Netbet: Bonus de 500 RON la inregistrare si o multime de alte oferte fantastice

Casele de pariuri licentiate in Romania se afla intr-o permanenta concurenta, intr-o continua campanie pentru atragerea de clienti noi. Ofertele de bonusuri tentante curg pe banda rulanta , iar casa de pariuri NetBet nu face nota discordanta de la aceasta sarabanda a ofertelor atragatoare.

Desi viziunea noastra este ca atractivitatea si valoarea unei case de pariuri sunt date, in primul rand, de varietatea si calitatea ofertei si de valoarea cotelor, pariorii sunt inca atrasi de bonusurile si promotiile oferite de catre casele de pariuri.

Venim in intampinarea dorintelor voastre de pariori si va prezentam, cat mai exhaustiv posibil. ofertele bonusurilor caselor de pariuri pentru pariurile sportive.

Dupa ce v-am prezentat aceste tipuri de oferte pentru Betano si Unibet, iata ca a venit randul casei de pariuri NetBet.

1. Bonus Netbet de bun venit 

Casa de pariuri Netbet ofera clientilor noi un prim pariu fara risc, in limita a 500 de lei. Trebuie sa stii ca pentru a-l obtine nu este necesar sa ai vreun cod bonus Netbet special sau cod bonus pentru depozit!

Iata cum obtii bonus Netbet pentru prima depunere:

 1. Deschide un cont aici  
 2. Dupa ce faci prima depunere (sa stii ca nu sunt valabile depunerile prin Skrill sau Neteller)  joaca primul pariu cu o miza de maxim 500 de lei. Pe bilet trebuie sa ai doar cote de minim 1.50 (poti avea si un singur meci pe bilet ) 
 3. Daca  pariul va fi castigator, ai la dispozitie mai multe optiuni: poti sa retragi banii, sa ii joci in continuare la pariuri sportive sau sa ii joci la cazino 
 4. Daca pariul va fi pierdut, vei primi in maxim 2 ore suma pariata sub forma unui freebet. Conditiile de rulaj ale bonusului sunt foarte simple:  acesta va trebui jucat in cel mult 3 zile pe un bilet cu cote de minim 2.00 (poate fi si bilet simplu).
 5. Daca pariul jucat cu acest freebet va fi castigator, iti ramane in cont profitul obtinut, sub forma de bani reali.  Daca ai pierdut pariul, ramai cu experienta castigata pe care o vei folosi pentru rulajul altui bonus.

Iata un exemplu pentru obtinerea si rulajul pentru bonus depunere NetBet:

Sa spunem ca pui primul pariu cu suma de 500 de lei ( nu are sens sa joci pe o suma mai mica), pe o cota de 1.60 (pariu simplu).

Daca pariul este castigator, vei avea in cont suma de 800 de lei,pe care o poti retrage sau poti juca in continuare.

Daca primul pariu e necastigator, poti juca free-betul de 500 de lei, in termen de trei zile, pe o cota 2.00 ( Pariu simplu sau format din mai multe meciuri) 

Daca acest pariu este castigator, vei avea in cont 500x2 – 500 ( valoare freebet) = 500 de lei. 

Daca nu, nu, asta e, treci la urmatorul bonus.  :)

Eu cred ca bonusul de bun venit de la NetBet este foarte usor de transformat in bani reali. Merita incercat...

2. Pariul acumulator Netbet

Poti castiga mai mult la Netbet folosind promotia Pariul Acumulator. Oferta  este disponibilă pe mai toate sporturile tale preferate: fotbal, tenis, baschet, hochei, baseball și fotbal american - asa ca  pare destul de simplu sa construiesti un pariu acumulator castigator!

 • Pentru a participa, conectează-te la contul tău NetBet.
 • Plasează un pariu combinat (minim 3 evenimente)
 • Fiecare selecție din pariul combinat trebuie să respecte criteriul cotei minime de 1.20. În caz că una sau mai multe selecții nu respectă cotele minime necesare, pariul nu va fi eligibil pentru bonus. Doar pariurile pre-live sunt eligibile.

Iata grila de acordare a acestui spor la castigul de pe bilet.. Se poate observa ca pentru minim 13 evenimente acumularea de pe biletul tau este de 50%. Dar si pentru cinci selectii poti obtine 8% in plus la castigul tau eventual.

