Verificare bilet pariuri 2022 la cele mai bune case de pariuri stradale

Ai plasat un bilet la o agentie de pariuri offline si esti nerabdator sa afli rezultatele meciurilor? Asta, in special daca pe biletul tau se afla evenimente cu rambursari partiale sau totale.

Ori poate ai preferat sa joci bilete tip sistem si nu stii daca si cat ai castigat. S-au dus vremurile in care pentru a afla rezultatele meciurilor te duceai la agentia la care ai plasat biletul si intrebai casierita daca acesta este castigator sau nu. In zilele noastre poti verifica foarte usor online rezultatul unor meciuri. 

Cum sa verifici daca biletul tau este sau nu castigator

In acest articol iti voi arata cat de simplu este sa iti verifici biletul la agentia de pariuri la care ai mizat. Pentru asta nu iti trebuie decat codul biletului si accesarea site-ului respectivei agentii de pariuri, fiindca in zilele noastre toate agentiile de pariuri au si un site. Casa de pariuri Admiral constituie o exceptie in ceea ce priveste verificarea biletului. Pentru aceasta actiune nu trebuie sa accesezi site-ul casei de pariuri, ci altul, dar cu mai multe detalii vom veni in cele ce urmeaza.

Multe dintre casele de pariuri care beneficiaza de agentii stradale iti ofera posibilitatea de a paria online, scutindu-te, astfel, de drumul pana la agentie. La altele poti consulta doar oferta pe care o are acea agentie stradala, fara posibilitatea de a paria online.

Toate aceste case online care dispun de agentii stradale iti ofera, de asemenea, posibilitatea de a iti verifica biletul. De fapt, majoritatea, deoarece in acest moment pentru biletele plasate la agentiile Baumbet nu putem efectua o verificare a acestora. Speram insa ca acest lucru sa se remedieze cat mai repede.

La celelalte case de pariuri vei gasi pe site o casuta pe care trebuie sa o completezi cu un cod care se regaseste pe biletul de pariuri. Odata introdus acel cod, iti vor aparea toate detaliile biletului, inclusiv starea acestuia (castigator, necastigator, in derulare).

Verificare bilet Superbet

Cea mai apreciata agentie de pariuri stradala sau, in orice caz, una dintre cele mai apreciate, este Superbet. Aceasta beneficiaza si de un site bine pus la punct, unde poti plasa pariuri direct din fata calculatorului. Daca ai ales insa sa pariezi la agentiile stradale Superbet, trebuie sa stii ca biletul se poate verifica accesand casa de pariuri online.

Verificare bilet dupa cod Superbet: Fiecare bilet plasat in agentiile Superbet, indiferent de evenimentele alese, are o serie si un cod in partea de sus a acestuia. Pe noi ne intereseaza doar seria, care poate fi gasita in partea stanga.

Acceseaza apoi site-ul Superbet pentru a introduce seria (codul). Vei observa in partea dreapta sus a paginii o casuta in dreptul caruia scrie “Verificare bilet”. Acolo trebuie introdusa seria biletului plasat la agentie. 

Odata introdus codul, iti va aparea o fereastra cu biletul pe care l-ai plasat la agentie. Vei putea vedea daca biletul tau este castigator sau nu, impreuna cu alte detalii, precum: numarul de evenimente, cota totala, dar si pronosticul ales pentru fiecare eveniment.

Verificare bilet Fortuna

Una dintre cele mai atractive case online care beneficiaza de agentii stradale este Fortuna. De asemenea, sa spunem ca Fortuna a fost prima casa de pariuri online licentiata dintre cele ce beneficiaza de agentii terestre care ne-a pus la dispozitie si un site unde sa pariem.

 O verificare a biletului plasat la agentiile Fortuna este usor de efectuat pe site-ul casei de pariuri. Casa de pariuri online Fortuna are o oferta de pariuri sportive destul de atractiva, putand gasi cu usurinta evenimentele care te intereseaza. La fel de usor poti gasi si casuta in care trebuie introdus codul. 

Verificare bilet dupa cod Fortuna: Primul pas in verificarea biletului il reprezinta depistarea codului pe biletul plasat la agentia stradala. Sunt, de fapt, doua coduri care pot fi vazute pe un bilet al agentiei. Este vorba despre un cod scurt, plasat deasupra codului de bare, dar si despre un cod mai lung, ce se poate gasi sub codul de bare. La acel cod lung (de verificare) ne intereseaza doar ultimele 4 cifre.

