KYC: Care este semnificația sa în pariurile online?

In primul si primul rand, trebuie sa intelegem exact de la ce provine abrevierea KYC. Este vorba de Know Your Customer – sau Cunoaste-ti Clientul! Practic, este o metoda a caselor de pariuri online, de a face cunostinta cu omul din spatele pariurilor.

Pariurile online reprezinta un trend ascendent si tot mai multi pariori se indreapta catre aceasta sfera, in detrimentul caselor de pariuri terestre. Inainte de a putea rula bani la operatorii online licentiati in Romania, trebuie insa sa treci prin cateva controale de rutina.

Spalarea de bani sau diferite fraude se pot evita cu ajutorul acestui KYC. 

Cum functioneaza KYC?

In momentul in care iti deschizi un cont online (daca nu esti inca decis unde sa pariezi, poti consulta lista Legalbet a operatorilor online de top din Romania), trebuie sa oferi cateva detalii despre tine. In primul rand, este nevoie de un document de identificare, acesta urmand sa ateste varsta minima pentru a participa la jocuri de noroc – 18 ani. Apoi, este nevoie ca operatorul online sa cunoasca numele tau complet, ziua nasterii, adresa de domiciliu si asa mai departe.

In momentul in care te decizi sa retragi o suma de bani, ai nevoie ca datele tale sa fie complete si corecte.

Ce documente se trimit?

Documente de baza – precum buletin, permis auto sau pasaport sunt necesare pentru a realiza verificarea KYC. Mai este nevoie si de un document care sa ateste adresa din buletin – o factura pentru electricitate, apa, internet sau orice altceva. 

Cum imi verific contul la o casa de pariuri online? 

Probabil este o intrebare pe care multi pariori si-o pun, inainte sa renunte la offline. Trebuie inainte de orice altceva – sa constientizati ca aceasta verificare KYC este extrem de importanta si fara ea nu veti putea retrage eventualele castiguri.

Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati in contul deschis recent si sa incarcati documentele necesare (de obicei se specifica in notificari). In cazul in care – din diferite erori – documentele nu pot fi incarcate pe site-ul sau in aplicatia operatorului online, aveti la dispozitie un LIVE Chat sau email. 

In momentul in care verificarea KYC s-a incheiat cu succes, veti putea depune si retrage fonduri in liniste. 


Postat de:

NicPopescu
NicPopescu
Managerul siteului
Copy the token