Termeni si conditii

 • Caștigurile aditionale se vor aplica atat tipurilor de pariuri combinate, cat și pariurilor in sistem compuse din tipurile de pariuri combinate eligibile pentru aceasta promotie exclusiv 
 •  Castigurile aditionale sunt exprimate sub formă de procente suplimentare și vor fi adăugate la caștigul total generat de pariurile combinate/in sistem plasate 
 •  Castigurile adiționale vor fi creditate imediat după validarea pariurilor (cu o eventuala întarziere de 5 minute)
 •   Pariurile cu miza returnabila si pariurile sansă dubla nu sunt eligibile pentru aceasta oferta 
 •   Pariurile ale caror selecții sunt anulate nu vor fi luate în considerare pentru această promoție 
 •   Pariurile ale caror mize se compun din token-uri freebet / pariurile cu mize mixte nu sunt eligibile pentru caștiguri aditionale 
 •   Pariurile Cash Out nu sunt eligibile pentru caștiguri aditionale 
 •   Net Bet își rezerva dreptul de a modifica, anula, corecta sau rezilia orice promoție 
 •   NetBet își rezervă dreptul de a anula orice retragere și de a deduce orice castiguri generate de Pariul Acumulator și care depășesc suma de 40.000 de lei.

Exemplu pariu acumulator Netbet:

Daca ati jucat un bilet cu sase selectii ( nu spun mai multe, nu e stilul meu sa am asa multe selectii pe un bilet ) cu o miza de 50 de lei si cote de minim 1.20,  cu un castig eventual de 150 de lei, castigul aditional obtinut ar fi de 21 de lei ( cu 14% mai mare decat castigul normal).

E rezonabil, spun eu, pentru miza si numarul de selectii alese ca exemplu.

Acesasta promotie este de trecut la rubrica “merita incercat”.

3. Promotii Netbet din mers: Bonus de 40 de lei la primul pariu de pe telefonul mobil

Pentru a profita de această ofertă, urmează cei trei pasi de mai jos:

 1. Accesează contul tau Net Bet;
 2. Plasează un pariu de minim 40 de lei de pe telefonul mobil, pe orice tip de eveniment sportiv, cu o cota minimă de 1.60;
 3. Vei primi un freebet in valoare de 40 de lei, ce va fi creditat în contul tău de jucător, în 24 de ore de la validarea pariului plasat.

Termenii si conditiile promotiei :

 •  Pentru a primi freebetul, jucătorii trebuie să se înscrie folosind butonul de inscriere disponibil ;
 •  Pariul eligibil pentru promotie este un pariu plasat la cotă minimă de 1.60, pe orice tip de eveniment sportiv. In cazul pariurilor combinate, fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotei minime de 1.60 ;
 • Pentru această promoție va fi luat în considerare doar primul pariu plasat (vreodată) de pe mobil, care indeplinește conditia cotei minime ;
 •  Pariurile plasate cu alte freebeturi sau alte sume bonus nu vor fi luate în considerarea pentru a beneficia de această promoție ;
 •  Freebetul va fi creditat în contul jucătorilor eligibili în decurs de 24 de ore de la data stabilirii pariului eligibil ;
 •  Jucătorii eligibili vor primi maxim 40 de lei, sub formă de freebet. Oferta este limitată la o singură utilizare per jucător ;
 •  Este necesar ca jucătorii să fi efectuat cel puțin o depunere pentru a beneficia de această ofertă.   
 •  Freebetul poate fi utilizat doar pentru a plasa pariuri simple la cotă minimă 1.60 ;
 •  Freebetul poate fi folosit pentru a paria pe orice sport ;
 •  In cazul anularii unui pariu în care s-a folosit un freebet, acesta nu va fi rambursat ;
 •  Această oferta nu poate fi combinată cu alte promotii de pe site ;
 •  Această promotie este disponibilă primilor 2000 de clienti care s-au înscris la promoție și au plasat un pariu eligibil.

4. NetBet Special

Oferta  NetBet Special este disponibila atat pe desktop cat și pe mobil.

Prin aceasta promotie, sunt selectate cele mai importante evenimente sportive din oferta si ti se ofera, pentru ele, cote mai bune, mai mari, mai atractive.

Exempli gratia :  

 • Eveniment: Liverpool vs Manchester City
 • Oferta: Victorie Liverpool. Cota initiala era 2.70, acum este 4.00 ! 
 • Castig pentru cota initiala : 100 lei x 2,7- 100 (miza) = 170 lei
 • Castig la cota NetBet Special: 100 lei x 4.00- 100 (miza) = 300 lei.