Acceseaza apoi site-ul casei de pariuri Fortuna. Pe platformele “Sport”, “Live”, “Loto”, “Lucky Six Virtuale” si “Promotii” vei vedea in partea dreapta a paginii doua paranteze patrate taiate de o bara orizontala. Accesand acel simbol iti vor aparea doua casute in care trebuie  introdus codul scurt de pe bilet, respectiv codul de verificare (ultimele 4 cifre de care am vorbit mai sus).

Dupa ce ai introdus codurile iti va aparea o fereastra cu biletul plasat de tine la agentia stradala Fortuna, precizandu-se daca acesta este castigator, necastigator, in desfasurare sau neinceput. Pe langa asta, poti observa si alte detalii, precum: data si ora la care ai jucat biletul, cota totala sau eventualul castig.

Verificare bilet Casa Pariurilor

O alta agentie offline frecventata de multi pariori este Casa Pariurilor. Aceasta a trecut si in mediul online, unde pare sa aiba la fel de mult succes, fiind una dintre casele de top. Multi pariori au ales sa mizeze la Casa Pariurilor dupa ce au vazut reclamele la televizor, prezentate de cateva vedete din Romania. De asemenea, o contributie majora o are si faptul ca aceasta casa a devenit sponsorul Ligii I in acest sezon.

Doresti sa verifici rezultatul unui bilet plasat la o agentie Casa Pariurilor? Nimic mai simplu. Trebuie doar sa ai la indemana biletul si sa intri pe site-ul casei de pariuri online.

Verificare bilet dupa cod Casa Pariurilor: Daca avem biletul de la Casa Pariurilor in fata si il comparam cu unul de la Fortuna, observam ca nu sunt mari diferente. La fel ca la Fortuna, in partea de jos a biletului iti vor aparea doua coduri. Deasupra codului de bare vei gasi un cod scurt, format dintr-o combinatie de litere si cifre, iar sub codul de bare gasesti un cod lung (de verificare), la care ne intereseaza ultimele 4 cifre.


Acceseaza apoi siteul casapariurilor.ro, care observam ca are aceeasi interfata cu site-ul casei de pariuri Fortuna. Aici includem si modalitatea de verificare a biletelor plasate in agentii. Astfel, ne vom intalni cu aceleasi paranteze patrate taiate de o linie orizontala, la fel ca la Fortuna. Selectand simbolul iti vor aparea doua casute, in care trebuie sa completezi cele doua coduri de pe bilet: cel scurt si cel de verificare.

Apoi iti va aparea intr-o fereastra biletul plasat de tine la agentia de pariuri. Vei putea vedea daca biletul este castigator sau nu, evenimentele jucate, dar si data si ora la care ai plasat biletul. De asemenea, aici va aparea si o parte a numelui de utilizator care a plasat acel bilet, in cazul in care acesta are cont la Casa Pariurilor.

Verificare bilet Stanleybet

Cea mai veche agentie de pariuri stradala din Romania care nu si-a schimbat numele este Stanleybet. Aceasta a fost oarecum nevoita, la fel ca alte agentii stradale, sa treaca si in mediul online, acolo unde utilizatorii pot plasa pariuri la orice ora din zi si din noapte.

Nu putem spune ca aceasta casa de pariuri se numara printre preferatele pariorilor. Probabil printre pariorii care o frecventeaza se numara si cativa nostalgici, care au prins Stanleybetul inca de la inceputurile agentiei stradale in Romania.

Sa revenim insa la ce ne intereseaza si anume verificarea online a biletului plasat in agentii. Nu trebuie sa cauti rezultatele meciurilor de pe bilet pe site-uri de specialitate. O poti face mai simplu: de pe site-ul casei de pariuri Stanleybet.

Verificare bilet dupa cod Stanleybet: Primul pas consta in gasirea codului de pe bilet. Codul il vei repera usor, gasindu-se in partea de sus a biletului. Copierea codului poate cauza insa ceva dificultati, acesta fiind format din nu mai putin de 14 cifre.

