Bonus si promotii fantastice la Fortuna, odata cu lansarea noului site

Dupa cum probabil ai sesizat, de ceva timp casa de pariuri online Fortuna si-a schimbat platforma, cea noua parand mai tentanta. Cand spunem asta ne referim nu doar la diversitatea ofertei de pariuri, ci si la cele cateva promotii si bonusuri oferite de Fortuna.

5be96598992b9_1542022552.jpg

Bonus Fortuna bet de bun venit 

Printre primele aspecte care ii sar in ochi utilizatorului cand deschide site-ul Fortuna se afla bonusul de inregistrare. Trebuie punctat ca Fortuna Bet este singura casa de pariuri care iti ofera bonusul de bun venit ca bani cash, fara conditii de rulaj. Concret, vorbim despre un pariu fara risc de 50% pana la 300 lei.

Fortuna bonus de bun venit - mecanica promotiei

Asta inseamna ca daca primul tau pariu efectuat pe site-ul Fortuna pe un eveniment sportiv este necastigator 50% din miza ti se va rambursa, pana la 300 lei, neexistand conditii de rulare bonus. Pentru a beneficia de acest bonus de bun venit Fortuna nu trebuie sa introduci niciun promo code (cod promotional Fortuna). Conform unor sondaje, Fortuna este cea mai apreciata casa de pariuri din Romania datorita ofertei bogate si a nenumaratelor bonusuri si promotii despre care vom vorbi in continuare. 

Ofera Fortuna Bet si un bonus fara depunere pentru clienti noi? Citeste mai departe si afla raspunsul la aceasta intrebare care este pe buzele multor pariori...

Efortuna bonus si promotii la pariuri sportive pentru clientii actuali 

In afara pariului fara risc gasit la bonusul de inregistrare, Fortuna dispune si de alte tipuri de bonusuri. Acestea vor fi prezentate pe site sub forma de cote marite, multiplicator de cote, functia Fortuna Plus, functia Expert si functia Lucky Loser.

  • Cotele marite sunt oferite pe evenimente mai importante, aflandu-se intr-o sectiune separata, pentru a fi depistate usor.
  • Multiplicatorul de cote te va surprinde, putandu-ti creste cu un anumit procent castigul posibil de pe bilet.
  • Datorita functiei Fortuna Plus cota pe o echipa favorita sau un jucator favorit e cu atat mai mare cu cat ai mai multe selectii pe respectivul bilet.
  • Pariul Expert iti propune o selectie de evenimente din diferite competitii, din care tu trebuie sa selectezi minim 5 si sa alegi pronosticurile. Daca toate ponturile tale sunt corecte poti beneficia de bonusul „Expert”, care se adauga la bilet sub forma de cota.
  • Functia „Lucky Loser” iti returneaza in cont de zece ori miza jucata daca un singur eveniment de pe bilet este necastigator. Pentru asta trebuie ca biletul sa aiba minim 4 evenimente, iar cota totala sa fie mai mare de 200.0 si cota fiecarui eveniment sa nu fie mai mare de 5.00.

Bonus Fortuna Cazino: Cel mai mare pachet de bun venit la cazino

La Fortuna nu intalnim insa bonusuri si promotii doar pentru pariuri sportive, ci si pentru cazino. Astfel, bonusul de bun venit la Fortuna Casino este de maxim 2 000 lei, ca urmare a primelor 3 depuneri si poti intra in posesia lui prin intermediul unui cod bonus. Pentru a primi bonusurile trebuie sa introduci un singur cod promotional Fortuna. Este vorba despre „Fortuna1”. Pentru celelalte doua depozite nu mai sunt necesare coduri promotionale. La prima depunere procentul bonusului este de 100% pana la 800 lei, la a doua vorbim de 150% pana la 600 lei, iar la a treia depunere procentul este de 200% pana la 600 lei.

Bonus dublu Fortuna – doar in agentii

Desi nu face obiectul acestui articol, in care am mentionat pana acum doar promotii si bonusuri online, trebuie totusi macar sa amintim de aceasta oferta care este la mare cautare printre cei ce pariaza la agentii stradale. Nu putini ne-au intrebat daca Fortuna ofera posibilitatea de a juca bilet bonus dublu si in varianta online, insa din pacate momentan nu avem aceasta optiune.

Daca totusi ai drum la o agentie stradala Fortuna si vrei sa pariezi cu bonus dublu, trebuie sa stii ca pentru beneficia de aceasta promotie biletul trebuie sa indeplineasca cumulativ mai multe conditii:

  • Evident, sa fie castigator
  • Miza minima, inclusiv taxe, 2 lei
  • Minim 20 evenimente pe bilet, cu o cota minima pe selectie de 1.25
  • Daca se acorda cota 1 vreuneia din aceste selectii, trebuie sa ramana pe bilet minim 20 de evenimente cu o cota de minim 1.25

Bonusul sublu se raporteaza la castigurile nete (miza nu este inclusa) si va fi afisat pe biletul de pariui la castigul potential.

Suntem de parere ca doar pentru aceasta promotie nu se merita sa jucati la agentii stradale, avantajele pariurilor online fiind deja bine cunoscute si acceptate de toti pariorii. Lasand la o parte acea taxa pe care o platesti pentru fiecare pariu plasat la agentii stradale, si pe care nu o vei plati pariind online, site-ul de pariuri online efortuna.ro vine cu o multime de alte beneficii comparativ cu agentiile offline, iar in fruntea listei se afla, sigur, confortul de a paria oriunde, oricand, nefiind legal de o anumita agentie. 

Bonus fara depunere la Fortuna? 

Multi pariori ne-au intrebat daca ofera Fortuna bonus fara depunere si pe aceasta cale vom raspunde tuturor - nu exista momentan un astfel de bonus la efortuna.ro, poate pe viitor. Sunt case de pariuri online in Romania care ofera bonus fara depunere (afla din acest articol care sunt acestea) si chiar va recomandam sa profitati de aceste bonusuri, insa sfatul nostru este sa luati in calcul mai multe aspecte atunci cand alegeti o casa de pariuri, nu doar bonusurile gratuite. 

Totusi, oferta de bun venit la Fortuna este una de nerefuzat, consideram noi, intrucat ai posibilitatea de a testa produsul gratuit - te inregistrezi, faci o depunere, plasezi un pariu iar daca pariul este pierzator, ai banii inapoi CASH.

Inregistreaza-te acum la Fortuna si primul pariu este fara niciun risc!