Bonusul dublu Fortuna nu se mai combina cu pariul sansa

Fericirea deplina a pariorilor pasionati de bonusul dublu Fortuna jucat in mediul online a durat destul de putina vreme. Ea a fost cumva stirbita de masura de ultima ora luata de cei de la casa de pariuri Fortuna.

Care era oferta bonus dublu Fortuna

Anuntam cu surle si trambite ca bonusul dublu este valabil si in mediul online, ceea ce e foarte adevarat. Cota minima a meciurilor ce trebuie jucate pe bilet este de 1.20, ceea ce este foarte rezonabil. In plus, inainte puteam beneficia si de "pariu sansa", daca aveam pe bilet o cota mai mare de 100, ceea ce era minunat.

Recunosc ca, plin de entuziasm, am jucat la inceputul lunii mai cateva bilete bonus dublu, sa vad cum sta treaba. Bineinteles ca am pierdut la 2,3, 4 meciuri, asa se intampla in cele mai multe cazuri, dar oferta era demna de incercat.

Care este acum oferta bonus dublu Fortuna

Ei bine, iata noua veste, nu prea e placuta pentru pariori:

 La pariurile plasate in mediul online, bonusul dublu Fortuna nu mai poate fi combinat cu promotia "lucky- loser" sau cu "pariul-sansa", asa cum e mai cunoscut in limbajul parioristic.

Am vrut sa profit de meciurile minunate de tenis din turneul de la Roma si sa incerc un bilet bonus dublu care sa aiba cota mai mare de 100, pentru a beneficia si de pariul sansa.

In momentul in care cota de pe bilet a depasit borna 100, statusul biletului s-a schimbat din AKO in lucky-loser, ceea ce era foarte firesc si atragator totodata.

In momentul in care am selectat insa cota 2, pentru a beneficia de "bonus dublu", statusul biletului a trecut din nou la AKO ( a se vedea mai jos), ceea ce inseamna ca biletul meu nu beneficiaza de optiunea "lucky loser".

Am luat legatura cu baietii de la "relatii cu clientii" si mi s-a spus ca cele doua bonusuri, "bonus dublu" si "lucky-loser" nu se mai combina. Am mai aflat ca e o hotarare a departamentului abilitat si, lucru foarte interesant, ca cele doua bonusuri nu trebuiau sa fie valabile impreuna inca de la inceputul campaniei bonus dublu in mediul online.

Asta e, ne-am jucat in mediul online cu "bonusul dublu" combinat cu "pariul sansa" de la Fortuna, doar o saptamana-doua.

Cum jucam acum bonus dublu

De acum incolo, in mediul online, la Fortuna, jucam ori doar bonus dublu, ori doar "lucky loser", fara dublarea castigului, atunci cand avem cote cumulate de peste 100 pe bilet.

Si inca un lucru important, de care putem profita la casa de pariuri Fortuna si pe care nu l-ati luat, poate, in calcul: folositi toti coeficientii pe care ni-i ofera, cu generozitate, "multiplicatorul de cote", chiar si pe cel minim, de 5%, pentru situatia in care avem cinci meciuri pe bilet. 

Nu trebuie sa punem neaparat 20 de meciuri pe bilet pentru a beneficia de cote mai bune, prin folosirea "multiplicatorului de cote".

Nu fiti tristi in legatura cu situatia bonusului dublu, sa privim partea buna a lucrurilor: acesta e un indemn in plus de a juca single sau putine, foarte putine meciuri pe bilet! 

Va asteptam in continuare alaturi de noi, aici gasiti permanent noutati despre bonusurile si promotiile caselor de pariuri. Ne vom mai juca bonus dublu din cand in cand, sa stiti, chiar si fara pariu sansa, si vom folosi din plin centrul de pariere pentru analiza meciurilor.

Numai bine!