Cum sa “pacalesti” casele de pariuri

Exista oare vreo metoda de pacalire a caselor de pariuri? Vom afla in acest articol. In 2015 ONJN a facut curat pe piata pariurilor din Romania, obligand casele care vor sa continue pe piata noastra sa obtina licenta. Pe moment multe case de pariuri nu se incumetau sa obtina licentia si asta din cauza utilizatorilor romani agresivi.

Acestia isi creau mai multe conturi la o casa de pariuri, pentru a profita de bonusul de bun-venit oferit de respectiva casa. Si acum se mai practica aceasta metoda, insa casele de pariuri fac tot posibilul sa depisteze aceste conturi false.

In regulament scrie clar ca este permis un singur cont de pe acelasi IP. Pentru casele de pariuri este usor sa-i depisteze pe cei care isi creeaza mai multe conturi. Cand se intampla asta risti sa iti fie blocate toate conturile, nu doar cele false. La casele de pariuri poti genera profit foarte bun, astfel ca nu merita sa te complici intrand in aceste “jocuri de culise”, in urma carora ti se vor putea inchide conturile.

Pacalirea caselor de pariuri - Eroare de cote

In trecut, nu putine erau evenimentele caselor de pariuri pentru case intalneam cote eronate. Asta, mai ales in cazul evenimentelor sportive anonime. Acum intalnim mai putine astfel de cazuri spre deloc. Poate la casele de pariuri mai modeste sa intalnim greseli de cote.

Pentru a descoperi insa o eroare de cota trebuie sa cauti mult in oferta, dar sa si ai cat de cat habar de evenimentul acela. De asemenea, poti avea impresia ca ai gasit o eroare de cote, in urma analizei statistice a acelui eveniment. Poate nu esti la curent insa cu faptul ca acea echipa va introduce rezervele in meci sau ca un jucator de tenis incepe meciul accidentat.

Asadar, erori ale caselor de pariuri privind cotele nu prea se fac. Iar daca se fac, dupa incheierea evenimentul se vor sesiza operatorii si vor oferi cota 1.00 pentru pariu, daca acesta va fi castigator.

Pacalirea caselor de pariuri - Eroare validare pariu castigator

O alta eroare pe care o intalnim rar la casele de pariuri este validarea unui pariu castigator de catre un operator, cand el este de fapt necastigagtor. Asta se poata intampla din cauza grabei acelui operator sau din cauza nedocumentarii corecte.

Sigur, nu este vina noastra ca operatorul a gresit validarea pariului. Foarte probabil, acesta sau altcineva isi va da seama de greseala si il va corecta. Gresit este daca retragem castigul de la casa de pariuri.

In acest caz, data viitoare cand vom depune la acea casa de pariuri, din suma depusa ni se va scadea castigul avut la pariul validat gresit. Sigur, daca se repeta greseala validarii unor pariuri, iar tu vei continua sa profiti de pe urma lor, retragand toti banii, se pot aplica sanctiuni mai severe. 

Pacalirea caselor de pariuri - Sure Bets 

Cea mai la indemana modalitate de a genera profit la pariuri fara mare efort o reprezinta sure beturile. Asta implica sa ai cont la doua sau mai multe case de pariuri si sa pariezi pe acelasi eveniment astfel incat orice rezultat ar iesi sa generezi profit.

In general, casele depisteaza greu sure beturile. Pentru ca asta sa fie si mai dificil de depistat, foloseste intotdeauna o miza rotunda a pariului, pentru a nu atrage atentia. De mentionat insa ca ai putea fi limitat daca vei plasa surebeturi la o miza mare si cu o cota mare.

Parerea mea este insa ca nu merita sa iti pierzi timpul cu sure beturile, acestea fiind destul de greu de gasit. Poti, in schimb, sa folosesti acest timp pe care l-ai investi in cautarea de sure beturi plasand pariuri normale la  casele de pariuri online licentiate care te atrag.
Copy the token