Termeni si conditii :

 •  Cotele NetBet Special nu pot fi combinate, pentru a forma pariuri cu selecții multiple;
 •  Cotele marite NetBet Special sunt disponibile tuturor clientilor pe variantele de mobil, tabletă și desktop ale site-ului.

5. Cash Out Netbet

Ca la orice casa de pariuri care se respecta, si la  NetBet gasim oferta Cash Out. Cu ajutorul acestei promotii, putem inchide un pariu simplu sau un bilet cu mai multe evenimente, inainte de incheierea acestora sau chiar inainte de inceperea lor.

Asta pentru a evita pierderea acelor pariuri si, implicit, pentru a evita pierderile in bani. Sau pentru a ne conserva castigul daca unul dintre meciuri nu merge asa cum ne-am dorit. 

Cash Out Net Bet- Termeni şi conditii

 • Opțiunea "Cash Out" vizează exclusiv pariurile simple și combinate din categoriile live și pre-live
 • Nu există garanția ca opțiunea de "Cash Out" va fi disponibilă pentru o anumită piață sau pentru anumiți clienți
 • Ofertele de "Cash Out" sunt disponibile pentru o perioadă limitată de timp 
 • Pariurile "Cash Out" nu sunt luate în considerare la îndeplinirea cerintelor de rulaj aferente bonusurilor
 • Daca opțiunea de "Cash Out" este utilizata pentru plasarea unui pariu pe piețe sau la cote afectate de o eroare, acele pariuri vor fi considerate nule

6. Pronobet la Netbet

„Pronobet” este un joc de pariuri sportive, disponibil pe NetBet. În fiecare saptamana, sunt oferite pariorilor una sau mai multe grile de joc care cuprind între 5 și 15 evenimente din fotbal (toate competițiile sunt incluse).

Grilele „de 10”, „Europa”, „Mini”, „Mini 2” și „Europa 2” sunt alcatuite din pariuri sportive care iau în calcul rezultatele finale ale mai multor evenimente sportive. Jucatorii pot paria în mod separat pe fiecare grilă oferită.

Ideea principal este sa dati cat mai multe pronosticuri castigatoare, pentru a va incadra la nivelurile castigatoare, pentru fiecare grila.

 • Grila „Mini” cuprinde 5 evenimente și se pariază pe rezultatul fiecăruia dintre cele 5 evenimente vizate.
 • Grila „Mini 2” cuprinde 6 evenimente și se pariază pe rezultatul fiecaruia dintre cele 6 meciuri incluse .
 • Grila „Europa” cuprinde 11 evenimente și se pariază pe rezultatul fiecăruia dintre cele 11 meciuri incluse.
 • Grila „de 10” cuprinde 10 evenimente și se pariază pe rezultatul fiecăruia dintre cele 10 meciuri incluse .
 • Grila „Europa 2” ( destinayta jucatorilor VIP) cuprinde 15 evenimente și se pariază pe rezultatul fiecăruia dintre cele 15 meciuri incluse.

Pentru fiecare meci inclus in componenta unei grile, jucatorul trebuie sa pronosticheze rezultatul final:

- 1: echipa gazda caștiga meciul;

- X: meciul se incheie la egalitate;

- 2: echipa oaspete caștigă meciul.

Cum sa jucam la Pronobet ?

 •  Intra pe pagina NetBet 
 •  In dreapta  paginii principale Netbet, daca dai scroll putin in jos,  vei da de oferta Pronobet 
 •  Si gata , poti incepe joaca, in termenii si conditiile de mai jos …

Alege rezultatele pe care le doresti si intra in cursa pentru premii.

Se pot juca solisti, sansa dubla sau chiar triple, ca la “Pronosportul” de odinioara.

Ce si cum poti castiga la Pronobet?

Vom analiza putin doua dintre cele cinci grile de joc, pentru a intelege cum se joaca si cum se castiga la Pronobet.

