888 Sport: bonusuri si promotii inedite

Casa de pariuri 888 Sport este in top din punct de vedere al cotelor oferite. E important sa spun asta, inainte sa vorbesc despre bonusuri si promotii. Mi se pare demn de scos in evidenta faptul ca 888 Sport opereaza cu o marja de profit de sub 5%, cel putin la competitiile fotbalistice de prima mana din Europa.

Totusi, noi ne-am adunat aici pentru bonusuri, si iata ce ne ofera 888 Sport la aceasta sectiune:

1. Bonusul pentru prima depunere 888 pariuri sportive

Doar clienții noi pot primi un bonus pentru prima depunere de 100% în limita a 1000 de lei.

Pentru a te putea califica pentru bonusul maxim este necesar să ai contul de pariuri verificat (stiti voi, procedura de trimitere a documentelor de identificare, copii ale cartii de identitate si unei facturi de utilitati)  atunci când efectuezi primul depozit.

Daca nu astepti definitivarea procedurii de verificare, la finalul careia vei primi o instiintare pe e-mail, vei beneficia de un bonus de bun venit de doar 900 de lei.

Termeni și condiții bonus de bun venit 888 pariuri sportive

  • Bonusul maxim este de 100% în limita a 1,000 de lei 
  • Bonusul 888Sport va fi transferat în contul jucătorului în tranșe de câte 40 de lei 
  • Dacă ai optat pentru bonusul maxim de 1,000 de lei,  banii vor fi acordați în 25 de tranșe egale de câte 40 de lei fiecare. Prima tranșă va fi oferită ca bonus imediat, iar celelalte ca bonus în așteptare. De fiecare dată când ai îndeplinit condițiile de rulaj aferente unei tranșe, respectivii bani sunt transferați în balanța normală a contului, iar una din tranșele în așteptare va deveni bonus imediat 
  • Fiecare tranșă de 40 de lei trebuie rulată de cate 10 ori pe cote de minim 2.00 
  • Ai la dispoziție 60 de zile pentru a îndeplini parțial sau integral condițiile de rulaj 
  • Agenția îşi rezervă dreptul de a modifica sau de a anula această promoţie în orice moment 

Exemplu

Daca optezi, totusi, pentru un bonus de valoare mai mica, 400 de lei sa spunem, vei primi 40 de lei instant (pe care va trebui sa ii rulezi) si vei avea in asteptare alte 9 bonusuri de cate 40 de lei, care vor deveni operative, pe rand, dupa rulajul bonusului precedent.  Suma totala de rulat in acest caz va fi de 4000 de lei.

Acest 888 bonus este inedit, nu l-am mai intalnit la alte case de pariuri. Nu pot spune totusi ca ma dau pe spate dupa el, pentru ca transele acordate, de cate 40 de lei, sunt mici, iar conditiile de rulare, de cate 10 ori, pe cote de minim 2.00, sunt destul de dificile, trebuie sa spunem onest asta.

Bonusul de bun venit este acordat la 888Sport fără a fi necesară introducerea unui cod promotie.

De asemenea, politica 888Sport presupune principiul de a nu a oferi  bonusuri fără depozit initial.

2. bonus 888sport: Promotia "Traieste visul American"  

Iata o promotie valabila doar pentru fanii sporturilor americane…

Daca plasezi un bilet multiplu cu minim 5 selecții pe sporturi americane (Baschet NBA, Soccer, Fotbal american, Baseball și Hochei pe gheață), si pierzi un singur meci pe bilet poți primi înapoi miza jucată.

Pentru a fi eligibil pentru această promoție, miza pariului  trebuie să fie de minim 20 de lei, iar fiecare meci trebuie sa aiba o cota minima de 1.30.

3. 888 bonus: promotia Liga Pariurilor

La casa de pariuri 888 Sport te poti inregistra in Liga Pariurilor, o competiție rezervată jucătorilor în care doar cotele contează, nu valoarea pariului.

Concurează în fiecare weekend și colectează puncte câștigând pariuri plasate pe principalele ligi din fotbal. Cu cât cotele sunt mai mari, cu atât vei urca mai mult în clasament!  

Asta e idea in Liga Pariurilor, sa joci cote cat mai mari… Nu pot spune ca asta e filosofia mea de joc!

Sunt totusi zeci de premii de castigat pentru primele locuri ale fiecarei competiții.

Iata cum te poți înregistra la 888sport promotie Liga Pariurilor:

  •  Accesează 888Sport cu numele tău de utilizator și parola;
  •  Apoi accesează  partea dreaptă sus, unde apare numele tău ;
  •  Selectează opțiunea "Contul meu" și înregistrează-te în concurs.

Ca un corolar, daca vorbim strict despre promotiile la pariuri sportive, trebuie spus ca ele sunt  disponibile, de regula, o perioada stricta de timp, fiind oferite cu ocazia unor competitii sau evenimente sportive speciale. 

Casa de pariuri 888 Sport nu face nota discordanta de la aceste principii. Desi nu ofera un bonus fara depunere, promotiile 888sport sunt demne de luat in seama. 

De aceea, va invit  sa urmariti periodic site-ul nostru, pentru ca vom actualiza permanent ofertele de bonusuri si promotii ale caselor de pariuri din Romania.

Vom trece in revista in continuare bonusurile si promotiile caselor de pariuri. Am scris deja despre Betano si despre Unibet , va  urma Sportingbet.

Ghidul nostru special pentru pariurile sportive va ajuta sa va cristalizati principiile parioristice, indiferent de casa de pariuri la care alegeti sa va faceti cont.

Mult succes va doresc si urmariti cu mare atentie sectiunea site-ului nostru de educatie a pariorilor.