri de nivel mondial sau, cel putin, european, aceasta ofera, in general, peste 150 optiuni de pariu pentru ligile fotbalistice de top. Intr-o etapa din campionatele de mana a doua Sportingbet ofera, in general, peste 200 pariuri. In rest, oferta nu este chiar atat de bogata de cand casa de pariuri a obtinut licenta pe 10 ani pentru Romania. Sa spunem insa si ca Sportingbet ofera multe transmisiuni sportive, insa, la fel ca Betano, nu dispune de pariuri antepost.
 

Concluzii


Aproape toate casele de pariuri care au obtinut licenta pentru Romania dispun de transmisiuni sportive. Ne surprinde neplacut ca 888sport, desi dispune de o oferta bogata de pariuri, nu beneficiaza de transmisiuni. Dintre cele 5 case de pariuri mentionate mai sus, singurele care nu ofera pariuri antepost (pe termen lung) sunt Betano si Sportingbet. Daca Betano va oferi si acest tip de pariuri, probabil va fi si mai apreciata de catre pariorii din Romania. In schimb, oferta  celor de la Sportingbet a luat-o pe o panta descendenta de cand a luat licenta pe 10 ani.