Trei greseli pe care trebuie sa le eviti cand pariezi live

Cine a plasat macar o data pariuri live si-a dat seama ca in acest fel poti castiga mai rapid decat daca ai plasa pariuri pre-live. La fel de adevarat este ca poti pierde si foarte multi bani. Din pacate, multi pariori se confrunta cu a doua varianta. 

Graba, neatentia si lacomia sunt principalele defecte care ne aduc in situatia de a pierde pariurile, mai cu seama cand vorbim de cele live. Despre asta vom detalia in cele ce urmeaza.

Greseli comise la pariuri live - Pariatul fara a strange informatii

Nu de putine ori se intampla ca dinamica meciului si schimbarea frecventa a cotelor sa te faca sa nu mai iei in considerare analiza partidei. Aici ne referim mai ales la sporturi care au multe puncte puse in joc, cum ar fi tenis, baschet, volei, handbal etc. 

Astfel, vei plasa pariuri bazandu-te in mare parte pe intuitie. Asta, in cazul in care nu esti deja la curent cu evolutiile adversarilor care se intalnesc fara a te uita pe statistici. Este insa destul de greu sa retii fiecare detaliu important din meciurile anterioare.

Sigur, cand vezi un jucator/o echipa care are o cota mare pentru un anumit pont la un moment dat esti tentat sa pariezi bazandu-te doar pe intuitie. Totusi, ia-ti cateva minute sau chiar zeci de secunde pentru a analiza acel meci si vezi daca pontul gasit in urma analizei coincide cu pontul pe care ai fi vrut sa il plasezi bazandu-te doar pe intuitie.

Cota poate scadea in tot acest timp, insa este mai probabil ca un pont sa fie castigator ca urmare a unei analize temeinice decat ca urmare a unei simple intuitii. Pe termen lung cu siguranta vei fi mai castigat daca plasezi ponturi pe cote mici in urma analizei decat daca o faci pe cote mari in urma intuitiei. 

Greseli comise la pariuri live - Pariatul la recuperare

Probabil greseala care are cele mai grave si rapide consecinte o reprezinta pariatul la recuperare. Ai pierdut doua sau mai multe bilete live sau pre-live si te gandesti cum sa faci pentru a recupera cat mai repede suma pierduta? Abandoneaza acest gand, fiindca foarte probabil vei alege calea gresita.

Multa lume vede o oportunitate in pariurile live pentru a recupera suma pierduta intr-un timp cat mai scurt. Atatea meciuri live si atatea cote care se schimba frecvent te pot deruta foarte usor.

Ai pus ochii pe un outsider care conduce sau pe un favorit care este condus si care are cota mare la victorie? De aici pana la a paria pe acea cota mare nu este decat un pas si aici vorbesc din experienta proprie.

Se poate insa ca acel outsider sa aiba o perioada buna, dupa care “sa cada” sau, dupa caz, ca acel favorit sa nu mai revina, hotarandu-se ca este mai bine sa nu forteze in acel meci. Cand te confrunti cu astfel de cazuri asteapta 5-10 minute pentru a vedea daca outsiderul mentine ritmul. In acest timp efectueaza si o analiza a echipelor/jucatorilor care se intalnesc.

Dupa cele 5-10 minute dedicate studiului si, eventual, a urmaririi meciului in transmisiune directa, poti plasa pariul daca esti de parere ca merita riscul. Fa-o insa cu o miza mica si nicidecum cu una mare, pentru a incerca sa recuperezi tot ce ai pierdut anterior. Cu rabdare si o minte limpede vei vedea ca vei reconstrui intr-un timp scurt ceea ce ai daramat din neatentie.

Greseli comise la pariuri live - Pariatul “la noroc”

Intr-o oferta de pariuri, in special la una live, intalnim asa-numitele pariuri “la noroc”. Aici includem: numar par/impar de goluri, actiunea care se va petrece in minutul X, castigatorul unui punct (tenis, volei), prima bila colorata introdusa intr-un frame (snooker) etc. . 

Cu siguranta, un parior profesionist nici macar nu se uita la un asemenea tip de pariu. Multa lume care il incearca o face deoarece rezultatul se poate afla in cateva minute sau chiar zeci de secunde. Astfel au impresia gresita ca se vor imbogati rapid.

Pana la urma, vorbim de un tip de pariu asupra caruia nu ai informatii, iar daca le ai, nu iti folosesc la nimic. Crezi ca un jucator de tenis va castiga primul punct doar fiindca a facut-o in ultimele 3 gameuri? Sigur, in cazul in care vorbim de un big server, probabilitatea de a se intampla asta creste, insa si cota scade. 

Pana la urma, este vorba doar de un punct, orice putandu-se intampla in acel schimb. Acelasi lucru este valabil si pentru pariuri asemanatoare din fotbal, volei, snooker, baschet etc. . Daca vei alege aceasta cale, foarte probabil vei pierde intreaga banca intr-un timp destul de scurt. Sau mare parte din ea, pana iti dai seama ca “strategia” aleasa nu este una buna. 

Postat de:

NicPopescu
NicPopescu
Managerul siteului
Copy the token