Bonus dublu Fortuna – de ce ne place asta si de ce nu

ATENTIE! "Bonus dublu" se poate juca acum si online la Fortuna, in conditii excelenteV-am pregatit un articol special despre aceasta noua optiune minunata, numita acum "multiplicatorul de cote".

Fortuna este o casa de pariuri de traditie, infiintata inca din anul 1990 in Cehia, care si-a capatat in timp renumele de cel mai important operator de pariuri sportive din Europa Centrala.

La Fortuna poti juca atat online cat si in agentiile de pariuri clasice, stradale, la care si eu ma mai intorc din cand in cand, cu nostalgie. 

Ideea de a scrie acest articol mi-a fost inspirata de un tip de vreo 60 de ani care tocmai retrasese cu mandrie, chiar sub nasul meu, o suma de aproape 6000 de lei castigata cu un bilet “bonus dublu”.

Mi s-a parut interesant sa scriu despre acest bonus, care nu este chiar nou, dar care a capatat noi valente in ochii mei cand am realizat cat este de popular inca ( este evident ca in jurul castigatorului se facuse “roata” de chibiti interesati de ce si cum jucase fericitul parior sau, mai ales, daca face cinste cu o bere).

 Regulamentul bonusului dublu Fortuna

Iata regulile pe care trebuie sa le indeplineasca un bilet jucat la casa de pariuri Fortuna, in mediul offline, pentru a beneficia de “bonus dublu” :

 • Miza minima pe bilet trebuie sa fie de minim 2 lei;
 • Pe bilet trebuie sa existe minim 20 de evenimente care sa respecte conditia de mai jos ;
 • Cota fiecarui eveniment de pe bilet sa fie de minim 1.25;
 • Daca unul sau mai multe evenimente de pe bilet primesc cota 1.00, veti beneficia de “bonus dublu” doar daca pe bilet raman cel putin 20 evenimente de cote minim 1,25 ;
 • Biletul trebuie sa fie castigator, fireste, e la mintea cocosului asta.  Ar trebui, asadar, ca toate evenimentele de pe bilet sa fie castigatoare. Cititi, totusi, mai jos ce trebuie sa faceti pentru a beneficia de bonusul “pariu sansa”;
 • Pe bilet se pot juca si optiunile FORTUNA PLUS (evenimente ale caror cote pentru favoriti  vor fi marite daca pariorul adauga pe bilet intre 3 si 20 evenimente de cote minim 1.10)  si FORTUNA EXTRA ( evenimente zilnice ce au cote marite fata de oferta curenta) ;

Castigul maxim pe un bilet “bonus dublu” nu poate depasi suma de 600.000 lei.

Acest tip de bonus nu se acorda in cazul biletelor combinate ( sistem).

Cat castigi la bonus dublu ?

La “bonus dublu” poti castiga practic dublul profitului eventual de pe bilet, ca de-aia se cheama bonus dublu.

Acesta se calculeaza dupa formula: miza X (ori) cota finala – (minus) miza. Acesta suma  se adauga la castigul potential initial al biletului, dublandu-i practic valoarea.


 

Mici ponturi pentru cei ce joaca “bonus dublu”

 • Cota minima a unui meci jucat pe biletul bonus dublu este 1,25 , asa am vazut in regulament.

Insa, dupa cum am scris in articolul dedicat “ pariului sansa” de la Fortuna, daca avem pe un bilet minim 11 evenimente de cota cel putin 1.30, putem beneficia de bonusul “pariu sansa”.

Asadar, concluzia pe care o tragem este ca e bine sa jucati “bonus dublu” cu  meciuri de cote minim 1.30, pentru a beneficia de “ pariul sansa” ( daca pierdeti un meci, aveti parte, totusi, de 10% din castigul eventual al biletului calculat fara cota meciului pierdut).

 • Fiti foarte atenti, va rog, la “bonus dublu” sunt foarte multe meciuri pe bilet si riscul asumat este pe masura ( recunosc ca mie de asta nu prea imi place, nu se “muleaza” pe profilul meu de risc) ;
 • Aceasta este o optiune pentru zilele in care avem o baza de date de meciuri bogata, asa cum sunt weekend-urile cu partide din campionatele puternice ale Europei, sau zilele in care se joaca in Champions League sau Europa League ;
 • Va indemn sa jucati meciuri cat se poate de sigure pe bilet, cat mai aproape de acea cota de 1.30 pe care am stabilit ca e bine sa o avem pe bilet.
 • Nu va sfatuim sa jucati “bonus dublu” foarte des, ci doar o data sau de doua ori pe luna,  pentru satisfacerea unui hobby, atunci cand aria de selectie a evenimentelor este una foarte generoasa.  
 •  Pentru alegerile zilnice va propunem ponturile single sau biletele zilei construite cu atentie si responsabilitate ce catre tipsterii Legalbet.  

Platforma online a casei de pariuri Fortuna a fost recent imbunatatita iar intr-un articol urmator va vom prezenta noile facilitati si bonusuri de pariere in mediul online de la aceasta casa de pariuri.

Pentru a va starni curiozitatea, va voi spune doar ca cei care  deschid conturi noi  Fortuna beneficiaza de o oferta cashback de maxim 300 lei la plasarea primului pariu. 

Foarte interesant si atractiv totodata este faptul ca daca pierdeti primul pariu plasat primiti inapoi miza pariata, aceasta suma putand fi chiar retrasa.

Nu uitati, daca aveti nelamuriri legate de pariurile sportive, apelati la ghidul nostru special intocmit pentru voi  sau puneti intrebari, fara retineri, in comentarii la articole.