Cum sa faci bani la pariuri sportive

Din ciclul “teoria este simpla, insa practica ne omoara” va vom prezenta mai jos cateva metode de a castiga mai des la pariuri. Sa faci bani constant de pe urma pariurilor sportive nu este deloc usor. De altfel, mai putin de 5% dintre pariori genereaza un profit constant. 

Sigur, procentul nu este unul mare, insa sa spunem ca la nivel mondial sunt zeci de milioane de pariori sau poate chiar sute de milioane. Asta inseamna ca numarul celor care genereaza profit constant si chiar ajung sa traiasca exclusiv din castigurile de la pariuri depaseste 1 000 000.

Iar tu ai putea face parte din acest mic procent de utilizatori care reuseste la pariuri. Pana la urma, nu este nevoie de cine stie ce abilitati pentru a reusi la pariuri. In principal, este vorba de disciplina, rabdare, analiza, asezonate cu un strop de inspiratie. 

Cum castigam la pariuri sportive - Nu juca la recuperare

Cea mai importanta regula pentru a putea castiga pe termen lung la pariuri o reprezinta aceea de a nu juca la recuperare. Pe cat de importanta este insa aceasta regula, pe atat de greu este de respectat. A nu juca la recuperare inseamna a nu mari miza considerabil dupa unul sau mai multe pariuri pierzatoare, in ideea de a recupera cat mai repede suma pierduta.

Cand se intampla sa ai doua sau mai multe pariuri necastigatoare la rand nu iti pierde cumpatul si incearca sa nu pariezi mize exagerate la urmatoarele ponturi pe care le vei oferi. Stim, este greu sa accepti ca balanta din contul tau se tot micsoreaza fata de depozitul tau initial. Nu iti asuma insa un risc mai mare decat ar trebui.

Daca nu te poti controla, iar impulsul tau este de a mari miza dupa fiecare pierdere in speranta unei recuperari rapide, iti recomandam impetuos sa iei o pauza. Aceasta poate dura cateva ore, zile, saptamani sau chiar luni. Dupa ce nu te vei mai gandi la suma pierduta si vei incepe din nou sa gandesti limpede, probabil iti vei dedica mai mult timp analizei unui meci, iar castigurile nu vor intarzia sa apara.

Cum castigam la pariuri sportive - Analizeaza de doua ori meciul inainte de a plasa un pronostic

Un parior profesionist niciodata nu plaseaza un pariu fara sa fie sigur ca are sanse mari de castig. Pentru asta se uita pe cateva statistici vitale, cele mai importante fiind ultimele rezultate de acasa, respectiv din deplasare. Asta, daca ne referim la un sport de echipa. Daca vorbim de un sport individual, cum ar fi tenisul, ultimele rezultate ale unui jucator pe o anumita suprafata cu adversari similari oponentului pe care urmeaza sa il intalneasca sunt extrem de importante.

Sigur, atat la sporturile individuale, cat mai ales la cele de echipa, conteaza si istoricul intalnirilor directe. Acest istoric nu are insa o relevanta la fel de mare precum rezultatele inregistrate in ultimele zile. Asta in special daca s-au scurs mai mult de doi ani de la ultima intalnire directa.

Cum castigam la pariuri sportive - Tine o evidenta a pariurilor

Un aspect destul de important in generarea de profit pe termen mediu si lung il reprezinta tinerea unei evidente a pariurilor jucate. Prin asta ne referim la notarea cat mai multor detalii ale pariurilor plasate. Astfel, la finalul unui interval, vei putea parcurge istoricul pariurilor tale si iti vei da seama mai usor ce tipuri de pariu te fac sa obtii profit si care “te trag in jos”.

Cum castigam la pariuri sportive - Stabileste-ti un obiectiv realist

Nu de putine ori am auzit cazuri in care un parior a pierdut intreaga banca fiindca nu a stiut unde sa se opreasca. Altfel spus, cuprins de euforia pariurilor castigatoare, a continuat sa parieze in speranta de a castiga cat mai mult.

Nu ai insa cum sa castigi la nesfarsit, fiind inevitabil sa pierzi si cateva pariuri, oricat de sigur ai fi ca un anumit rezultat se va intampla. Sau se poate ca analiza meciurilor sa fie tot mai “subtire” pe masura ce vei genera un profit tot mai mare, crezand ca norocul va fi mereu de partea ta.

In momentul unuia sau a mai multe pariuri necastigatoare nu stii cum vei reactiona, astfel ca lucrul cel mai bun pentru a nu incepe sa pariezi haotic este sa-ti stabilesti un obiectiv. Altfel spus, intr-un anumit interval stabileste-ti un anumit profit, la care, daca vei ajunge, te vei opri din pariat.

Trebuie sa luam in calcul insa si cazul nefericit in care avem o perioada nefasta, in care balanta noastra are de suferit. In acest sens, stabileste suma pe care esti dispus sa o pierzi intr-un anumit interval. Asta se numeste disciplina la pariuri, iar daca nu o ai, este foarte greu sa generezi profit pe termen lung la pariuri. 

Cum castigam la pariuri sportive - Profita de bonusuri de inregistrare si de promotii

Sapte ani au trecut de cand casele de pariuri online au fost nevoite sa isi ia licenta pentru a mai putea opera in Romania. In ultimii ani, numarul caselor care au aplicat pentru licenta a crescut. In acest moment, sunt aproximativ 30 case de pariuri licentiate in Romania.

Dintre acestea, mai mult de 20 ofera bonusuri de inregistrare. Aceste bonusuri totalizeaza peste 10 000 RON. In general, aceste bonusuri reprezinta 100% din valoarea depozitului tau, pana la o anumita suma. Bonusurile de inregistrare pot consta insa si din freebeturi, pariuri fara risc etc. .

Conditiile de rulaj ale acestor bonusuri nu trebuie sa te sperie, avand la dispozitie suficient timp pentru a le indeplini. Astfel, bonusurile de inregistrare ale caselor de pariuri reprezinta o modalitate foarte buna de a-ti rotunji serios veniturile.

case de pariuri onlinePromotiile iti pot si ele rotunji balanta, multe case beneficiind de una sau mai multe promotii saptamanale la pariuri sportive. In plus, sunt si cateva case care iti ofera bonusuri la reincarcarea contului, periodic sau chiar saptamanal. In ultima vreme, numarul acestor  a inceput sa creasca, lucru care nu poate decat sa ne bucure.

Copy the token