Ce sa faci daca o casa de pariuri te limiteaza

In mod evident, casele de pariuri online, in special cele mai cunoscute, au mai multe avantaje decat dezavantaje. Insa unul dintre lucrurile cele mai enervante ale unei case de pariuri, care poate fi trecut la categoria dezavantaje, il reprezinta limitarea mizei.

Asta apare ca o masura de precautie a acelei case de pariuri pentru reducerea pierderilor sale. Sigur, este impropriu spus, fiindca o casa de pariuri intotdeauna genereaza profit. In functie de numele casei de pariuri si cat de bine este ea vazuta de utilizatori, dar si de importanta evenimentului, miza maxima a unui tip de pariu poate fi mai mica sau mai mare. Faptul ca esti limitat nu inseamna ca nu iti vei mai putea folosi contul, ci doar ca nu vei mai putea plasa mize atat de mari precum iti doresti.

Cand apare limitarea?

Anumite case de pariuri iti permit sa observi inainte de a plasa pariul care este miza maxima a acelui tip de pariu. In cazul in care plasezi frecvent tipul de pariu si o mai faci si cu o miza mare, este foarte probabil ca miza maxima permisa pentru tine la acel tip de pariu sa scada.

De asemenea, limitarea mizei se poate aplica si in cazul in care plasezi cote mai mari decat de obicei. Aici anumite case de pariuri, in general cele modeste, au o miza maxima enervant de mica. 

In general, nu ar trebui ca o miza maxima sa fie mai mica de cateva sute de lei pentru niciun tip de pariu. Sigur, ne este oferita si posibilitatea de a plasa zeci de mii de lei sau chiar sute de mii de lei pe un tip de pariu. In cele ce urmeaza iti vom propune solutii in cazul limitarii caselor de pariuri. Speram ca asta sa te ajute sa ai o experienta cat mai placuta la pariuri.

1. Solutii in cazul limitarii caselor de pariuri - Creeaza-ti cont la alte case de pariuri

  In Romania exista peste 25 case de pariuri online licentiate la care te poti inregistra. Sfatul nostru este sa iti creezi cont la cat mai multe dintre ele. In acest fel, vei putea, de asemenea, sa plasezi o miza mai mare pentru pariul la care esti limitat la una dintre casele online. Eventual, poti retrage suma de bani de la casa de pariuri la care esti limitat.

  In general, tipurile de pariu cele mai cunoscute se gasesc la majoritatea sau chiar la toate casele de pariuri. In cazul in care doar la casa de pariuri la care esti limitat gasesti acel pariu, lucru greu de crezut, cauta la celelalte case un pariu cat mai apropiat aceluia. 

  2. Solutii in cazul limitarii caselor de pariuri - Plaseaza pe viitor pariuri cu miza rotunda

  O masura buna pentru a preveni limitarea pentru un tip de pariu la o alta casa online decat cea la care ai fost deja limitat o reprezinta plasarea unui pariu cu o suma rotunda. In caz contrar, respectiva casa de pariuri va intra la banuieli si te-ar putea limita. 

  Ce ar putea banui casa de pariuri, ca sa te limiteze? Ca folosesti tehnica “sure bets”. Aceasta consta in plasarea de pariuri pe acelasi eveniment la mai multe case de pariuri astfel incat sa generezi un profit cat de mic acoperind toate variantele de pariu a unei optiuni. 

  Spre exemplu, la o casa de pariuri mizezi pe un eveniment de volei ca va invinge o anumita echipa, iar la alta ca va invinge cealalta. Astfel, miza o vei ajusta astfel incat sa generezi profit indiferent de rezultat. Asta, daca te ajuta cotele, evident.

  Casele de pariuri nu prea sunt de acord cu aceste sure bets, desi in regulamentul niciuneia nu se militeaza impotriva acestora. Daca doresti neaparat sa urmezi aceasta strategie a sure beturilor, o poti face, dar “cu perdea”, mizand sume cat mai rotunde, fara zecimale, pentru a nu atrage atentia.

  3. Solutii in cazul limitarii caselor de pariuri - Orienteaza-te catre agentii offline

  In cazul in care esti un utilizator care isi permite sa plaseze sume foarte mari, mai devreme sau mai tarziu vei fi limitat la majoritatea caselor de pariuri online. Nu dispera insa, fiindca exista alternativa agentiilor offline. Aici vei putea miza cat de mult doresti pe un tip de pariu.

  Daca esti limitat la o casa online, da-ne de stire pe siteul Legalbet, furnizand cat mai multe detalii despre modul in care ai fost limitat. In acest fel, vei putea avertiza mai multi pariori ce sa nu faca pentru a nu fi limitati la acea casa de pariuri.


  Copy the token