10 greseli pe care trebuie sa le evitati cand jucati la pariuri sportive

Perceptia conform careia pariurile sunt o sursa de imbogatire

Este probabil cea mai mare greseala pe care un incepator o poate face. Pariurile sportive trebuie sa aibe un scop recreational, si nu scopul de a va imbogati. Deziluzia conform careia se poate trai doar din pariuri sportive, poate conduce nu doar la probleme de natura financiara, ci si la afectiuni de natura psihica din care cu greu veti mai putea scapa.

Pariaza responsabil la una din casele de pariuri online licentiate in Romania!

Lipsa unui management al banilor

Indiferent daca sunteti incepator sau experimentat in acest domeniu, managementul banilor este poate cel mai important aspect pe care trebuie sa il aveti in vedere. Trebuie sa dezvoltati propria strategie de pariuri si sa o respectati intocmai chiar daca pe parcurs vor aparea si inevitabilele perioade pierzatoare. Decideti ce procent din bugetul dvs sunteti dispus sa pariati pe un singur meci, o zi, sau o intreaga saptamana si nu va deziceti de la aceste limite in nicio circumstanta.

Dorinta de a recupera pierderile

Este bine sa jucam la recuperare? Cel mai bun sfat pe care il oferim pariorilor este acela de a paria exact atat cat isi pot permite sa piarda. Daca ati depasit suma pe care va permiteti sa o pierdeti intr-o anumita zi, cea mai neinspirata decizie ar fi aceea de a continua sa pariati in speranta de a recupera ceea ce ati pierdut deja. Riscati sa va adanciti si mai mult in seria pierzatoare. Mai mult, daca v-ati depasit deja bugetul alocat pentru o anumita zi, odata cu banii va pierdeti si puterea de concentrare, si din dorinta de a recupera ceea ce ati pierdut, riscati sa pierdeti chiar mai mult.

Ignorarea regulilor impuse de casa de pariuri

Inainte de a incepe propriu-zis sa pariati este indicat sa cititi mai intai sectiunea de reguli a casei de pariuri la care v-ati deschis cont. Ca exemplu, pariurile pe hochei sunt diferite de la o casa de pariuri la alta: unele includ prelungirile meciului, altele nu includ prelungirile. Nu este necesar sa cititi intreaga sectiune de reguli a operatorului, ci este suficient daca cititi cu atentie regulile cu privire la sportul pe care urmeaza sa pariati. 

Includerea unui numar mare de evenimente pe biletul de pariuri

Pariorii incepatori au tendinta de a inventaria toate meciurile cu cote relativ mici si de a le include pe un singur bilet de pariuri. Intr-adevar, tratate separat, puteti concluziona ca doar printr-un miracol favoritele nu ar putea castiga. Aceasta este una dintre deceptiile pe care multi pariori o traiesc la inceput.

Pariurile pe echipa favorita

Intr-adevar, pariurile ar trebui sa fie practicate in scop recreational si aparent, pariurile pe echipa favorita ar putea indeplini aceasta conditie. Va recomandam insa ca inainte de a paria sa aveti si o privire de ansamblu, in afara subiectivismului ce deriva din sustinerea echipei respective. Este indicat ca in prealabil sa faceti o analiza a meciului si sa evaluati posibilitatile echipei favorite de a indeplini rezultatul pe care dori sa pariati.

Achizitionarea asa ziselor ponturi sigure

Exista nenumarate astfel de site-uri in spatele carora se afla persoane ce sustin ca au informatii cu privire la un meci, sau promoveaza diferite strategii care va pot asigura un venit stabil pe termen lung. Nimic mai fals. Recomandarea noastra este s ava feriti de astfel de site-uri sis a incercati pe cat posibil sa adoptati propria dvs strategie la pariuri bazata pe analiza si intuitie.

Parierea fara o analiza in prealabil

Avand posibilitatea plasarii unui pariu la doar un click distanta, pariorii au tendinta uneori sa adauge la cuponul de pariere pronosticuri doar pe baza unui instinct de moment. Intuitia joaca un rol esential la pariuri, insa nu trebuie sa va bazati doar pe intuitie. Inainte de a plasa un pariu, faceti o analiza in prealabil.

Parierea in timp ce consumati alcool

Va puteti plasa pariurile si apoi puteti iesi cu prietenii in oras la bere intr-un bar pentru a urmari meciurile pe care ati pariat. Reversul insa, nu reprezinta o strategie tocmai buna intrucat in timp ce consumati bauturi alcoolice puterea de concentrare scade. Este de evitat asadar sa luati decizii de pariere intr-o astfel de situatie.

Indatorarea

Se vorbeste foarte mult despre anumite nivele ale dependentei de pariuri. Daca ajungeti in situatia in care va indatorati pentru a juca la pariuri, aveti deja probleme serioase in cee ace priveste dependenta. Intotdeauna pariati doar o suma pe care va permiteti sa o pierdeti. Mai exact, pariati doar suma pe care in cazul in care o veti pierde, nu va avea un impact major asupra dvs.


Joaca la pariuri online in siguranta si alege-ti unul din bonusurile fabuloase puse la bataie de casele de pariuri din Romania!

Copy the token