Cum sa alegi o casa de pariuri online: ghid pentru incepatori

Daca esti dornic sa iti incepi aventura in palpitanta lume a pariurilor online recomandat este sa efectuezi un research inainte. Desi la prima vedere ar putea sa nu para atat de important la care casa de pariuri iti vei deschide cont, nu este deloc asa.

Sunt multe aspecte care deosebesc o casa de pariuri buna de una ceva mai modesta. Ne referim in principal la oferta de pariuri, insa si la alte detalii cu ajutorul carora, in timp, putem genera un profit semnificativ. Despre cele mai importante aspecte pe care ar trebui sa le iei in considerare in alegerea unei case de pariuri vom vorbi in cele ce urmeaza.

Inainte de asta, sa aducem in lumina un subiect de care multa lume se indoieste si anume siguranta datelor introduse de tine si mai ales a banilor depusi la casele de pariuri online. 

In urma cu mai bine de 7 ani de zile, cand nu era obligatoriu pentru casele de pariuri sa detina licenta pentru a opera in Romania, puteam gasi cateva case care trezeau suspiciuni. Multe dintre casele suspecte aveau si nume destul de ciudate, parca pentru a te pune in garda.

De cand toate casele de pariuri online care opereaza in Romania au licenta insa, nu mai trebuie sa ne facem griji in legatura cu asta. Toate casele de pariuri sunt monitorizate de ONJN si orice plangere de acest gen ar putea insemna suspendarea licentei, lucru pe care, evident, nicio casa de pariuri nu este dispusa sa il riste. 

Sigur, in cazul in care incalci regulamentul casei de pariuri te-ai putea trezi cu contul blocat. Asta inseamna, in general, sa iti creezi mai multe conturi la acea casa de pariuri, dar si sa nu trimiti documentele pentru a iti fi verificat contul in termen de 30 zile de la inregistrare/prima depunere.

Alegerea unei case de pariuri - Oferta de pariuri

Primul lucru care ne sare in ochi atunci cand accesam un site al unei case de pariuri online este oferta de pariuri. Sunt case de pariuri unde oferta este ceva mai modesta si aici ne referim in special la casele care beneficiaza si de agentii stradale. Mai sunt insa si exceptii.

Majoritatea caselor de pariuri licentiate in Romania au insa o oferta bogata spre foarte bogata. Aici ne referim atat la numarul de evenimente sportive, cat si la numarul optiunilor de pariere pe un anumit meci. Spre exemplu, la unele case de pariuri vei gasi sute de optiuni de pariere pentru evenimente importante din fotbal, baschet american (NBA) sau tenis. 

Alegerea unei case de pariuri - Cote mari

La prima vedere, acest aspect nu iese in evidenta prea mult, cotele fiind de valori apropiate la toate casele de pariuri. Conteaza insa mult, mai ales pe termen lung, sa plasezi pariuri pe cele mai mari cote posibile oferite pentru optiunea preferata. Prin urmare, ar fi recomandat sa iti creezi mai multe case de pariuri. In acest fel, ai libertatea de a alege cea mai mare cota pentru pronostic sportive pe care il doresti.

Alegerea unei case de pariuri - Bonus de inregistrare profitabil

Casele de pariuri cauta sa atraga clientii inca de cand acestia acceseaza site-ul. Pentru asta au nevoie de o oferta de pariuri generoasa, insa si de un bonus de inregistrare bun. 

Prin bonus de inregistrare bun nu ne referim neaparat la o suma cat mai mare, cat mai ales la conditii decente de rulaj. Spre exemplu, o casa poate avea un bonus de inregistrare de 1 000 lei, acel bonus trebuind sa fie rulat insa de 30 ori. Alte case de pariuri au un bonus mai mic, insa conditii de rulaj mult mai decente.

Alegerea unei case de pariuri - Multe promotii 

Nu trebuie sa neglijam nici promotiile caselor de pariuri, care in ultimul timp au devenit tot mai ofertante. Vorbim despre bonusuri la depunere, bonusuri pentru rulaj, freebeturi, rotiri gratuite etc. . 

In general, daca o casa are un bonus de inregistrare mare, va avea si promotii multe si atractive. Aceasta nu este insa o regula. De asemenea, putem gasi si case de pariuri ce au promotii atractive, desi bonusul lor de inregistrare este, mai degraba, unul modest.

Alegerea unei case de pariuri - Transmisiuni in direct

O regula nescrisa spune ca ai mai mari sanse de castig daca plasezi live un pariu dupa ce ai vizionat cateva minute din meciul pe care urmeaza sa pariezi. In acest fel, vei putea sesiza aspecte de care poate nu iti dai seama daca doar te uiti la rezultatul live.

Sunt multe case de pariuri de top din Romania care dispun de transmisiuni live ale evenimentelor, in sectiunea de “Pariuri live”. Nu ne referim doar la evenimente din fotbal, ci si din baschet, tenis, handbal, volei, chiar si cricket. Pentru a putea vedea transmisiunile, trebuie sa ai o balanta pozitiva sau sa fi pariat in ultimele zile la respectiva casa de pariuri.

Alegerea unei case de pariuri - Aplicatie de mobil

In aceste vremuri in care suntem tot mai atasati de gadgeturi este foarte important pentru o casa de pariuri sa dispuna de o aplicatie de mobil. Astfel, ii ofera utilizatorului posibilitatea de a paria oricand si oriunde. La majoritatea caselor de pariuri gasim o aplicatie de mobil, lucru care ne bucura. Putine sunt cele care functioneaza lent, asta depinzand, in mare masura si de caracteristicile telefonului tau. 

Alegerea unei case de pariuri - Live chat disponibil

Ca sa folosim un cliseu, ultimul, dar nu cel din urma aspect in alegerea unei case de pariuri il reprezinta posibilitatea rezolvarii anumitor nemultumiri care ar putea aparea pe parcursul experientei tale la pariuri. Cand apare o astfel de nemultumire, am dori ca un raspuns care sa ne lamureasca sa vina cat mai repede.

Astfel, casele de pariuri cu serviciu de live chat sunt de dorit. Sigur, in functie de complexitatea nemultumirii, s-ar putea ca operatorul sa nu o poata rezolva pe loc si sa revina cu un mail imediat ce se va gasi o solutie. Faptul ca acea casa de pariuri pune insa la dispozitie un serviciu de live chat ne face, intrucatva, sa ne simtim mai in siguranta cand plasam pariuri.

Acestea ar fi principalele aspecte pe care utilizatorii le cauta la o casa de pariuri online din Romania. Cu cat mai multe gasim la o casa de pariuri, cu atat aceasta este mai buna. Sigur, nu toata lumea este interesata ca o casa de pariuri sa intruneasca toate aceste calitati. Unii pot fi mai putin pretentiosi, multumindu-se doar cu o oferta bogata sau cu bonusuri atractive, spre exemplu. 
Postat de:

NicPopescu
NicPopescu
Managerul siteului
Copy the token