Este bine sa jucam la recuperare?

Doar in cazul in care experienta ta cu pariurile a inceput cu o zi sau doua in urma nu ai simtit gustul amar al pierderii unui pariu.
 
Toti ne-am confruntat cu pierderea unui pariu, unii mai des, altii mai rar, in functie de riscurile pe care ni le asumam, de capacitatea de a analiza meciurile, dar si de noroc. Cum reactionam insa cand traversam o serie de 3-4 sau mai multe pariuri pierdute? Care este urmatorul pas?
 

Ce inseamna jucatul la recuperare si cand il intalnim?


Actiunea pe care un jucator nu isi doreste sa o intreprinda niciodata este jucatul la recuperare, in speranta ca va avea destule pariuri castigatoare incat sa nu fie necesar sa faca acest lucru. Jucatul la recuperare se intalneste in cazul in care unul sau mai multe dintre pariurile precedente nu au fost castigatoare, iar odata cu urmatorul pariu dorim sa ne recuperam pierderea de pe urma lor. Astfel, vom cauta ca urmatorul pariu sa aiba o miza in urma careia profitul sa fie aproape egal sau chiar mai mare decat pierderile anterioare.
 
Aceasta situatie o intalnim mai ales in cazurile in care castigul total este mai mic decat suma pe care am depus-o la acea casa online. Intalnim insa si cazuri in care utilizatorii doresc sa-si recupereze pierderile anterioare in urma unui singur pariu chiar daca, per total, au un profit destul de mare fata de depunerea lor initiala. Aceasta lacomie inutila, pana la urma, ii poate costa mult, ajungand sa piarda nu doar profitul acumulat pana atunci, ci si intreaga banca.
 
Pentru a nu se ajunge in aceasta situatie, recomandam sa cititi, dar sa si puneti in practica articolul privind disciplina in pariuri >>>
 

Cand se recomanda si cand nu se recomanda jucatul la recuperare?


Sigur, daca la o casa de pariuri ai efectuat o depunere nesemnificativa pentru tine, iti poti asuma riscul de a juca la recuperare in cazul unuia sau mai multor pariuri pierdute. Riscul este insa unul foarte mare, drept pentru care nu recomandam adoptarea acestei tactici in cazul in care ai depus o suma destul de importanta.
 
Unul dintre avantajele caselor de pariuri online este acela ca ofera un bonus de inregistrare pentru utilizatorii care isi creeaza cont la ei. De cel mai mare bonus de inregistrare dispune  Netbet. Este vorba despre 1 500 lei, suma venita, este adevarat, in urma primelor 5 depozite. La primul depozit obtii un bonus de 100% pana la 450 lei, oferta sportiva fiind si ea una destul de bogata, avand de unde alege.  In conditiile in care casa de pariuri iti ofera un bonus de inregistrare, jumatate din banca ta totala fiind acoperita de aceasta, ai putea risca mai mult, jucand la recuperare in cazul unui pariu pierdut.
                                                                          
In cazul in care nu joci din bonusul de inregistrare si ai depus si o suma destul de importanta, recomandam ca fiecare pariu sa aiba o miza aproximativ egala, asta in functie si de cota. Nu incurajam in niciun caz jucarea la recuperare aici, acesta fiind principalul motiv pentru care utilizatorii isi pierd intreaga banca intr-un timp relativ scurt.
 
Suntem de acord cu faptul ca orice parior poate trece prin pase proaste, avand o serie destul de insemnata de pariuri necastigatoare. In acelasi tmp, admitem ca in termen de cateva zile acelasi parior poate avea parte de foarte multa inspiratie, in acest fel recuperand sau chiar ajungand pe profit fata de suma investita, toate astea fara sa isi mareasca miza.
 
Si pariorilor profesionisti li se intampla sa traverseze perioade mai putin bune, insa cei mai multi dintre ei nu isi pierd cumpatul in urma unei astfel de serii, continuand sa plaseze aceeasi miza pe pariuri/bilete. De altfel, stapanirea de sine, indiferent de gravitatea situatiei, este  unul dintre secretele pentru a reusi atat la pariuri, cat si in viata de zi cu zi. Sigur, este foarte greu sa avem aceasta calitate inca de la inceput, daca vorbim in special de pariuri, insa in timp ar trebui sa ne-o dobandim, deoarece altfel putem da faliment sau putem deveni dependenti de pariuri foarte usor.
 

Concluzii

 
  • A juca la recuperare inseamna a-ti propune ca la urmatorul pariu sa obtii un profit atat de mare incat sa-ti recuperezi pierderea de la precedentele
  • Jucatul la recuperare poate fi incercat ori in cazul in care depunerea efectuata nu reprezinta o suma atat de importanta pentru tine, ori in cazul in care primesti un bonus de inregistrare, situatie in care joci, practic, pe banii casei de pariuri la inceput
  • In cazul in care suma depusa este importanta pentru tine recomandam sa plasezi o miza aproximativ egala pentru toate pariurile efectuate, indiferent de rezultate
  • De multe ori dupa o serie proasta vine una aproape la fel sau chiar mai buna, asta daca nu recurgi la pariuri foarte riscante
  • Stapanirea de sine este una dintre calitatile de baza pentru ca un parior sa devina de succes.