Cum pariez pe handbal

Trebuie sa recunoastem din start - handbalul nu este printre cele mai populare sporturi pe care mizeaza pariorii români. Categoric nu prinde un top 3, încă ne gandim daca are un loc în top 5. Dar trebuie măcar sa admitem frumusețea acestui sport. Si poate daca nationala feminina de handbal era ceva mai constanta in rezultate în ultimul deceniu, atunci vedeam puse mai multe ponturi pariuri din handbal. În orice caz, Dinamo București, cu prestatiile din Liga Campionilor la masculin, i-a mai convins pe pariori sa-si îndrepte atenția și către acest sport.

Motivatia de a paria pe handbal

Dar de ce pariez eu pe handbal și de ce cred ca e un sport unde se poate obține profit? În primul rand, pentru ca aici rar apar surprize. Nu e ca la fotbal, unde niște băieți se pot motiva suplimentar și pot opune o rezistență incredibilă. În handbalul de înalt nivel exista diferente notabile. Fie ca vorbim de cel feminin, fie de cel masculin. CSM București a fost mereu în elita pentru că și-a permis sa plateasca unele dintre cele mai bune jucatoare din lume. Iar ele au livrat aproape de fiecare data. Și dacă tot suntem la acest capitol, voi discuta puțin despre al doilea motiv - faptul ca te poți baza mereu pe jucătorii/jucătoarele importante. Desigur, vor exista sincope și în jocul lor, uneori, dar poți sa fii sigur ca o handbalista de atac va cauta mereu poarta. 

Handbalul este un sport alert, cu acțiuni de poarta în permanentă. Sunt rare momentele moarte, iar asta te avantajeaza atunci cand pariezi pe acest sport. La fotbal, dacă o echipă are 3-0, 4-0, atunci meciul e deja dus. Toți jucătorii se relaxeaza si nu mai ai multe așteptări de la partida. La handbal, în schimb, ritmul ramane alert, indiferent de diferenta. Sigur, vor fi și partide în care se vede ca o echipa a renunțat, dar aceste momente nu sunt la fel de clare ca la alte sporturi, precum fotbalul. 

Cele mai bune piete de pariere pe handbal

Am acoperit puțin de ce se poate paria pe handbal, deși nu e un sport foarte popular printre pariori. Acum sa vorbim puțin despre piețele pe care prefer sa mizez atunci cand bag la pariuri pe handbal. 

  • sub/peste goluri - E o piata clasică, pe care mizăm indiferent de sport. La fel ca la fotbal sau baschet, și la handbal ai echipe care parcă sunt croite pentru spectacol. Naționala Olandei la fete este unul dintre cele mai bune exemple. Jucatoare care repun mingea imediat după ce primesc gol și te sufoca la ritmul pe care îl imprimă. Și Dinamo și-a castigat cativa fani cu stilul spectaculos, chiar dacă asta a dus la încasarea a 80 de goluri în două meciuri cu PSG. Sunt unele echipe care au o filosofie de joc pe care nu si-o trădează indiferent de numele adversarului. 
  • sub/peste goluri jucător - Aici unele linii pot sa fie înșelătoare, însă de regula îți dai seama cine este responsabil cu golul dintr-o tabără. Un detaliu care nu trebuie niciodată ignorat este responsabilul cu loviturile de la 7m. Sunt situații în care golurile pot sa vina mai ușor pentru jucătorul pe care mizezi. 
  • număr de eliminari/aruncări de la 7m - Sunt doua piețe pe care mizez mai rar. Asta și pentru ca nu sunt mereu disponibile la meciuri, indiferent la care casa de pariuri aleg sa pariez. O fac doar la partide importante, cu miză pentru ambele echipe, și unde știu ca apararile sunt agresive. Sigur, conteaza și cine arbitreaza, fiindcă pot lăsa jocul mai liber sau sa inceapa cu cartonasele galbene înainte de eliminari. 
  • handicap - O piata care mi se pare teribil de grea, dar pe care mă simt nevoit sa o folosesc ocazional. Nu sunt vreun mare fan, tocmai pentru ca nu știi niciodată cu adevărat care este handicapul pe care poate sa il acopere o echipa. Dar dacă am informații bune, nu mă feresc sa-l folosesc

Dar oare pe ce mă bazez atunci cand iau un anumit pronostic? Normal ca trebuie sa mă informez înainte. Și sfatul meu este sa o faci temeinic, indiferent de prima ta impresia. Poate cel mai important ar fi sa nu ai o prima impresie, pentru ca te-ai putea “convinge” ca este cea corecta. Cu datele în fata, trebuie sa luăm decizia rationala.

  • forma echipelor
  • absente
  • condiții de joc
  • miza pentru fiecare formație
  • diferite statistici

La ce case se pariuri sa mizezi pe handbal

Nu toate casele de pariuri dispun de oferte stufoase pentru handbal, așa ca uneori nu pot să-mi permit luxul de a alege. Dacă se poate, bineinteles, preferăm casa de pariuri unde găsim cota mai buna. Sau cea mai accesibilă linie pentru pariul nostru. Betano, Superbet și 888Sport sunt printre casele de pariuri preferate atunci când mizez pe handbal. Asta pentru ca oferă linii multiple la under/over, dar și pariuri pe jucători la partidele importante. De regula, meciurile de Champions League ori cele internaționale dispun de zeci de opțiuni.

Copy the token