Acceseaza apoi site-ul casei de pariuri Stanleybet. Acolo selecteaza platforma “Agentii”, sectiunea “Verifica bilet” din meniul rapid aflat in partea stanga. Efectuand aceasta actiune vei vedea o casuta in care vei putea introduce codul de pe bilet. 

Dupa ce ai apasat butonul “Cautare” iti va aparea biletul plasat de tine la agentia stradala Stanleybet. Aici vei putea vedea daca biletul este sau nu castigator, insa vei putea consulta si alte detalii. Printre acestea enumeram: data si ora la care a fost plasat pariul, miza (calculata dupa retinerea impozitului), cota finala, castigul total, cota fiecarui eveniment etc. .

Verificare bilet Mozzart

O agentie de pariuri care rezista de mult timp pe piata din Romania este Mozzart. Acum cativa ani Mozzart a trecut si in mediul online, unde in ultima vreme a adus imbunatatiri semnificative.

Deocamdata insa, multi dintre cei ce joaca la casa de pariuri Mozzart prefera sa o faca la agentiile stradale si nu online. In cazul in care vrei insa sa afli rezultatul unui bilet plasat la agentie, o poti face repede, accesand site-ul Mozzartbet si introducand un cod.

Verificare bilet dupa cod Mozzart: Pentru a putea vedea online biletul plasat de tine la agentie, in primul rand iti trebuie un cod. Acesta se gaseste in partea de sus a biletului, fiind format din 15 cifre. 

Dupa ce ai intrat in posesia codului, trebuie sa-l introduci online. Pentru asta acceseaza site-ul casei de pariuri Mozzartbet. Selecteaza platforma “Pariuri Sportive” si vei descoperi 4 sectiuni care apar ceva mai jos: Oferta, Rezultate, Clasamente,  Status Bilet. 

Pentru a-ti verifica biletul acceseaza sectiunea “Status Bilet”, dupa cum probabil ai ghicit. Acolo vei vedea o casuta, in care vei introduce seria biletului. In cazul in care ai jucat un bilet la pariuri sportive, selecteaza varianta “Verificare bilet pariuri sportive”. Daca, in schimb, ai preferat sa-ti incerci norocul la loto, selecteaza “Verificare bilet loto”. 

Daca ai castigat sau nu vei afla imediat ce vei apasa butonul “Verificare bilet”. Instant iti va aparea o fereastra in care vei putea vedea statusul biletului tau. Iti vor mai aparea cateva detalii, pe care ideal ar fi sa le notezi. In acest fel, iti vei face o idee despre cum sa procedezi pentru biletele viitoare. 

Printre aceste detalii enumeram: cota totala, numarul de selectii, castigul, eventualul bonus, miza si, cel mai important, evenimentele de pe bilet si statusul lor. Daca esti o persoana superstitioasa poti nota si ora la care ai plasat biletul. Poate vei dori sa eviti orele la care ai plasat bilete care s-au dovedit a fi necastigatoare si vei merge sa mizezi la orele la care biletele tale au fost castigatoare.


Verificare bilet Gets Bet

O casa de pariuri care incepe sa castige mult teren, cel putin in mediul online, este Get’s Bet. Aceasta are promotii atractive atat in online, cat si in offline. In plus, este sponsorul echipei de liga secunda Steaua Bucuresti, fiind si acesta unul din motivele pentru care persoanele care simpatizeaza aceasta echipa aleg sa parieze la Get’s Bet.

In cazul in care doresti sa verifici un bilet, dar ai prea multe evenimente si nu vrei sa pierzi timpul cautand rezultatele pe site-uri de specialitate, o poti face pe site-ul casei de pariuri Get’s Bet. Este suficient sa introduci un cod si iti va aparea biletul plasat de tine la agentia de pariuri, dar si statusul acestuia.

Verificare bilet dupa cod Gets Bet: Primul pas pentru a indeplini aceasta actiune il reprezinta gasirea unui cod pe biletul plasat la agentie. Codul (seria biletului) se poate vedea in partea de sus a biletului, continand 14 caractere.

Acel cod trebuie introdus pe site-ul casei de pariuri. Astfel, odata accesat site-ul, selecteaza platforma “Agentii”. Pe acea pagina vei observa, in partea dreapta, o casuta care iti permite sa introduci un cod de pe unul dintre biletele tale plasate la agentia stradala. Poti introduce acel cod fara a fi logat pe site.

