Ce este banca la pariuri si cum o gestionam

In acest articol iti vom arata cum sa iti gestionezi banca la pariuri astfel incat sa obtii profit nu doar pe termen scurt, ci si pe termen mediu si lung. Nu putem incepe insa acest articol fara sa va avertizam sa nu investiti la pariuri banii care sunt necesari pentru cheltuielile casei. 

Este adevarat, la pariuri porti castiga mult, insa la fel de bine poti pierde toata investitia, mai ales daca nu stii cum sa iti gestionezi banca.

Gestionarea bancii la pariuri - Ce este banca la pariuri?

Pentru cei care nu inteleg prea bine termenul de “banca la pariuri”, sa spunem ca aceasta reprezinta suma totala de bani pe care o ai la o casa de pariuri. Scopul nostru, este, evident, acela de a ne inmulti banca. Iar asta nu se poate face decat printr-o gestionare eficienta a bancii.

Cu siguranta ati auzit si voi de cazuri in care se castiga o suma de bani destul de mare in urma plasarii unor bilete cu “n” evenimente sau, din contra, cu 3 sau 4 evenimente ce au o cota destul de mare. In astfel de cazuri trebuie sa analizezi foarte bine meciurile si/sau sa ai o doza de noroc. Noua nu ne plac insa astfel de pariuri, tocmai pentru ca se bazeaza destul de mult pe noroc. 

Un parior profesionist nu se bazeaza niciodata pe noroc in incercarea de a isi construi o banca la pariuri. El stie ca norocul, la fel ca ghinionul, de altfel, nu poate tine la nesfarsit si ca doar cu o gandire limpede iti poti creste banca la pariuri. Doar asa poti reusi pe termen mediu si lung la pariuri.

Gestionarea bancii la pariuri - Cum isi gestioneaza un parior profesionist banca la pariuri?

Un parior profesionist stie ca niciun pronostic nu este sigur, oricat de mica ar avea cota. Astfel, nu se va arunca sa plaseze o miza mai mare decat de obicei pe o cota infima doar pentru a obtine un profit de cateva zeci de lei sau poate chiar sute, in functie de banca. 

Spre exemplu, nu este deloc indicat sa plasezi 50% din banca pe un pont cu o cota de 1.1. Riscul asumat ar fi mult prea mare in comparatie cu eventualul profit.

In schimb, ai putea plasa o miza de 5%, maxim 10% din banca totala pe ponturile sportive care crezi ca au sanse mari de reusita. Nu ar trebui sa depasesti acest procent niciodata, indiferent cat de mare este pierderea ta fata de investitia initiala. 

Daca pierzi la aceste mize, ce te face sa crezi ca vei castiga daca vei mari miza? Cand apar astfel de cazuri, nu miza este cea care trebuie schimbata, ci modul tau de gandire asupra analizei unui meci.

Gestionarea bancii la pariuri - Sfatul nostru pentru a iti mari banca la pariuri intr-un interval scurt de timp

Nu putini sunt pariorii care cunosc foarte bine cum sta treaba cu gestionarea bancii la pariuri, insa in momentul in care pierd o suma mare de bani, uita de toata aceasta teorie si incep sa joace haotic, in dorinta de a recupera cat mai repede suma pierduta. Nu este nimeni de condamnat pentru asta, este foarte greu sa te stapanesti cand ai tentatia in fata.

Tocmai de aceea, va propunem sa va creati cont, daca nu aveti deja, la patru, cinci sau chiar mai multe case de pariuri licentiate in Romania. Apoi depuneti aceeasi suma de bani la fiecare casa si incepeti sa plasati pariuri. In acest fel, nu veti mai fi atat de tentati sa recuperati suma pierduta la o casa de pariuri.

Stabiliti-va un profit zilnic, saptamanal sau lunar, pentru fiecare casa de pariuri in parte. Ar fi bine sa tintiti acelasi profit la fiecare casa. Incercati, de asemenea, sa nu va calculati profitul total, cel putin la inceput, ci sa aveti in vedere profitul separat, la fiecare casa de pariuri.

Daca veti pierde intreaga suma de bani la o casa de pariuri sau chiar doua inca din prima zi, saptamana sau luna, nu disperati. Mai aveti destule case de pariuri la care va puteti atinge obiectivele. Este insa foarte important sa respectati profitul zilnic, saptamanal sau lunar pe care l-ati stabilit initilal, indiferent de pierderile avute la celelalte case de pariuri. In caz contrar, riscurile de a pierde tot sunt foarte mari.

Pana unde sa mergem cu aceasta strategie?

Pentru a intelege mai bine aceasta strategie a plasarii de pariuri la mai multe case, vom da un exemplu. Sa spunem ca depui cate 100 lei la 5 case de pariuri, iar profitul zilnic la fiecare casa il stabilesti ca fiind 20 lei. La prima vedere, un profit de 20 lei pe zi nu ti se va parea atat de greu de realizat, insa crede-ne ca este.

Dupa 10 zile poate ca vei pierde intreaga suma investita la 3 case de pariuri, insa ti-au ramas doua. Daca respecti intocmai planul creat de tine initial, dupa 10 zile ar trebui sa ai 200 lei in plus la fiecare casa. Asta inseamna un total de 600 lei, fata de 500 lei investiti, deci un profit de 100 lei. 

Te-am sfatui, de asemenea, sa te opresti din pariat cand ramai doar cu doua case “active” sau, evident, cand consideri ca profitul tau total este unul multumitor. Apoi ai libertatea sa o iei de la capat.

In cazul in care nu esti hotarat pentru care case de pariuri sa optezi, iti propunem o lista in care poti vedea care case au cea mai bogata oferta de pariuri. Oferta reprezinta un aspect esential de care ar trebui sa se tina cont inaintea deschiderii unui cont la o casa de pariuri.


Postat de:

NicPopescu
NicPopescu
Managerul siteului
Copy the token