Bonus si promotii Betfair, intre traditie si inovatie

Salutare, prieteni! 

In aceste articole special dedicate, vorbim despre bonusuri si promotii dar asta nu inseamna ca nu scoatem in evidenta si celelalte puncte tari ale caselor de pariuri.

In cazul casei de pariuri Betfair, un lucru este de netagaduit :  aceasta este cea mai importantă agenție de betting exchange ( pariuri in contrapartida) din lume si unica de acest fel care are licenta pentru Romania (una definitiva, valabila pana in anul 2026).

Faptul ca platforma de betting exchange Betfair are aproape 1 milion de clienti zilnic spune totul despre anvergura la nivel european si mondiala a acestei case de pariuri.

Nu voi uita nici ca Betfair are incheiate contracte de publicitate cu unele dintre cele mai valoroase echipe din lume, precum Barcelona, Juventus Torino sau Arsenal Londra.

Sunt argumente solide in favoarea fortei, seriozitatii si credibilitatii acestei case de pariuri.

Sigur ca exista si o platforma ce ofera pariuri in cota fixa ( incepand cu anul 2013) si bineinteles ca avem si la Betfair parte de bonusuri si promotii.

Nu uitati ca pe site-ul nostru veti afla in continuare amanunte despre calatoria aventuroasa printre bonusurile si promotiile caselor de pariuri licentiate in Romania!

1. Betfair Bonus de bun venit 

1.1. Primul bonus pentru care poti opta la Betfair, sectiunea Sportsbook,  este dublarea sumei depuse, in limita a 450 de lei. Iata cum poti revendica acest bonus:

 • Deschizi cont aici
 • Introduci codul promotional pentru prima depunere : ZSKW04 (atentie, cei care nu isi deschid cont de pe un link special de pe care pot introduce acest cod, vor primi doar 50% bonus din suma depusa) ;
 • Faci o prima depunere in valoare de minimum 100 de lei.
 • Suma depusa  va fi dublata imediat sub forma de bonus. Suma totala, formata din  suma depusa si bonusul acordat va trebui rulata de 4 ori pe bilete care sa aiba  o cota de minim 1.60.
 • Bonusul (de fapt, suma depusa plus bonusul) trebuie rulat in termen de 90 de zile de la activare.


Daca vrei sa primesti bonusul maxim de 450 de lei, trebuie sa faci o prima depunere de 450 de lei.  Vei avea astfel in cont 900 de lei si in urmatoarele 90 de zile va trebui sa rulezi suma de 900 x 4 = 3.600 de lei pe bilete ce au cota de minim 1.60. 

Va spun ca este un bonus de bun venit ce are conditii de rulare rezonabile, nici prea-prea, nici foarte-foarte. Se putea mai bine, se putea si mai rau.

Pana la urma, dupa cum spuneam, bonusul de bun venit ar trebui sa fie doar un criteriu dupa care alegem casa de pariuri unde vom juca.

Si nu trebuie nicicum sa fie criteriul cel mai important in luarea acestei decizii !

1.2. O alta varianta bonusului de bun venit  este: “CASTIGA BONUSURI DE PÂNĂ LA 500 de lei“

 • Înregistrează-te pe Betfair folosind codul promoţional ZBAN01 
 • Plasează 5 pariuri simple de minim 50 de lei, fiecare la cota minimă de 1.5 
 • Primești un bonus de 100 de lei. Poți beneficia de această ofertă de 5 ori pentru a primi un bonus de maxim 500 de lei.

Clienții au 7 zile la dispoziție pentru a completa fiecare etapă a promoției (5 pariuri simple de minim 50  de lei). Vei fi transferat la următoarea etapă (de la prima etapă la a doua, de exemplu) doar dacă cele 5 pariuri care se califică au fost validate.

Altfel spus, dupa ce ai plasat 5 pariuri de cate 50 de lei (total 250 de lei) primesti bonus de 100 de lei.

Pentru a primi cei 500 de lei in total ca bonus, ar trebui sa plasezi pariuri in valoare totala de 5x 250 = 1250 de lei.

Acest bonus este foarte  potrivit pentru cei care care joaca de obicei pariuri simple si care pariaza sume consistente.

1.3.  Pentru sectiunea Betfair Exchange, bonusul de bun venit se acorda sub forma unui pariu fara risc in valoare de 25 de lei.

Pariaza  25 de lei sau mai mult pe Exchange (dupa ce te-ai inscris in acea sectiune) si, dacă ii pierzi, ti se vor returna 25 de lei in cont.

Bonusul se acorda doar la primul pariu plasat in sectiunea Exchange.

Betfair bonus fara depunere

La Betfair, ca de altfel la majoritatea caselor de pariuri licentiate in Romania, nu se acorda bonus fara depunere. Este posibil ca rareori, la ocazii speciale, sau pentru clientii care nu au mai fost activi pentru o perioada mare de timp, Betfair sa acorde totusi un bonus fara depunere. Noi insa nu am primit in conturile noastre de test niciun astfel de bonus fara depunre.