Vei vedea apoi o fereastra in care iti va aparea statusul biletului tau (castigator/necastigator/in derulare), impreuna cu alte cateva detalii.

Este vorba despre miza plasata, cota totala, cota fiecarui eveniment in parte, potentialul bonus, potentialul castig, precum si data si ora la care biletul a fost jucat. De remarcat prezentarea biletului, care, cel putin in opinia mea, este cea mai atractiva dintre toate verificarile de bilet ale agentiilor offline.

Verificare bilet Admiral

O casa de pariuri care se descurca mai bine in mediul offline decat in cel online este Admiral. Sigur, in mediul online beneficiem de un bonus de inregistrare tentant, de maxim 1 000 lei. Interfata insa, inclusiv oferta de pariuri, este aceeasi avuta de casele de pariuri Unibet si 888Sport, case mai bine cotate decat Admiral. 

In schimb, la unele agentii offline Admiral a adus o inovatie in lumea pariurilor. Este vorba de terminalele TIP&CASH. Aici poti plasa pariuri atat pre-live, cat si live, fara interventia vreunui operator. Doar te asezi la acel terminal si alegi evenimentele pe care doresti sa le pariezi. Sa spunem ca vei avea in continuare si alternativa plasarii de pariuri in mod clasic, asistat de un operator.

Verificare pariuri dupa cod Admiral: Indiferent de modul in care ai ales sa plasezi pariurile la agentia stradala Admiral, vei primi un bilet, pe care se regasesc evenimentele pariate, ponturile, impreuna cu un cod. Acel cod il poti vedea in partea stanga sus a biletului, iar de acolo ne intereseaza primele 13 caractere, cum am subliniat si in imaginea de mai jos.

Pentru a vedea online biletul plasat de tine, acest cod trebuie introdus intr-o casuta. Nu insa pe site-ul casei de pariuri Admiral, ci pe www.tipandcash.ro. Acceseaza sectiunea “Verificare bilet” si introdu codul (seria) in campul destinat.

Odata apasat butonul “Verificare bilet” iti va aparea statusul biletului plasat de tine la agentie, dar si rezultatul fiecarui eveniment in parte de pe bilet. De asemenea, vei putea consulta data si ora la care ai plasat acel bilet, precum si cota totala, miza sau eventualul castig.

Verificare bilet Winner

O alta agenție de pariuri care castiga teren, cel putin in mediul online, este casa de pariuri Winner. Casa propune promotii zilnice si saptamanale, lucru care a contribuit mult la cresterea ei in ochii utilizatorilor. De asemenea, reclamele pe care le vedem la televizor cu Winner au atras si ele destui utilizatori. Putem spune ca Winner este una dintre casele de pariuri care se afla pe val in acest moment. 

Verificare pariuri dupa cod Winner: Ai ales sa plasezi un bilet la o agentie stradala Winner si vrei sa afli statusul acestuia? Nu trebuie decat sa accesezi site-ul casei de pariuri Winner si sa introduci un cod. Acesta poate fi gasit in partea de jos a biletului, format fiind din 9 caractere: o combinatie de litere si cifre.

Acceseaza apoi site-ul Winner, platforma “Sporturi”. In dreapta paginii vei observa o casuta care spune sa introduci un cod pentru a verifica biletul. Este vorba, desigur, de codul de pe biletul plasat de tine la agentie.

O fereastra se va deschide apoi, continand meciurile de pe bilet si statusul lor. De asemenea, vei putea vedea si statusul biletului, miza plasata, castigul posibil, dar si data si ora la care biletul a fost plasat.

Cei care prefera agentiile stradale in locul caselor online de pariuri o fac din diverse motive. Unul dintre ele il reprezinta faptul ca nu au card de credit sau ca ei considera riscanta plata online cu un card de credit. Nu este niciun pericol, fiindca, vorbim, totusi, de case online licentiate, care sunt monitorizate de ONJN.

Daca, totusi, nu doresti sa depui cu al tau card de credit, o poti face folosind bani cash. Pur si simplu, te duci la agentia stradala cu buletinul si rogi casierita sa depuna banii in contul tau online la acea casa de pariuri. Pentru a retrage nu trebuie decat sa te programezi la o agentie stradala prin intermediul casei online de pariuri, iar a doua zi poti merge sa-ti iei banii.

Copy the token