Patru calitati pe care trebuie sa le aiba un parior

Daca ai deja cele 4 calitati pe care le vom dezbate in acest articol, inseamna ca esti pe drumul cel bun in ceea ce priveste pariurile. Nu este insa deloc usor sa dobandesti aceste calitati, pentru asta trebuindu-ti luni sau chiar ani. 

Pana cand vei deprinde toate calitatile de care vom vorbi mai jos, probabilitatea de a obtine profit la pariuri pe termen mediu si lung este una destul de mica. Exista insa un proverb care spune ca omul din greseli invata. Cu alte cuvinte, experientele neplacute la pariuri ar trebui sa te faca un parior mai bun. 

In cele ce urmeaza iti voi impartasi 4 calitati esentiale pe care orice parior ar trebui sa le aiba. Probabil ai deja una sau chiar mai multe. Pentru a castiga la pariuri pe termen lung este ideal sa ai toate cele 4 calitati, iar ele sa fie active tot timpul. Aceste calitati te pot ajuta chiar si in viata de zi cu zi.

  1. Rabdare

Unul dintre cele mai importante lucruri la pariuri, daca nu chiar cel mai important, il reprezinta rabdarea. Nu oricine poate avea rabdarea necesara pentru tot ceea ce implica activitatea de pariere. De aceea majoritatea esueaza de multe ori.

Sigur, este destul de greu sa dobandesti aceasta rabdare atat de necesara la pariuri inca din primele zile ale activitatii tale de parior. Foarte probabil, vei avea parte de multe momente neplacute pana sa castigi in mod regulat. Insa in momentul in care vei dobandi aceasta calitate viata ta parioristica se va schimba in bine.

Concret, cum se manifesta aceasta rabdare? Printr-o analiza atenta a meciurilor pentru care alegi pronosticurile sau printr-o gestionare mai buna a bancii tale. Insa poate cel mai important aspect il reprezinta acela de a nu incerca sa recuperezi imediat suma pierduta anterior, prin cresterea mizei.

  1. Capacitate de analiza

Printre aceste calitati esentiale ale pariorilor se numara si capacitatea de analiza a meciurilor. Aceasta difera in functie de sport si de tipul pontului pe care doresti sa il oferi. 

Spre exemplu, daca doresti sa plasezi un pont pe rezultatul final al unui sport de echipa, ar trebui sa analizezi rezultatele precedente de acasa sau din deplasare ale echipei respective, in functie de locul unde joaca. Pentru ca analiza sa fie si mai precisa, ia in evidenta doar acele meciuri in care adversara este de valoare apropiata oponentei actuale. 

De asemenea, este bine sa te uiti si la istoricul intalnirilor directe, cu toate ca nu ar trebui sa tii cont foarte mult de acesta cand analizezi o partida. Asta, mai ales daca acele intalniri s-au disputat cu ani buni in urma. 

Este foarte important sa nu iti capteze atentia nimeni si nimic din afara in timp ce efectuezi analiza unui meci. Daca asta se intampla, creste probabilitatea ca judecata sa iti fie afectata, iar pronosticul pe care il oferi sa fie, intr-un final, necastigator. 

  1. Gandire lucida

In momentul in care te incumeti sa plasezi pariuri trebuie sa ai o gandire lucida. In niciun caz nu trebuie sa pariezi daca esti sub influenta bauturilor alcoolice sau a altor substante. 

De asemenea, in urma efectuarii analizei de care am vorbit la punctul anterior trebuie sa ai mintea destul de limpede pentru a alege cel mai bun pronostic, in functie de argumentele favorabile descoperite.

Nu cred ca mai trebuie amintit faptul ca pariurile trebuie plasate intotdeauna obiectiv, niciodata subiectiv. Asadar, nu te lasa influentat de sentimente pentru a plasa pariuri pe echipa ta favorita sau pe jucatorul tau favorit decat daca ai argumente solide pentru a o face. 

  1. Disciplina

Nu in ultimul rand, una dintre acele calitati esentiale ale pariorilor fara de care nu se poate genera profit pe termen lung o reprezinta disciplina. Cand folosim acest termen la pariuri ne referim la doua aspecte.

Primul aspect vizeaza partea financiara. Cat timp castigi pariurile nu este nimic de reprosat, insa in momentul in care pierzi unul, doua sau mai multe pariuri la rand poate interveni pariatul haotic. Asta, in incercarea de a recupera cat mai repede suma de bani pierduta.

Pentru a impiedica pariatul haotic creeaza-ti o strategie, de la care sa nu te abati. Aici ne referim atat la strategii privind tipurile de pariu pe care sa le plasezi, cat si la strategii care vizeaza partea financiara. Cu o simpla cautare pe net vei gasi diverse strategii, iar tu ai misiunea de a o alege pe cea care ti se pare mai buna.

Un al doilea aspect disciplinar consta in notarea intr-un document a tuturor pariurilor pe care le plasezi. Ofera cat mai multe detalii ale pariului plasat. Poate nu ti se pare foarte important, dar in acest fel vei observa ce tipuri de pariuri iti aduc profit si care “te trag in jos”. 

Astfel, la sfarsitul unui interval de o luna, sa spunem, parcurge din nou tipurile de pariu pe care le-ai plasat in luna respectiva. Pe cele castigatoare le poti mentine si lunile viitoare, iar de cele necastigatoare ar trebui sa scapi. Sau, daca nu, macar sa le imbunatatesti. 

Nu uita sa iti revizuiesti pariurile la fiecare sfarsit de interval. In acest fel, sansele de a avea succes la pariuri cresc simtitor si, in curand, te vei putea bucura pe deplin de experienta pariurilor.

Acestea sunt calitatile pe care le are orice parior profesionist. Daca ai deprins toate cele 4 calitati, inseamna ca deja pariezi inteligent. Iar cine pariaza inteligent nu are cum sa nu genereze profit pe termen lung. 

Copy the token