Cum castigi la pariuri sportive. Sfaturi pentru incepatori

Pariurile sportive online au devenit, pe zi ce trece, un “sport national” în România. Din ce în ce în ce mai mulți oameni, de regulă tineri, încearcă să dea lovitura și să se îmbogățească din pariuri.

Îți spun de la început că aici nu vei găsi o rețetă magică de a câștiga la pariuri sportive. 

Vei găsi, însă, cu siguranță, câteva sfaturi foarte utile pentru a juca “cu cap” și respectând niște principii clare, să îți maximizezi șansele de câștig. 

1. La pariuri sportive ai nevoie de cunoștințe sportive solide

  • Dacă nu te pricepi la sport, stai departe de pariuri, studiază, informează-te serios și abia apoi întoarce-te la joc, doar când ești pregătit.  
  • Nu te apropia nicidecum de meciuri despre care nu ai informații suficiente. Specializează-te doar pe un sport, pe unul sau două campionate și pariază doar pe ceea ce știi foarte, foarte bine. 
  • Atunci când nu ai meciuri din campionatele pe care te-ai specializat, pur și simplu ia o pauză, nu juca. Nu trebuie să bifezi câte un bilet la pariuri în fiecare zi, daca nu ai meciuri de pariat.

2.  Managementul banilor e vital

“ Pariază doar banii pe care îți permiți să-i pierzi”. Probabil că ai auzit de multe ori această frază, nu e un simplu slogan, trebuie să o ai mereu în minte. 

În niciun caz nu folosi pentru pariuri banii de subzistență ai familiei, banii de chirie sau bani împrumutați.

Este ideal să ai un buget bine stabilit pentru o perioadă strict limitata de timp. 

Un buget lunar corect, așa –numita “bancă“, nu trebuie să depășească 10% din totalul sumei pe care o câștigi în acea lună. 

Spun asta pentru că bugetul pentru pariuri trebuie stabilit astfel încât, în cazul unui eșec, tu și familia ta să nu fiți afectat din punct de vedere financiar.

Și mai e ceva foarte important aici:

Niciodată să nu încerci să recuperezi ceea ce  ai pierdut, este una dintre cele mai grave și mai frecvente greșeli făcute de pariori.

Dacă ai pierdut suma destinată pariurilor din acea lună, pur și simplu oprește-te, nu mai juca. 

Liniștește-te, analizează ceea ce ai greșit și revii luna următoare cu mai multă experiență și cu mintea limpede.

Nu uita să ții o evidență a sumelor, a pariurilor jucate, dar și a timpului petrecut pentru pariuri, pentru a avea o imagine clară a acestei activități și pentru a stabili dacă și când trebuie să te oprești.

3. Găsește singur strategia de pariere potrivită

Există câteva strategii de pariere clasice pe care le poți încerca la început: Martingale, Easy Money, D’Alembert, Kelly, Fibonacci, Labouchere.

  • Gaseste, prin încercări repetate, pariind pe sume modice, sau pur și simplu fără a juca pe bani, care este strategia care ți se potrivește;
  • Poți sa te inspiri din strategiile clasice, sa le adaptezi, sau poti inventa tu unele noi, potrivite pentru tine si profilul tau de risc.
  • Stabilește la începutul fiecărei luni suma pe care dorești s-o câștigi, dar fii cat se poate de realist. Astfel, va fi mai ușor să abordezi o strategie cu riscuri mai mici pentru câștigul dorit. 
  • Dacă ai atins tinta dorit nu mări sumele continuă cu același prag până aduni o sumă mai mare. Astfel, nu vei fi nevoit să riști decât banii câștigați.

Aceasta este triada de reguli de care trebuie sa tii seama atunci cand esti la inceput de drum si crezi ca e simplu sa faci bani din pariuri sportive.

Citeste, invata, studiaza, experimenteaza, respecta principiile enuntate aici si vei putea sa castigi si bani, daca vei paria cu responsabilitate si seriozitate la pariuri sportive.

Postat de:

NicPopescu
NicPopescu
Managerul siteului
Copy the token