2. Betfair bonus: Pariuri combinate pe bilet 

La Betfair ti se ofera posibilitatea sa joci mai multe tipuri de pariuri de la acelasi eveniment sportive, pe un singur bilet.  Acest lucru iti poate oferi o sansa mult mai mare de castig la un meci la care ai un feeling clar despre ceea ce se va intampla.  

De exemplu, poti paria, pe acelasi bilet, pe rezultatul final, totalul de goluri si pe numarul de cornere pentru acelasi eveniment fotbalistic.

Si cota obtinuta, este, fireste, in mod proportional, mai generoasa.

Exemplificare :

Meciul Sevilla vs Krasnodar, Europa League.

Putem alege astfel sa jucam victorie Sevilla, combinata cu “sub 3,5 goluri” si cu “nu inscriu ambele echipe” la o cota de 3.00.

3. Cash Out Betfair

La Betfair ai ocazia de a alege optiunile Cash Out total sau Cash Out partial.

Cu optiunea Cash Out total iti poti securiza tot castigul realizat pe bilet, la un moment anume, inainte de a se fi incheiat toate meciurile de pe bilet.

 Cu optiunea Cash Out Partial iti asiguri doar o parte din castigurile avute in acel moment, cealalta parte ramanand in joc. Tu decizi marimea sumei pe care o doresti  creditata in cont si suma pe care o pastrezi activa pana la validarea finala a biletului.

Aveți posibilitatea să folosiţi Cash Out pe o mulțime de sporturi, de la fotbal si tenis, pana la curse de cai.  Pur și simplu apăsaţi butonul galben 'Cash Out' pentru a închide pariul la un moment dat, pe care il consideri oportun.

4. Betfair bonus: Acca Edge - asigurarea pariului 

Aceasta este o promotie foarte interesanta, pe care nu o gasim la alta casa de pariuri, in aceasta forma.

Ea  ne ofera posibilitatea unei rambursari cash, fara a fi nevoie de rulaj, a mizei, daca o singura selectie de pe bilet este necastigatoare.

Pur si simplu bifeaza “Edge” de pe biletul tau de joc (daca ai minim 3 pariuri pe bilet). Odata aplicata aceasta optiune, cota totala va scadea, fireste, dar ai siguranta ca vei beneficia de rambursarea banilor in cazul in care pierzi un meci de pe bilet..

Fie vorba intre noi, pentru a beneficia de aceasta promotie trebuie sa te impaci cu ideea ca de la o cota de 3 pe bilet, sa zicem, va trebui sa te multumesti cu una de 1.80.

Si atunci de ce sa nu joci direct una de 1.80 cu aceeasi miza?

In sfarsit, consider ca optiunea este foarte buna pentru cei care pariaza foarte prudent, care cauta mereu sa isi asigure cumva pariurile, asa cum sunt eu.

5. Golden Goals la Betfair

Promotia Golden Goals presupune ca fiecare participant sa dea scorul corect pentru fiecare meci dintr-un numar prestabilit de meciuri din campionate europene de fotbal selectate de Betfair.

Spre exemplu, in grila zilei in care scriu acest articole sunt sase meciuri din campionatele Premier League si Serie A.

Pentru a caștiga, participantul trebuie sa dea scorul corect pentru TOATE cele sase meciuri selectate in runda respectivă.

Scorul care contează va fi scorul de la sfârșitul timpului regulamentar de joc (90 de minute plus eventualele minute de prelungire).

Este permis o singura participare pe runda pentru fiecare persoana.

Se pot plasa proniosticurile pana cu cinci minute inainte de inceperea meciurilor incluse in grila Golden Goals.

Promotia este vizibila in partea din stanga sus a paginii principale Betfair.

E interesant sa te joci asa, desi “scorul corect” nu e punctul meu forte ca optiune de pariere. Chiar deloc… Mi se pare a fi prea mult o chestie bazata prea mult pe hazard, noroc, “ghiceala”,  iar ceea ce nu pot sa controlez deloc la pariurile sportive, prefer sa evit. Poate voi sunteti de alta parere, sunteti mai deschisi, mai dinamici, mai predispusi la risc.  

6. Pariurile speciale Betfair

In fiecare zi, Betfair ofera evenimente sau combinatii de evenimente sportive ce au cote marite.

De exemplu, combinatia “Betis Sevilla si Milan conduc ambele la pauza” primeste cota de 6.50, fata de 5.52 cat ar fi fost cota daca am fi pariat aceste optiuni la cotele initiale.

Ceea ce este o crestere substantiala a cotei totale, trebuie sa recunosc.

Am jucat astfel de optiuni cand acestea au fost in concordanta cu ideile mele de pariere. Si nu a fost rau deloc... :)

7. Bonusuri Betfair saptamanale

Pe langa bonusurile si promotiile valabile pentru o durata mai mare de timp, Betfair ofera bonusuri saptamanale atragatoare, dedicate deseori unor evenimente sportive speciale ce au loc in respectiva perioada.