Grila MINI 2

Aceasta grila contine sase evenimente si exista doua niveluri de castig. Poti inregistra castiguri doar daca ai cinci sau sase evenimente castigatoare, dupa cum arata tabelul de mai jos:

Nivel 1

6 rezultate corecte

85% din total + Jackpot

Nivel 2

6rezultate corecte

15% din total


 • Jackpot-ul grilei  este alocat doar primului nivel. Daca vor exista mai mulți caștigatori pentru nivelul 1, jackpot-ul va fi împărțit în mod egal între aceștia;
 • Jackpot-ul corespunzător grilei „Mini 2” este progresiv. Suma inițială este stabilită la €1000 ;
 • Daca nu exista caștigatori pentru primul nivel , 20% din mizele plasate pe această grila vor fi reintroduse în jackpot și alocate grilei următoare. Suma jackpot-ului aferent grilei „Mini 2” nu poate depasi €5000;
 • Daca unul sau mai mulți jucători obtin castiguri la  primul nivel, castigurile corespunzătoare celorlalte niveluri  vor deveni nule.

Grila Europa

Am spus deja ca pe aceasta grila exista 11 evenimente. Aici exista patru niveluri de castig, in functie de numarul de rezultate corecte, astfel :

Nivel 1

11 rezultate corecte

50% din total + Jackpot

Nivel 2

10 rezultate corecte

25% din total

Nivel 3

9 rezultate corecte

15% din total

Nivel 4

8 rezultate corecte

10% din total


 • Daca nu exista castigatori pentru un anumit nivel (cu exceptia primului nivel), suma aferenta nivelului în cauza va fi alocata nivelului următor ;
 • Suma corespunzatoare unui anumit nivel este impartita în mod egal intre caștigatorii nivelului respectiv, daca sunt  mai mulți castigatori ;
 • Jackpot-ul grilei respective este alocat doar primului nivel. Daca vor exista mai mulți caștigatori pentru primul nivel, jackpot-ul se va imparti în mod egal intre acestia;
 • Jackpot-ul corespunzător grilei „Europa” este progresiv. La grila „Europa”, suma initiala este stabilită la €20.000 ;
 • Daca nu există castigatori pentru primul nivel, 20% din mizele plasate pe această grilă vor fi reintroduse in jackpot și alocate grilei următoare. Suma jackpot-ului aferent grilei „Europa” nu poate trece de  €40.000.
 • Daca unul sau mai multi jucători obtin castiguri la primul nivel , caștigurile celorlalte niveluri vor deveni nule.

Miza minima per grila pentru un joc simplu este de 1 euro, indiferent de tipul grilei.

Premiile aferente grilelor de pariuri „de 10”, „Europa”, „Mini”, „Mini 2” și „Europa 2” sunt calculate in mod independent, in funcție de totalul pariurilor plasate de jucator pe fiecare grilă. Prin urmare, suma afișată pe fiecare grila de pariuri corespunde jackpot-ului anticipat pe baza numarului aproximativ de jucatori.

Promotional, pentru Pronobet se pot acorda coduri bonus, provizoriu, anumitor jucatori, pentru ca acestia să poata juca la o singură grila.

Corolar bonusuri NetBet

 •  Caracteristica bonusurilor NetBet, pe langa atractivitate, este versatilitatea. Ele sunt intr-un continuu proces de  schimbare si imbunatatire , tocmai pentru a atinge coarda sensibila a pariorilor si a-i determina sa joace la pariuri sportive; 
 •  Din pacate, sau din fericire, depinde cum privesti lucrurile, deocamdata nu exista cod bonus fara depunere NetBet . Dincolo de ce si-ar dori unii pariori aflati la inceput de drum, cred ca aceasta e o decizie buna a mai tuturor caselor de pariuri. Pentru ca, direct fie spus,  daca nu iti permiti sa faci o depunere initiala minima de 20-50 de lei la o casa de pariuri, e mai bine sa nu incepi sa joci la pariuri sportive. 

Pe site-ul nostru  militam, asa cum stiti deja, pentru educatia pariorului, pentru responsabilitate, rabdare si atentie in jocul la pariuri sportive.

Va prezentam toate bonusurile, promotiile, ofertele caselor de pariuri, va aratam avantajele si dezavantajele lor, dar, mai presus de toate, va indemnam sa lasati pariurile sportive la stadiul de hobby in viata voastra.

Nu jucati la pariuri mai mult de 10% din ceea ce castigati lunar, iar daca ati atins aceasta limita, opriti-va din pariat in luna respectiva!

Avem, in sprijinul vostru, un ghid al pariorului , care va va ajuta sa gasiti raspunsuri la intrebarile ce va preocupa din domeniul pariurilor sportive.

Si inca ceva, foarte important si foarte tentant : avem, pe site, concursul "Expertul expertilor" cu premii minunate de la Netbet. Iata inca un motiv bine intemeiat pentru a va deschide cont la Net Bet!

Ramaneti alaturi de noi !