5 lucruri pe care casele de pariuri online nu vor sa le stii

E foarte firesc sa credem ca toate casele de pariuri online vor sa faca profit din afacerea lor. Obiectivul oricarei afacere este sa faca profit. Iar casele de pariuri online online fac profit, în principiu, din lipsa de experiență a majoritatii celor care joaca la pariuri zi de zi.

Totusi, nu trebuie sa privim casele de pariuri ca pe niste dusmani, nu ne face bine la portofel incrancenarea. Ar fi mai bine sa studiem, sa invatam, sa analizam si sa devenin mai buni la pariuri.

Iata 5 lucruri foarte importante despre pariurile sportive pe care casele de pariuri online nu vor sa le stii.

1.Un management al banilor bine pus la punct

De la managementul banilor pleaca totul in pariuri sportive, aici se fac diferentele intre cei care doneaza mai mereu bani caselor de pariuri si putinii pariori care fac profit din aceasta activitate,

Totul porneste de la setarea sumei de bani pentru pariere ("banca") lunara. 

  • Atentie, pentru ca pariurile sa ramana la nivel de pasiune, nu de mod de viata, aceasta suma nutrebuie sa depaseasca in valoare un procent de 10% din suma de bani care îi intra lunar in cont unui parior. 

Asadar, daca un parior castiga 3000 de lei intr-o lună, el nu ar trebui sa parieze mai mult de 300 de lei in luna respectiva. Vi se pare putin? Nu conteaza, aveti grija sa nu va abateti de la aceasta regula. De ea depinde siguranta financiara si sanatatea mentala a voastra si a familiei voastre.

  • Al doilea pas este sa stabilim cum impartim acesti 300 de lei pe fiecare bilet in parte? 

Pariorii profesionisti sunt de parere ca pe un bilet se mizeaza maximum 10% din "banca” lunara. Am zis maximum 10%.

Alti pariori, mai prudenti, spun ca mize de maxim 5% pe bilet, din "banca", sunt mai viabile, mai ales pentru pariorii incepatori.

Acest lucru nu e o stiinta exacta, se stabileste in functie de cativa factori, precum increderea in acel bilet sau strategia de joc a pariorului.

Managementul banilor este plasa de siguranta a otricarui parior in relatia cu orice casa de pariuri la care are cont.

2. Pariezi doar ceea ce stii

Indiferent de ce bonusuri ti se acorda de catre case4le de pariuri pentru a paria pe snooker sau tenis, pariaza doar pe sportul pe care il cunosti cel mai bine. Iar acesta este fotbalul, pentru cei mai multi dintre pariori.

Pariaza doar pe ce ai studiat si urmarit de mult timp, pe sportul  despre care ai date statistice utile, despre care stii practic tot ce se poate sti

Mai mult, orienteaza-te doar catre un campionat sau doua, ale caror meciuri le vezi la televizor mereu. E greu de crezut ca poti sa iti imparti energia si cunostintele pe patru- cinci campionate din Europa. 

Multumeste-te cu unul sau doua, asadar, sa zicem Premier League si Serie A, doar ca exemplu.

3. Ai o strategie verificata la pariuri sportive

Casele de pariuri ar dori sa pariezi haotic, dupa ureche fara niciun plan, fara nicio strategie.

Important este sa ai o strategie, pe care sa o verifici in timp, pe sume modice, si sa o validezi drept functionala. De asemenea, strategia ta trebuie sa fie in deplina concordanta cu "banca" pe care o ai la indemana.

Din strategiile clasice se poate desprinde cu usurinta una simpla, care sa ti se potriveasca (de exemplu, “sub 3,5 goluri” pentru Premier League) si pe care sa o duci la rang de arta prin studio si analiza.

4. Pariezi single 

E la mintea cocosului, cu cat mai putine meciuri ai pe bilet, cu atat sansele de castig sunt mai mari. 

A juca single, un singur meci pe bilet, este calea cea mai sigura catre profitul pe termen lung, desi pentru foarte multi pariori e o cale foarte grea. E la fel de adevarat ca pentru a juca "single" e nevoie de o "banca" serioasa, dar am stabuilit ca pariurile sportive sunt doar un hobby, nu-i asa? 

Cred ca e mai bine sa ai cateva zeci de lei profit, decat sa mizezi 2 lei pe 10 meciuri si sa te rogi divinitatii sa castigi nu stiu cate zeci de mii de lei pur imaginare.

Aici este vorba de de rabdare, de disciplina, de responsabilitate. 

Ca o varianta pentru cei ce vor sa simta si atingerea “bogatiei”, puteti aloca asa –zisii “play- money”, 10-20 de lei din banca lunara, pentru a juca cate un bilet bonus dublu de doua ori pe luna, in weekend-urile cu etape in marile campionate ale Europei. 

5. Bonusurile se transformă în bani reali in mai putin de 10% din cazuri

Asta e statistica reala, trebuie sa stii asta, desi casele de pariuri nu vor sa o afli. Asadar, fugiti de bonusuri, sau cel putin alegeti-le doar pe cele care au o politica de rulaj decenta, ce poate fi dusa la bun sfarsit.

Sigur ca bonusurile sunt tentante, uneori sunt uriase, dar pentru ale transforma in bani reali e necesar uneori sa le rulezi de 10, 20, 50 de ori, ceea ce e foarte mult.

Alege casele de pariuri nu dupa bonusurile de bun venit, ci dupa varietatea ofertei de pariere si dupa atractivitatea cotelor.

Acestea sunt doar 5 lucruri pe care casele de pariuri nu vor sa le stii. Daca esti stapan pe ele, ai un atu important si sanse serioase in plus pentru a face profit din pariuri sportive.

Copy the token