Trebuie doar sa apasati butonul de “promotii” de pe pagina principala si veti da nas in nas cu varietatea de bonusuri temporare Betfair.

Bonusurile de acest tip  valabile in acest moment, sunt:

A.   Pariezi 125 de lei și primesti 50 de lei bonus

 •  Plasaţi pariuri combinate in valoare de 125 de lei sau mai mult, pe bilete cu minim 4 selecţii si cote minime de 1.50 din orice sport în fiecare săptămână (luni- duminică) şi beneficiaţi de 50 de lei bonus pe Sportsbook;
 •   Plata se face în fiecare zi de luni luni si trebuie sa va inscrieti in prealabil pentru a beneficia de aceasta promotie;
 • Sunt excluse din această promoție: pariurile pentru care s-a folosit Cash Out sau Cash Out parţial, pariurile plasate cu fonduri bonus, Pariurile Combinate, pariurile plasate pe Betfair Exchange, Virtual, Gaming, pariurile plasate cu Acca Edge.

          Bonusul trebuie folosit in termen de 48 de ore.

B.   Pariezi 125 de lei și primesti 125 de lei bonus

 •  Plasează un Pariu Combinat caștigator la o cotă minima de 5.00 în fiecare săptămână și primești un pariu bonus cu aceeași miză care poate fi folosit pe Sportsbook, în valoare de până la 125 de lei;
 •  Pariul care se califica pentru promotie este  primul tău pariu combinat caștigator la o cotă minima de 5.00 pe care îl plasezi intr-o saptamana; 
 •   Poti beneficia de această ofertă o singură dată pe săptămână, de luni la ora 00:00 până duminică la ora 23:59. Pentru a primi bonusul, pariurile trebuie plasate și validate în perioada saptamanii de calificare;
 •  Bonusul trebuie folosit in termen de 48 de ore.                                                                                                       Acest bonus saptamanal este preferatul meu din oferta Betfair.

C.   Primești 25 de lei bonus dacă pariezi pe meciurile de baschet de sambata și duminica

Plasează un pariu Betfair Sportsbook în valoare de cel puțin 25 de lei pe orice meci de baschet, atât sâmbăta, cât și duminica, iar  luni vei primi un bonus Sportsbook în valoare de 25 de lei care poate fi folosit pe orice meci de baschet.

Pariurile care se califică trebuie plasate la o cotă minima de 1.8 pe orice meci de baschet, atât sâmbăta, cât și duminica, și trebuie să fie în valoare de cel puțin 25 de lei.

Termeni si conditii de obtinere a bonusului:

 •  Pariurile pentru care s-a folosit cash out (fie parțial, fie complet) nu se califică pentru această oferta;
 •  Pariurile plasate folosind fonduri bonus nu se califica pentru această promoție;
 •  Pariurile pe meciurile live se iau în considerare pentru această promoție; 
 •  Pariurile multiple sunt acceptate, dar trebuie să aibă toate selecțiile plasate pe baschet pentru a se califica;
 •  Pariurile ce dau posibilitatea returnarii totale sau partiale a mizei, sau cele de tip “draw no bet” nu se califică pentru bonus. 

Bonusul va fi transferat în contul tau pana la ora 14:00, în ziua de luni a fiecarei săptămani în care te califici pentru a-l obtine si va fi valabil 5 zile.

Marturisesc ca imi fac cu ochiul aceste bonusuri saptamanale, le-am jucat si va spun ca sunt relativ usor de obtinut si sunt potrivite pentru cei ce joaca consistent si constant la Betfair.

Corolar promotii Betfair

Sunt multe bonusuri si promotii operationale la Betfair. Eu mi-am exprimat cate o parere despre fiecare, dar aceasta e strict subiectiva, tine de profilul meu parioristic prudent, conservator.

Va invit sa incercati oferta celei mai bune case de betting exchange din lume si sa ne spuneti, in comentarii, care este bonusul vostru Betfair preferat.

Noi ne vom continua periplul printre bonusurile caselor de pariuri, le vom testa si va vom tine la curent cu ofertele interesante care apar.

Nu va sfiiti sa consultati ghidul nostru original despre pariurile sportive, pentru a afla raspunsuri la problemele cu care va confruntati cand pariati.

Desi poate vi se pare un cliseu, eu voi repeta si aici si nu voi obosi sa spun mereu: jucati la pariurile sportive cu rabdare si disciplina, nu mai mult de 10% din castigurile voastre lunare.

Am intalnit destui oameni ruinati financiar, fizic si mental din pricina lipsei de discernamant in joc si nu mai vreau sa vad altii. Scopul nostru suprem este sa va ajutam sa pariati cu responsabilitate, doar astfel pasiunea se poate impleti cu profitul la pariurile sportive!