Probleme cu casele de pariuri

In acest articol voi enumera cele mai comune erori ale caselor de pariuri. Perceptia generala a multora este aceea ca la o casa de pariuri nu ar trebui sa gasim erori de niciun fel, avand in vedere sumele mari de bani pe care acea casa le “invarte”. Pana la urma insa, chiar si cele mai mari firme sufera din cand in cand probleme informatice cu ale lor pagini web, casele de pariuri online nefiind o exceptie.


Erori ale caselor de pariuri - Pagina web in mentenanta

Aceasta este cea mai comuna si, vorbind drept, cea mai enervanta eroare a unei case de pariuri. In timpul in care ne apare acest mesaj si nu putem accesa pagina web, este posibil sa se faca unele schimbari la site.

Acest gen de eroare, desi este impropriu spus sa o numim asa, apare mai ales la casele de pariuri care beneficiaza de o oferta foarte bogata si au nevoie de o perioada de mentenanta pentru a isi imbunatati serviciile. 

De asemenea, aceasta mentenanta se poate efectua “pe bucati”, astfel incat utilizatorii sa poata accesa site-ul in tot acest timp. Prin urmare, intr-un anumit interval al unei zile poate intra in mentenanta sectiunea de cazino, in alta zi cea de pariuri sportive etc. .

In general, aceste perioade de mentenanta sunt anuntate pe site cu multe ore inainte, astfel incat utilizatorii sa fie preveniti si sa intocmeasca pariurile necesare. Mai suparator este atunci cand casa de pariuri nu anunta inainte de a efectua aceasta operatiune sau daca ea se prelungeste mai mult decat era programat. 

Asta nu inseamna nicidecum ca respectiva casa de pariuri nu prezinta incredere si ca ar trebui sa o evitam. Pentru a obtine si a reinnoi licenta cu ONJN, toate casele de pariuri trebuie sa indeplineasca anumite cerinte, pentru a se asigura ca utilizatorii sai au parte de cea mai buna experienta pe site.

Erori ale caselor de pariuri - Probleme la verificarea documentelor

O alta eroare des intalnita apare in momentul in care trimitem documentele pentru a avea verificat contul. Conform legii, aceste documente trebuie trimise in termen de 30 zile de la deschiderea contului. Alte case sunt ceva mai permisive, cerand ca documentele sa fie trimise in termen de 30 zile de la efectuarea primului depozit.

In unele cazuri, cerintele sunt destul de stricte, cei ce verifica astfel de documente putandu-te sanctiona pentru cea mai mica greseala, chiar daca datele transmise sunt perfect lizibile.

In alte cazuri, se poate ca operatorul responsabil cu verificarea sa iti fi omis mailul sau, pur si simplu, acesta sa nu se trimita. Daca vezi ca trec 3 zile lucratoare fara sa primesti vreun raspuns, mai trimite o data documentele de verificare de pe adresa de mail folosita la inregistrare sau direct de pe site. 

Erori ale caselor de pariuri - Eroare la validarea pariului

Se poate intampla ca, din graba sau din necunostinta regulilor sportului/competitiei a unui operator, acesta sa valideze pariul ca pierzator cand el, de fapt, este castigator. In aceste cazuri, o simpla conversatie cu un operator prin live chat sau prin trimiterea unui mail ar trebui sa rezolve probleme. 

Sa spunem insa ca am asistat si la cazuri in care pariul a fost gresit, insa validat ca fiind corect. Nu va trece insa mult pana ca acea greseala sa fie corectata, caz in care suma de bani castigata pe nedrept in urma acelui pariu iti va fi retrasa din cont. Sau, daca ai efectuat deja o retragere, data viitoare cand vei depune la acea casa ti se va lua automat din cont suma datorata. 

Erori ale caselor de pariuri - Erori de cote

Intalnim tot mai rar cazuri de erori de cote, in special la casele de pariuri din Romania cu oferta bogata, ce au un cuvant greu de spus pe piata pariurilor. In cazul in care crezi ca exista o eroare de cota mai verifica o data informatiile in legatura cu acel meci. Pe baza acestora, ai putea descoperi ca, de fapt, nu este vorba de nicio eroare.

Cand avem parte de astfel de situatii insa, foarte probabil eroarea va fi remediata imediat. Daca nu inainte de meci sau in timpul lui, atunci dupa meci. Cei care au profitat de pe urma erorii de cota nu se vor putea bucura (prea mult) de eventualele castiguri, deoarece pariul va primi cota 1.00.

In cazul in care erorile nu au fost corectate cum te-ai fi asteptat si daca te consideri nedreptatit, descrie problema pe site-ul nostru. Legalbet lucreaza cu mai multe case de pariuri, putandu-te ajuta cu acest tip de probleme. Multe astfel de erori si-au gasit rezolvarea de-a lungul timpului prin intermediul site-ului nostru.


Postat de:

NicPopescu
NicPopescu
Managerul siteului
Copy the token